40 cu + sau - (cap.12)
Raspunsuri - Pagina 17
Porumbel30 spune:
Simona , ti-am trimis PM !
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
noemi marian spune:
Va scriu mai tirziu ca m-am superat tare rau:am apasat pe nush' ce bumb si mi s-a sters ditai mesajul de-un km si nu-s in stare sa-l rescriu ca-s tare rupta de oboseala!
Nomi
Porumbel30 spune:
Noemi , stai la rand cu supararea ! Mi s-a intamplat si mie ...
Dar eu tot astept ceva din mesajul ala , macar juma' de km scrie din nou...te rog !
" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "
cius22 spune:
Porumbel...ti-am trimis carticelele,sper ca au ajuns cu bine...
Ai grija sa nu te pape "pisi-pis"
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
noemi marian spune:
De fapt imi era foame si coroborata cu oboseala....Am iesit io mai suparata.Ca mare tuta-s citeodata!
Porumbel,sper ca ptuncutzul tau e bine acum.Hi!Hi!Zugraviti,ha?
Ciuss,multumesc de poveste.Frumoasa intr-adevar.Dar eu nu mai sint desperados.Ci f hotarita si nerabdatoare!Si ce-i mai rau este ca eu imi exercit vointa doar in cazuri de forta majora.Si asta-l consider unul.Saracul meu sot!Adevarul e ca pot fi foarte afurisita cind imi pun ceva in cap.
Si pt a nu supara fete cucuiete de pe-aici am sa-mi caut istoria intr-unul din cap anterioare.Pb este ca mi-a lua neshte vreme pina oi descoperi cum sa face cu link-ul,da'i dau io de cap!
Adrienne,bine-ai venit!Bucura-te de prieteni,familie si vacanta.Restul sint details,cum zice americanu'.
Pisi,nu tre sa simti ca ti se zburleste parul!Am vise premonitorii din copilarie.Atunci nu le-am inteles,dar acum am ajuns la inteleapta concluzie ca cineva acolo sus tare ma iubeste de m-a daruit cu asa ceva.Pt ca indiferent ce-mi spun ele socul nu mai e asa mare si inteleg mai bine ce e cu mine.Pt mine sint deja ceva normal si-n acelasi timp o noutate.Nu stiu cum sa descriu senzatia.Dar citeodata ma pun pe ginduri:ce am facut eu asa de special de am primit asa ceva?
Kuki,oferta e valabila pe bune.Evident ca m-am gindit la ce ai tu nevoie,nu ce vei avea nevoie.Imi trazni una prin cap acu'.Stiu ce fac:cind merg la Bucuresti,o umplu cu palinca,slana afumata si facem un chef.Rosiile si ceapa le cumparam din piatz.Iuliana zice ca va fi acasa,mai adunam fo 3-4-5-10 fete de pe-aici si-o comitem!Na!Hopa!Ne tre si-un motiv.Stai asa: udam casa ta cea noua si faptul ca terminam noi cotetzu'!Ca nu se poate numai asa ni,ia, ca avem noi neshte pete pe creier.Se inscrie cineva?Io dupa 15-16 august sosesc la capitala.Sper sa m-ajute cel de Sus.
Lu,petrecere frumoasa.Si da!du-te la un homeopat.Foarte buna ideea.
Mik,iti doresc multa sanatate si intilneala placuta cu fetele.N-am apucat sa-ti vaz pozele,dar promit ca o fac.
Dana,cum mai stai tu cu treaba?Tot mai ai de recuperat?
Craciunitza,ma bucur ca topicul ala nu se referea la tine.Si de ce nu ti s-a aprobat concediul?Nu fii trista.Ia de la mine
Cui,Doamne,mai tre sa scriu?Habar n-am!Laura cumpara lecitina aia o data si fa o imparteala ca,sa vede treaba,ii din ce in ce mai mare baiul.Cel putin cu mine.
Va tzuc si va mai scriu.Nu stiu cind.Sint ingrozitor de obosita.
Nomi si cu Noemi(pt iuliana)
goodmomy24 spune:
buna fetelor!
iaca am aparut si io prin zona!
bun venit tuturor,nu am reusit inca sa le retin numele dar o voi face pe parcurs.
da vad ca ati prestat nu gluma!
am inceput si eu lucrul si ajung tot pe la 6 seara acasa ,si stand in fatza calculatorului aproape 10 ore pe zi cand ajung acasa nu prea mai am chef de el.
nu am reusit sa citesc foarte mult din ce a-ti scris dar o sa recuperez.
craciunitza daca locuiam in bucuresti cu sigurantza mergeam secretara la tine ,de vre-o 10 ani cam asta fac.
adrienne vacantza placuta iti doresc in Ro ( mai bine mai tarziu decat niciodata)
am sa mai vin dar trebuie sa merg sa-mi fac un dus ca la noi ii caldura mare si nu mai suport.
va tzuc dulce pe toate!
rockeritza mea
cati
KUKI spune:
N-am timp, sunt pe fuga.
Am intrat doar sa va zic ca io vreau intalneala in august cand o fi sa fie, treceti-ma pe listuta
Pup, mai vin
craciunitza spune:
Ce intalneala? Daca e cu intalneli vin si eu, oricand, ca eu n-am concediu, ieri mi-a spus sotul ca plecam in Maramures si azi se uita la mine ca la altceva, nu, n-a pomenit el de plecat in Maramures, eu incepusem sa fac deja bagajele si visam cai verzi pe pereti
Porumbel, sotul meu a avut aceeasi problema ca Paul al tau, cand era mic, o sa treaca, o sa uiti, la al meu nu se cunoaste deloc.
pisi-pis, o sa pun pozele in alta parte dar nu foarte curand, va anunt cand e gata mutarea. Pisoii sunt incredibili, frumosi si rotunzi, se zbenguie, se iau in brate si se rastoarna unul pe altul, mama mita ii supravegheaza cu atentie.
Noemi, ai avut intotdeauna puteri extrasenzoriale? Eu le-am capatat dupa un accident.
cius22, relax, si la mine e cam varza dar e distractiv si ma simt bine.
KUKI, atentie, o sa faci obsesie cu mancatul, nu e gluma.
Cica vine canicula, stie careva ceva precis? Un sprit de vara cine vrea?
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Felix si Otilia Paul si Virginia
noemi marian spune:
Ciuss,am gasit pagina,incerc sa fac ceva.Stai sa vezi cum m-oi incurca acum cu copy/paste.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58524&whichpage=7
Fac o proba sa vad daca mere.
Nomi
Am zis io ca nu-s proasta degeaba.Fonctioneaza,mey!
Craciunitza,nici nu mai stiu de cind m-am pricopsit cu asta.Visele mele se leaga doar de familia mea si persoanele f dragi mie.Nu pot ajuta pe nimeni cu ele ci doar pe mine.De aceea am spus ca nu stiu cum de-am primit ceva asa de frumos.
Faza cu intilneala e asa:merg eu la Bucuresti dupa 15 aug si as vrea mult sa ma-ntilnesc cu cine se poate si se nimereste.Vezi mesajul meu de la pag anterioara.Dar daca iti convingi jumatatea sa veniti la Maramu',io-s aci si va astept.Numai sa nu coincida cu concediul meu.
Mai vorbim Nomi
polux spune:
Buna seara fetele cucuietele. Voi intrebati de pisi pisi si porumbel si ele gata la apel, lasa harjoneala si spun prezent. Amandoua odata.Mai chiar urmarire ca-n filme aici, pardon ca in desene animate.
Porumbelus scum imi pare rau ptr Paulica al tau, bine ca este okay acum.Si lasa ca e bine si alb, iese data viitoare galbior cum vrei matale.
Adrienne frumoasa, ia nu mai baga si tu in seama toate nimicurile, bucura-te ca e iarba verde, chiar daca netunsa, ca sunt mate de rasa sau nerasa...chiar daca mananca copane de pui.Si concertul cainilor care nu te lasa sa dormi, lasa ca nu o sa-l mai auzi in cateva zile, caci o sa te obisnuiesti cu el.
Da Simona, eu predau mate, acum in state, pana acum patru ani la universitate in Craiova.
Nomi, am recitit povestea ta,desi o stiam, si iar m-am cutremurat. Cat de incercata ai putut fi si tot optimista esti.
Olivia unde esti?
Liliana
Poze cu maimutica mea