Suceava- sezonul 11

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

AAAAA, Dandush e bine. Cica e putin cu in sus, dar e bine. Are si soacra bolnava, si se duce pe la ea la spital.
Sanatate soacrei!!!!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

iliuta mama , iti doresc sa sune telefonul ala odata , si sa te anunte ca ti-a venit randuuu!!!
anu asta sigur sigur ne arati neste poze cu teste cu 2 liniute...simt iooo..
Dandush , insanatosire grabnica soacrei!!si vino si tu din nou printre fetele de aici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Salut Suceava!!!

Fetelor, va multumesc pentru urarile de bine
Si eu imi doresc sa-si revina soacra cat mai repede ...e o
femeie minunata si in 10 ani de cand o cunosc nu m-a suparat cu o
vorba macar.

Hmmm...cu cine sa incep intai? Cu fantastica de Iliuta, care m-a dat in urmarire generala. Sper din suflet sa iti reuseasca si drumul la Barcelona si sa primesti telefonul mult-asteptat.

Meg...vei avea un baietel ...ma bucur pentru bucuria ta si a lui George . Sunt convinsa ca si copilul( sau copiii, de ce nu) va(vor) avea o copilarie fericita . Felicitari si numai bine

Doina... multa sanatate lui Dan si sa dea DD sa va vedeti visul implinit .

Simina...ce-ti fac ingerii? Tu cum te descurci ? Si eu cand l-am nascut pe Kein , Erika nu avea nici 2 ani si mi-a fost foarte greu, dar acum mi-e dor de vremurile alea .Offf..ce repede au crescut
Ilinca....sa-l pupi pe Zamfiruc si pe Dl. Iepuru daca sta . Are deja 6 luni matzucu' cel mic ....sa-ti traiasca !!!

Floricel...iti multumesc de urari .

In rest, va pup pe toate celelalte sucevence si va doresc o zi buna in continuare (fara prea multa caldura).

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

dandush, bine ai revenit! te asteptam in continuare cu vesti bune despre soacra, ce bine ca va intelegeti asa bine!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

mai fetelor, la noi situatia nu e momentan foarte roz..bunica sotului meu isi traieste ultimele clipe..si nu ne vine sa credem...au internat-o acum o saptamana ca facea febra pe seara si in 5 zile s-a deteriorat asa rau incat e pe ventilator, inconstienta, cu mici reveniri, si mesajul doctorilor a fost foarte clar..sa pregatim ce trebuie de inmormantare..
e drept ca e in varsta, are 79 de ani, dar tare ne-am fi dorit sa prinda macar o zi in care sa-si tina stranepotul in brate.
e o atmosfera tampita la noi..socrii asteapta telefonul ca e gata, au inceput discutiile despre cele trebuincioase...si mie mi se pare asa sinistra povestea asta, incat de 2 nopti visez numai porcarii, iar acum nu pot pur si simplu sa sting TVul si calculatorul si sa ma culc..si nu ma simt pregatita de priveghi si inmormantare, si mi se rupe sufletul de mama lui george, ca o iubea ata de mult pe mama ei si...trist rau de tot.
niciodata nu m-au impresionat mortii..la anatomie, la medicina legala, in stagii, pe unde se intampla sa mai moara omul..dar cand e in familie e tare, tare greu si mi-e aproape imposibil sa-mi stapanesc emotiile.

va rog sa ma iertati daca v-am intristat...

vine bebe!

Mergi la inceput

Meg, viata merge inainte. Bunica sotului si-a trait viata. A ta abia incepe. Vei avea copilasul tau, care deja are nevoie de tine. Nu trebuie sa te lasi. Stiu cum e sa pierzi pe cineva drag...mult mai drag decat bunica sotului. Nu te lasa. Aduna-ti fortele si treci peste toate. Fii alaturi de sotul tau si gandeste-ta ca bunica lui va vedea copilasul de acolo de sus, iar voi ii ve-ti vorbi si-i ve-ti povesti de ea.
Asta e legea vietii, nu avem ce sa facem............ Hai fugi la culcare.Pupici pe burtica.

poze

Mihaela

Mergi la inceput

Foarte frumos........mi-am sters pozele. Nu stiu cum sa le mai pun inapoi......

poze

Mihaela

Mergi la inceput

nu ma las, iliuto..doar ca probabil si din motive de hormoni ma afecteaza mult mai tare astfel de evenimente..au dus-o la spital la o zi dupa ce fusesem la ea si i-am aratat poza de la eco si i-am zis ca e baietel...dar buna stia deja ca e baietel, presimtise...stiu ca ea pleaca impacata, iar din cei ramasi nu simte nimeni furia aceea pe care o simti cand moare cineva tanar, fulgerator... dar tot e trist

vine bebe!

Mergi la inceput

Stiu MEG, e normal, dar......o sa vezi..cu timpul o sa treaca.

pozepoze[url]http://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=goEdit

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

SALUT!
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Buna fetelor!

Noi acum am ajuns de la mare...copii au facut indigestie dar sper sa ne revenim
Chiar daca drumul a fost lung si obositor, am condus si eu si sotul iar copii au dormit sau s-au bucurat de noutatile de pe traseu
Teo s-a simtit super la mare...iar Dya si Andrei au fost f entuziasmati de tot s-au balaci si jucat in nisip cat au dorit ei
Si noua parintilor ne-a priit...mi-ar placea sa ma mai plimb in fiecare seara macar 1 ora singura cu sotul prin parc si sa vorbim despre ce vrem noi...ar fi super pt casnicia noastra ...dar nu mai pot ...sunt f obosita ...si mereu este altceva mai urgent...

Acum trebuie sa desfacem bagajul si sa ne bucxuram de casuta noastra...

Meg ,eu eram insarcinata cu Diana cand a murit tatal meu (doar 59 de ani), m-am temut pt ea dar Dumnezeu m-a ajutat sa trec prin toate.Totusi multi batrani isi revin daca sunt adusi acasa unde sunt iubiti si ingrijiti...
Felicitari pt baietel...
dantush ai dreptate...sunt tare draguti copilasii acum ...am o mamica care ii strange in brate cand ii vede doar ca sa-si reaminteasca cum era baiatul ei (de 18 ani acum) odata
iliuta, trebuie sa fie bine...uite eu acum am 3 copii ai mei si candva umblam sa infiez copilul altcuiva...
Daca stiti o reteta naturista pt indigestie la copii va rog sa-mi spuneti si mie...noi bem ceai de chimen, menta si pojarnita, mancam paine prajita, orez, morcovi fierti in supa si banane

Luam si solutie de Metroclopramid 15 picaturi /3 ori/zi pt antivoma

Au luat ceva din apa marii...mai erau si alte cazuri pe plaja...

A fost superb la mare...sper sa ajungem si la Sovata in septembrie...
Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminastefana/my_photos

Simina cu Teo ,Diana si Andrei

Mergi la inceput