Iasule, mandra cetate (36)
Raspunsuri - Pagina 28
Daiopri spune:
Buna tuturor,
Indraznesc si eu cu o intrebare la voi. Cunoaste cineva pe Costin (Costinel) Simanschi din Iasi sau pe cineva din familia lui? Din cate stiam are sotie si o fetita, iar tatal e profesor universitar.
Am fost colegi, si mama mea mea zis niste vesti proaste despre el, pe care nici nu pot sa le cred:(
Va rog frumos daca cunoasteti sa imi spuneti si putem vorbi pe privat eventual.
Va multumesc si numai bine tuturor
Dani
acvi spune:
LA MULTI ANI,ADDA!!!SA FII FERICITA ,IUBITA SI CIT MAI CURIND IN CLUBUL MAMICILOR!!!
LA MULTI ANI,DARA!!!
O zi racoroasa!!!
Gabi 35+ si ALex.
herra spune:
LA MULTI ANI si de la noi sarbatoritelor!
da, sotul meu are o firma de mobila; Andrea, daca vrei scrie-mi (herra_crstn@yahoo.co.uk) si iti dau amanunte sau poze cu ce a mai lucrat.
problema este ca este f aglomerat in lunile astea, iulie si august, are niste lucrari mai mari...
in general face orice, dupa o poza din revista daca are clientul, daca nu discuta ce-si doreste acesta si ii face un proiect pe calculator, la care mai modifica impreuna; orice culoare, orice forma; normal ca le si monteaza (mi se pare cel putin curios sa aflu ca sunt firme care vand mobila dar nu o monteaza).
si eu sper ca la anul sa renunt la litoralul romanesc. La aceleasi preturi esti tratat regeste in Turcia sau chiar in Bulgaria...numai ca va trebui sa fac rezervari din timp, am auzit ca e plin de romani...
unde oricum merg doar la bunicul, in Constanta.
irinabobe spune:
buna fetelor. eu sunt din bucuresti si peste vreo saptamana ajung in iasi pentru vreo trei zile. avand in vedere ca este prima data cand vin in orasul vostru va rog mult recomandati-mi si mie ceva obiective turistice. ce e interesat de vizitat? gradina botanica? si seara sunt ceva discoteci ca tare mi-e dor de o zbantuiala. multumesc mult.
nushulica spune:
irina imi permit sa-ti zic si eu cam ce ar merita vizitat in iasi: palatul culturii,mitropolia,teatrul national,gradina botanica,muzeul de istorie,pentru shopping cele 2 mall-uridar oricum alea din bucuresti banuiesc ca sunt mai faine si mai aprovizionate pentru disco poti merge in pub25(pentru distractii studentesti")iar pentru fitze poti merge in office sau sundays...sunt mai multe
sper ca te-am ajutat cu tot ce ti-am zis daca vrei si adrese zici si-ti explic cum ajungi la fiecare
herra spune:
Irina, poti sa mai faci poze la plopii fara sot - care l-au inspirat pe Eminescu, si cu teiul aceluiasi poet, din parcul Copou...
daca imi mai vin idei mai scriu.
herra spune:
am uitat sa va spun ca azi implinesc 4 (patru) ani de casnicie!
GabrielaG spune:
Hello si eu un pic prin zona. Ce bine e sa stai la casa, mai mergi in gradina, mai culegi un fruct, offff...e super. Copiilor le prieste, dar tot vor calculator, ce dh, asa sunt invatati.
Nora, te sun acus sa te intreb de preturi.
Herra, casa de piatra si multi ani fericiti impreuna.
Carmen, multa rabdare si nervi de otel...totul o sa fie bine pana la urma...ao vei considera o experienta placuta din care tot mai inveti ceva.
Pupici si la multi ani tuturor sarbatoritelor.
De luni nu am mai baut cafea, vreau eu sa fac o cura de dezintoxicare si de necrezut am dormit la pranz...de cand nu am mai facut-o.
Pupici ,
Gabriela si baietii
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by herra
am uitat sa va spun ca azi implinesc 4 (patru) ani de casnicie!Never underestimate the power of human stupidity. - A. EinsteinCristina si Vlad
SA FITI FERICITI SI SA VA IUBITI !
palmyrah2002 spune:
LA MULTI ANI ,ADDA !
LA MULTI ANI , DARRA !
O viata senina si fericita alaturi de cei dragi!