Suceava- sezonul 11

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

ooooffff, am scris un mesaj lung lung si la urma nu stiu pe ce am apasat ca mi s-a sters ! asta e, prostia se plateste !
lu zamfiruc ii ies primii dintisori, incisivii centrali de jos... e molicica... e serioasa... mai behaie din cind in cind.. dar se comporta admirabil... doarme noaptea, maninca tot, nu face febra... asa ca nu ma pling... da'ziceti-mi c a mor de curiozitate : cit dureaza ? si nu rideti de mine !
ai ai aiaaaa , s-a trezit.. inca nu si-a baut biberonul (cel de 22,30 - 23,00) ca daca azi dimineta s-a trezit la opt, i s-au cam decalat mesele
va pupacim


Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

mai fetelor, se poate?? Sa va gasesc pe pagina 4? Am dat si cu cautare ca tot nu va vedeam.
cred ca toata lumea este in concediu inafara de mine.
ilincalif, starea va mai tine ceva pana vor iesi mai multi dintzuci.
La mine a fost ok in comparatie cu ce afost la inceput, in special in primele 4 luni. dintii au fost cea mai mica problema, deci nu prea stiu ce sa spun, la noi a trecut usor, doar ca ii curgea din gura saliva ca la catel.
Simina, nu stiu daca tu erai, dar eu veneam intr-o zi cu masina acasa si am trecut pe langa 2 persoane, 2 copii- un baiat si o fata si n carut maro. Carutul il ducea o persoana cu un tricou alb, ceva deschis la culoare. Tu erai? cu parul mai roscat sau cealalta?
Oricum masina a trecut repede si nu prea am vazut bine. Mergeai de la cartodrom, dupa chioscul cu (foste) sifoane inspre bulevard.
Iliuta, tu ce mai faci? Andreea e la Sovata, stii? La tratamente naturiste cu namol si apa din lacul Ursu pentru bb. Poate se prinde ceva anul asta.
Vad ca e cam gol pe aici. Mai am si eu 3 saptamani si plec la mare. va pup!

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

Crengu. m-am mai linistit... Zamfiruc e intr-o forma de zile mari, doar ca e la rindul ei la faza de catel, uneori ma intreb de unde atita saliva !!!! doar pe 14 mi s-a parut mai molicica, dar cu multe pupaciuni si o tira de Panadol zic eu ca ce-a fost mai greu a trecut !
acuma ne dorim sa se indrepte un pic vremea, ca sufla o vintoasa in obcini de zici ca-i uraganul katrina ! se pare ca pe miercuri s-au anuntat 30 de grade !
va dorim tuturor fetelor cochetelor o seara de duminica linistita si o saptamina insorita !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

hai pe pagina 1
eveline cum a fost la mare???


Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna fetelor! M-am intors de la tara ieri seara. A fost destul de nasol deoarece am facut o criza de rinita alergica nu stiu de la ce si am stat cu nasul lipit de batista. Sambata mi-a fost frig de nu am mai putut. Vremea s-a srticat si ne-am intors acasa cu coada intre picioare. Robert s-a simtit minunat, a stat afara zi lumina. Somn la amiaza si iar la joaca. Saptamana asta ma ocup decasa si de mine si apoi "cu drag" la servici.
Astazi am fost la eco si am vazut prichindelul din burtica, care este vioi, inimioara e ok. Am 14 saptamani si +,-3 zile. DPN 11 ianuarie.
Acum un comunicat pentru domnu Iepu: eu si Robert ne cerem scuze oficial pentru neplacerile create domnului Iepu. Nu a fost cu intentie. Ii uram domnului viata lunga fara neplaceri majore. Sa aiba grija de Zamfiruc.
Pupici pentru toate fetele.

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

ramona iubita, stati linistiti, nu-i nici o problema dinspre partea voastra... domnu Iepuru e suparat oricum pe toata lumea : pe Zamfiruc - pentru ca l-a tradat, acuma prefera sa stea de vorba cu vaca nebuna ; pe mine, pentru ca am indraznit sa ii dau cu sapun intre ochi si, sacrilegiu, sa il spinzur pe sirma ; pe buni-buni-buni pentru ca ei oricum nu i-a placut niciodata de domnu Iepuru ; pina si pe vremea de afara e suparat, da'aici il inteleg perfect, cui i-ar placea asa drig si asa vint si asa vreme mohorita ????
in rest, totul e ok, asteptam sa se repare vremea, sa putem bintui iarasi pe drum si prin parcuri
pupici mici, da'dupa cum vedeti. multi !

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
http://photos.yahoo.com/irina_inm
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Buna fetelor!
Ma bucur ca mai rezistati in ciuda vremii schimbatoare de afara.

Crengu, cred ca erau copii mei impreuna cu surioara mea, care este studenta . Acum este in vacanta si ma ajuta cu copii...Eu de obicei ma imbrac in costum de blugi...oricum sper sa se imbunatateasca vremea si sa putem iesi la soare mai des...

Ramona, sarcina usoara in continuare,...chiar ma uitam pe pozele voastre de la nunta...sunteti frumosi amandoi, ...mai ales tu...dar cred ca si ca mamica tot frumoasa ai ramas.

Si noi vrem sa facem botezul lui Teo tot la biserica Sf.Vineri...tot cu parintele Mititelu...

ilincalif, ma bucur ca sunteti bine si tu si fetita dar mai ales iepurila...si eu spal jucariile de plus in masina . Trebuie sa iau lectii de la tine ...sa ma plimb cat mai mult cu Teo in soare...

iliuta, sper sa-ti reusesca tot ce ti-ai propus si sa te intorci fericita printre noi...aici in G. Enescu s-au schimbat multe...chiar si Cartodromul a inceput sa fie parcelat...s-au construit si 2 case...

Meg, sper sa vad si eu poze cu voi...dar mai intai trebuie sa va relaxati cat puteti in Bucovina...




Simina cu Teo ,Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna dragele mele!
Iata ca m-am intors si eu, mie mi se pare ca a trecut o vesnicie de cand am fost plecata, asa mi se intampla cand totul e frumos si uiti de griji....v-am citit din urma si ma bucur ca toata lumea e OK.
Si pentru noi a fost super, vremea a fost numai buna, doua zile de canicula, trei mai moderate si una mai vantoasa in care n-am stat la plaja ci ne-am plimbat....cu ocazia asta am fost si noi cu telegondola care i-a placut la nebunie asteia mici.
Programul Biei a fost cam aiurea, in sensul ca facea cam ce vroia, dormea de mai multe ori pe zi (cred ca o obosea marea) si manca la niste ore imposibile....dar a meritat pentru ca nu cred c-am mai vazut-o vreodata atat de fericita. Prima data cand a vazut marea (in viata ei) a chiuit si a bagat o viteza de n-am putut-o prinde niciunul dintre noi, de fapt nu ne asteptam sa reactioneze chiar asa....astfel incat in cateva secunde era in apa si primul val ce a venit a pus-o in fundulet....s-a ridicat razand si a pornit mai departe....a trebuit s-o schimbam de toate hainele...
Una peste alta a fost super.....eu cu sotul mai plecam de miercuri pana vineri inca o data (are el o sedinta la Jupiter si nu pierd ocazia).

Hai ca am vorbit cam mult!
Abia astept sa ne mai intalnim!
Pupici la toata lumea si la pitici si un pup pentru Iepuru sa nu mai fie suparat!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna suceava,
ce fac fetele?

ce fac mamicile de super copilasi??

va salut pe toate cu mult drag , desi intru mai rar , va citesc ,doar ca , de scris nu prea am ce scrie...sunt in asteptarea zilelor fertile , de dupa laparo , vreau tare mult ca luna asta sa se prinda ceva , asa incat , nu imi sta mintea decat la prestat si urmarit daca apar cele doua liniute....de vineri incolo am unde verde pt bebe asa incat ,nu mai am rabdare sa vina ziua de maine...

ce faci Zamfi?
ce fac mandrutele lui Carmen?cum le este in vacanta?
ce face oare iliuta?parca asteapta donatoare nu??ce noutati o mai fi avand?
meg nu o fi terminat concediul??
simina , cum creste Teo?frumos si repede ,ca altii intr-un an!
de cristina38 ce se mai aude/?ce-o mai fi facand?

pup pe toate fetele fara exceptie...si le doresc un wk cu mult soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

.
Suntem pe aici. Fetele mele sunt bine. Peste o sapt pe vremea asta vom fi la mare. Cand ma gandesc cat costa ma apuca dar pentru fete o facem, ca ele se vor bucura enorm, eu voi fi cu ochii cat cepele dupa ele. Maine imi vine aparatul foto si am sa pun multe multe poze. Daria cere oala, nu prea mai face in scutec decat daca se ia cu joaca si ne spune in ultimul moment. In rest suntem bine (aproape), ne chinuim sa luam un credit si sunt neseriosi astia de la toate bancile

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput