Rosiile ingrasa????
Raspunsuri - Pagina 3
Ankutzika spune:
bineinteles: cantarire - dimineata, dupa
și kk, in aceeasi "tinuta". Variatiile de peste zi - mai mult sau mai putin relevante.
Ankutzika spune:
Am o revelatie: se poate oare ca legumele de la noi, care sunt mai putin tratate ca in vest, mai ecologice, sa aiba indici glicemici si celelalte caracteristici usor diferite de cele trecute in tabel de Monti? Poate nu cu mult, dar cred totusi ca o diferenta ar fi... Tabelele alea sunt ele facute din rezultatele analizelor legumelor si fructelor crescute acolo... pe un pamant tratat, cu programe de stropire cu diverse substante etc. La noi, pana recent functiona la tarani metoda traditionala si cea mai ieftima: balega!
mira_m spune:
Eu nu le consider fructe, fiindca nu cresc in copaci.
Mananc f multe rosii in salata si nu ma ingras.
Acum depinde si cate kg mancam la o masa. daca mananci una-doua eu zic ca e rezonabil!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
Happiness_4_us spune:
Pai mai Ankutzika, daca maninci 1kg si peste la o masa, ma gandesc , ca daca iei minim 3 mese pe zi, fa un calcul si vezi cate kg de rosii maninci. Eu cred ca asta este exces, rosiile sunt in organism, si oricum ai lua-o mai putine kg nu ai cum sa ai daca maninci atatea kg de rosii intr-o singura zi.
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by an-k
In Romania stiam ca rosia e considerata leguma,
Asa si este!!! Rosia este leguma! Atfel, am considera si fasolea fruct, pt ca iese tot din floare.
Faptul ca este fructul florii, nu inseamna ca se numeste fruct.
Sper ca m-am facut inteleasa...
Si NU, rosiile nu ingrasa, dimpotriva! Ma rog, acum depinde cu ce le combini...Proaspat casatorita !
Foto
Ankutzika spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
daca iei minim 3 mese pe zi
Nana Motoc
Pana la nunta...![]()
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Ankutzika spune:
[quote]Originally posted by NanaMotoc
daca iei minim 3 mese pe zi
vorbeam de una bucata masa!!!!!! (ce naiba... unde sa intre 3-4kg de roshii?!?!)
Happiness_4_us spune:
Oricum mi se pare exagerat de mult, sa maninci la o masa 1kg si ceva de rosii, sunt o gramada pentru mine.
Nana Motoc
Pana la nunta...
fleur-de-lis spune:
Roshiile retzin apa in organism. Sunt medici care, inainte de analizele de urina, recomanda neutilizarea a tot ce-i roshu, legume sau fructe.Dar chestia cu masura e foarte indicata in scaderea de greutate.FATA FANTASTICAFLEUR-DE-LIS