Suceava- sezonul 11
Raspunsuri - Pagina 12
carmen spune:
Buna SImina ma bucur f tare ca ai vesti mai bune si esti si tu mai linistita.
Meg sta in SUceava pana joi. Eu nu prea stiu exact unde este cartodromul, imi poti spune tu?
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
ilincalif spune:
Simina draga de tine, daca ne explici cum se ajunge la cartodromul asta al tau, zau ca venim si noi, chiar azi dupa-amiaza vorbeam cu Carmen, si ne-am propus sa exploram zona aceea !
Fetele cochetele, azi iar am haladuit pe drumuri, ne-a prins ploaia aceea grozaca dinainte de ora noua seara, am ajuns acasa cam ude si ne-a porcait rau de tot buni... adica pe mine numa'nu m-a tratat de mama iresponsabila !!!! si cind am zis "zamfiruc, hai sa-i dam un pupic lu' buni-buni-buni" buni s-a uitat topita, dar inca suparata pe noi, si ne-a tras-o scurt : "Asta e un pupic ipocrit !" Ehehei, ii trece ei, se ingrijoreaza fantastic cind ne stie pe drumuri ! Numai bunica sa nu fii!
eveline, sorry ca nu am mai ajuns la BCR la steaguri, da ne-am oprit cum spusei la 3 Barbosi sa papam biberonul, apoi am stat sa ne facem siesta si ne-am intilnit cu o prietena, apoi cu Carmen si mindrutele ei, apoi cu alta prietena si tot asa.. dar pe voi v-a prins ploaia ?????
domnul Iepuru e cam nemultumit... dupa aventura de duminica din parc a trebuit sa il spal zdravan pe picioare si pe botic, abia s-a uscat bine ca azi iar a patit-o, o fetita l-a smuls de sub supravegherea ne-atenta a zamfirucului si cu greu l-am recuperat, iar pina sa ajungem acasa l-a cam plouat torentiala care ne-a ajuns din urma, ca eu cu grija la zamfiruc nu l-am prea bagat in seama ! asa ca acuma sta spinzurat pe sirma, leganindu-se intr-un cirlig de rufe !!!
intre timp am bintuit un pic prin "La bucatarie" si am mai pus de-oparte citeva retete interesante... si care corespund devizei bucatariei mele "Efort minim, cu efect maxim!" ... miam-miam, abia astept sa le incerc !
mi-e cam somn, si mai am de sterilizat biberoanele zamfirucului
si de spalat niste vase, ca urasc sa le las pina a doua zi, parca prinde miros bucataria peste noapte !
v-am pupat, pe miine !
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."
iliuta spune:
Buna fetele. Cum a fost "intalneala"????Sper ca v-ati distrat bine. Eu m-am gandit la voi.
Simina, acum am vazut ce e cu bebe Teo.Sunt sigura ca va fi bine. O sa vezi.Sunteti o familie prea minunata si o meritati din plin.
As vrea si eu sa vin pe cartodrum.......acolo mi-am petrecut copilaria...doamne cat m-am mai tras cu sania pe acolo, si cate corturi ne mai faceam......
Va pup.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
crengu75 spune:
Buna dimineata,
Nu pot scrie mult ca sunt la serviciu.
Cartodromul este langa Scoala Gen.8, langa scoala de soferi Volanul, fosta scoala de soferi de stat.
Este si o padurice si 2 biserici, Sf. Vineri este in deal, si chiar lanfa cartodrom este una pe stil vechi , ceva ruseasca nu stiu ce. Este si cimitirul acolo. Este superb si vara si mai ales iarna.
Poate ies si eu intr-o seara. Eu stau la 127. Simina, ma voi uita dupa tine.
Ceau!
Crengu, mami lui Cristian
crengu75 spune:
Hei, v-ati luat toate concediu?????????
Unde sunteti de nu mai dati semn de viata?
ilincalif spune:
quote:
Originally posted by crengu75
Hei, v-ati luat toate concediu?????????
Unde sunteti de nu mai dati semn de viata?
crengu iubita, aici sintem... tocmai i-am indesat zamfirucului biberonul de noapte intre falci, asa ca pina dimineata n-am treaba cu ea....
partea proasata e ca neaparat trebuie sa ma programez pentru un consult oftalmologic, ca ochelarii din dotare au lentilele din plastic si sint infernal de zgiriati, ma dor ochii seara si ma enerveaza rau de tot !!!! ce sa fac, i-am luat de nevoie ca imi sparsesem pe gresia din bucatarie una din lentilele de la cei heliomati de diainte, si la "optica medicala" mi-a zis ca ori fac comanda tot de heliomati si astept o saptamina pina vin lentilele de la bucuresti, ori iau de plastic si mi-i face in doua ore.. acuma ginditi-va si voi, lucrez cu cifre la serviciul meu, puteam sa stau o saptamina fara ochelari? asa ca acuma tre'sa-mi fac curaj, sa-mi smotocesc cardul si sa comand o pereche de ochelari seriosi, ca nuuu seee maaaaiii poaaateeeee!
asta e....
a, era sa uit, crengu, apropo de discutia cu tine si cu eveline din parc, de duminica , mea maxima culpa, ati avut dreptate, nu exista vacccin de facut la 18 luni, am facut eu confuzie, intre controalele periodice la doctor si vaccinarile copilului.. v-am zis eu ca nu s- perfecta, iata chiar nu-s !
pupicei tuturor !
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."
iliuta spune:
Crenguta de cand stai la 127????In George Enescu? Eu am stat 10 ani acolo. La scar B , apt 2. Oare ne cunoastem?????Nu mai am habar de cine sta pe acolo.De la etajul 3 e Adi si Mihaela Butnarasu, Irina si Ofelia, la 2 era Ani, Florin Iepure si mai tarziu Roxana.....de la scara cealalta mai stiu pe Mariana Bobu care mi-a fost si colega de clasa in 1-4 la Generalu' 8..........pe tanti de la parter care face injectii....inca mai traieste ca am vazut-o in iarna cand am fost acasa....mi-a ciuruit fundul cand aveam 5 ani si cazut cu "nasucul" de pamant.....de la 128 mi-o amintesc pe Dumitrita.....pe " China" ( Stamate).Oare ne cunoastem????
Auzi, imi amintesc cum fugeam la aprozare cand venea masina cu oua sau cu marfa in general si ma puneam la rand .Erau aprozarul verde si aprozarul rosu. Imi amintesc ca odata a venit masina la aprozarul verde si eu eram la rand exact langa usa de la intrare, si dupa ce a primit marfa vanzatoarea si trebuia sa se puna sa vanda a dat sa inchida usa, si eu eram cu mana dreapta( cu degetele) intre usa.Cand a inchis-o am auzit cum mi-au pocnit.....Am deschis usa cu cealalta mana si am fugit acasa. Sa fi vazut ce degete modelate aveam......exact dupa usa. A trecut.......vai cate amintir am eu acolo......
OARE NE CUNOASTEM?????
Sucevencelor va pup si fug la culcare.
Mihaela
crengu75 spune:
Buna dimineata!!!!
Eu, tot la serviciu, pana vine sefa, pot scrie doua vorbe.
Iliuta, scumpa mea, eu stau doar de 2 ani aici, la 127, Sc.A.
Eu nu prea cunosc multi vecini. La mine la parter stau 2 babe: una grasa si una cu un nepotel. Babe,.... de fapt cred ca sunt de o seama cu parintii mei.
Pe tine eu te stiu de la Andreea, ca eu sunt colega de birou cu ea si te stim de pe FIV, adica ea mai mult. Ai fost o data pe la noi si te-ai intilnit cu Andreea la o terasa. Stiu tot despre tine in legatura cu copilul, cu operatia de la gineco - SV, etc,etc.
Te pup si pe tine si pe celelalte fete, pup Zamfirucul, Bia, Ana si Daria, si pe Megbeng, si pe cine am mai uitat.
Acum am vazut ca am si eu o steluta mov!!!!!!!!!!!!!!!
megbeng spune:
sunt din nou pe fuga..maine plec la campulung pentru 3 saptamani si nu o sa mai am net..
vroiam insa neaparat sa va spun ca mi-a placut mult de tot de voi toate si mai ales de cei mici si m-am simtit minunat la intalnire!
daca deschideti capitol nou intre timp si vreti sa pastrati configuratia listutei, dati "reply with quote" si copy=paste la primul mesaj...daca nu, merge si fara listuta un capitol, nu?
pupici tuturor!!!!!
vine bebe!
iliuta spune:
Megule sa te distrezi la Campulung si sa ai grija de bebe.
Crengu, credeam ca ne cunostem....Oricum daca tu zici ca stii de toate despre mine. Abia astept sa se intoarca Andreea din concediu sa vorbim pe mess.
Maine ma duc la serviciu........unii termina saptamana de lucru, iar eu o incep.
Va pupacesc si noapte bunaaaaa
Mihaela