Rosiile ingrasa????
Raspunsuri - Pagina 2
adi_dalma spune:
NU ... dar salata de rosii cu branza si ulei ingrasa.
Rosiile au doar pacatul ca produc aciditate deci trebuie mancate cu ceva ... paine, branza, carnita
an-k spune:
In Romania stiam ca rosia e considerata leguma, in Belgia e tot leguma dar am aflat ca pe langa Turcia si China considera rosia fruct. Dar m-am uitat in tabel si are doar 12 calorii ..huh!!! greu
Narcisa, da, am cartea respectiva. Alta nu stiu sa existe. Are si retete. eu mi-am facut aseara buseuri cu legume sa le am pt micul dejun si sunt delicioase. Despre cat de dificile sunt retetele, unele sunt putin ciudate sa zic asa, prea multe condimente, de unele nici n-am auzit... Daca vrei iti pot spune cateva retete. Oare a existat pe DC un subiect despre SB?
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
narcisa spune:
Eu nu scot semintele, fac in felul urmator: Pun tigaia la incins, bat ouale(2 poti chiar si 3, daca nu mai papi alceva la prinz sau sint mai mici) cu putina sare, pun si 2 linguri de apa, rosiile deja le am taiate felii, daca zici ca sint din acelea mari, una mai potrivita(mai mult mare decit mica) si le pui in farfuria cu oua, mai amesteci o idee si le pui cu totul in tigaie, focul potrivit si mesteci continuu, ca altfel se lipeste
si rosiile se innabuse un pic si ouale sint si ele gata. Eu nu le curat nici de coaja, daca e cazul se desprinde coaja cind maninc si o las pe marginea farfuriei!
Mie imi plac cu zeama de lamaie deasupra dupa ce s-au racit un pic, taie si pofta de mincare si efectiv la prinz dupa o asemenea portie eu sint satula, nu-mi mai trebuie nici fructe nici dulce, nimic! Si este dietetic si sucul de lamaie ajuta si el la pierderea caloriilor mai repede!
Eu cred ca se potriveste la monti, din cite stiu eu Monti e un mod de a minca sanatos, piine, paste, orez integrale, fara grasimi, legume etc. asa ca nu vad de ce nu s-ar potrivi. Poate iti scriu fetele care tin monti cu strictete.
toate cele bune
narcisa
narcisa spune:
An-k, multumesc mult de raspuns, o vazusem si eu la Amazon si nu stiam ce sa fac! Si da vreau retete, asa mai simple, daca ai timp, acum nu stiu unde, sa nu se supere fata ca-i stricam subiectul, desi tot vroia retete de slabit.
Cum crezi si tu de cuviinta,
macar imi fac si eu o idee daca o comand sau nu![]()
narcisa
an-k spune:
am readus pe prima pagina subiectul vechi cu SB. Am sa scriu acolo
Ok?
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
alinaxeni spune:
Eu mananc de cateva zile numai rosii si castraveti sub forma de salata numai cu o lingura de ulei si sare si acul cantarului a inceput sa scada semnificativ.Nu cred ca ingrasa....parerea mea.
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
Samurai-lady spune:
Nu cred ca ingrasa,eu mananc roshii aproape in fiecare zi si nu m-am ingrasat.Mai ales vara,nu e zi fara o salata de roshii si neaparat branza.
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Karina spune:
Cum sa ingrase rosiile ?!! Daca va uitati pe orice lista a lui Monti de index glicemic are IG=10, si e trecut la un loc cu legumele verzi, salata, varza, broccoli, etc. DA, rosia este fructul plantei, dar Monti nu a incadrat rosiile in categoria de fructe.
Exista perioade in viata unei femei (sau a unui om) in care indiferent ce ar minca, tot se ingrasa. Poate o fi vremea, apa, hormonii, etc. Dar in nici un caz rosiile.
Faceti cum vreti, daca va simtiti mai bine, dati vina pe rosii.
Dar sa stiti ca rosiile sint unele dintre cele mai sanatoase alimente si acum trebuie mincate, ca este timpul lor.
Karina
Ankutzika spune:
ok, asa am vazut si eu - ca rosiile sunt trecute la legume. Am verificat ieri: nu numai la monti, dar si la dr. Gillian McKeith in carte. de asta m-am si lacomit la ele. Dar chiar ma lacomisem: 1kg si peste la o masa, si nu neaparat cu branzica. Probabil ca totusi sarea si zaharul din ele, digestibilitatea mai lenta, ora de masa... sa fi intervenit la mine. E adevarat ca si inainte de CM mai iei in greutate, si tocmai s-a intamplat ieri.
Oricum, m-am decis asa: mai fac o incercare de cateva zile - 2-3 cu masa de salata de rosii, apoi va spun ce s-a intamplat. Daca se repeta, atunci abandonez ideea. Inseamna ca la unele persoane nu se potriveste alimentu. Trebuie sa va spun ca de cand am intrerupt mesele exclusiv din rosii si legume, am mai slabit 1 kg!!!! O sa va postez reultatul peste cateva zile, aici, la subiectul asta.
Va pup!
alinaxeni spune:
Variatiile de 1-2kg pe perioade atat de scurte si mai ales in perioada ciclului nu sunt relevante.Mai e si caldura care favorizeaza retentia de apa.Cantareste-te dimineata ,la trezire, eu am variatii de 1-2kg de dimineata pana seara.
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.