Rosiile ingrasa????
Va pup pe toate!
Tin un regim dupa regulile Monti si eram in panta descendenta cu greutatea. De cand au iesit rosiile astea superbune (alea grase!!!!) nu am mancat decat cate o salatoaie de rosii cu ceapa, ardei, castravete, ursturoi. Si acul cantarului - in cel mai bun caz - a stagnat. Asta vreo doua-trei saptamani. După care am renuntat la rosii. Eu le stiam drept legume (decu nu ingrasau). Poate fi sarea din ele... poate altceva...
A mai observat cineva sa ceva? Sau stiti voi care e treaba cu rosiile? Ca in we asta mi-au mai spus doua persoane ca nu sunt bune pentru regim de slabire!
Raspunsuri
cait spune:
Nu prea ca asta e cauza; eu mananc numai salate in ultima vreme, stau mult in picioare si am slabit.Chiar am citit intr-o revista de sanatate ca sunt printre legumele cu cele mai putine calorii.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
Deanny spune:
Ankutzika, nici eu nu cred. Si eu am mancat in perioada asta salate ca si tine si nu am obsetvat sa ma fi ingrasat. In schimb, daca mai ciugulesc si alte prostioare (biscuitzi, patiserii, etc), se vede. Rosiile simple n-au cum sa ingrase...zic eu![]()
an-k spune:
pana acum am crezut mereu ca nu. Dar avand in vedere ca dieta pe care am inceput-o de azi- South Beach permite in prima faza doar o rosie pe zi, si acum mai citesc ca si tu ai impresia asta... Un sambure de adevar exista. In Turcia rosia e considerata fruct, deci ma gandesc ca poate contine zahar.... grea intrebare.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
josefine spune:
rosiile sunt fructe. si in motignac rosiile sunt trecute la fructe. si da, ingrasa.
semnatura ilizibila
narcisa spune:
An-k, tu ce carte ai cu South Beach Diät, cea cu retete sau mai exista si alta?? Daca da sint retete interesante in ea? Sau prea complicate?
Cit despre rosii, nu stiu ce sa zic, eu am observat ca se digera mai repede si mai bine, innabusite sau fierte, crude mai putin!
Scuze ca sunt putin cam OFF Topic
narcisa
Ankutzika spune:
anca, cred ca mi-ai dat o idee... Chestia cu zaharul din ele! Si eu care mancam cate 1KG pe zi... si le mai si asociam cu carne (gratar de pui)! Cu sarea și zaharul din ele, m-au facut! Oricum in ultimele trei zile, esti a treia persoana care subliniaza incompatibilitatea rosiilor cu (unele) cure de slabire.
Rog fetele care mai stiu asa ceva sa zica si ele, ca sa ma potolesc definiv cu salatele astea uriase!
ginutza2002 spune:
si eu stiam ca ingrasa!
dar la mine nu au avut acest efect!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Ankutzika spune:
Josefine, my mistake! Cred ca n-am fost eu atenta si n-am citit lista bine

. Mulțumesc mult! Si narcisa, si tu mi.ai aratat o chestie bună - cu innabusitul. De la retetele monti de pe net stiam ca se pot asocia intrr-un anume fel, dar, da, era vorba de fiertura sau innabusire, si asta era argumentul.
Sunt cat de cat luminata. Cred ca o sa ma plimb putin si pe la subiectul Monti, doar, doar mai gasesc cateva retete de la voi, care le stiti mai bine!
Va pup!
narcisa spune:
Si innabusite in tigaie de teflon cu 2 oua cu un strop de ulei de masline, sau daca nu ai fara grasime deloc si sare si dupa cu lamaie mie mi se par delicioase si te si saturi! Si sigur, probat
, nu ingrasa!
narcisa
Ankutzika spune:
narcisa, la chestia asta in teflon, scoti semintele rosiilor? Si care sunt cantitatile? Poti sa mai pui retete?
Pe de alta parte, este monti?