Iasule, mandra cetate (36)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Adriana multumesc pt urari. Am vazut ca a-ti discutat depre mine
In concediu a totul fost minunat cu exceptia servirii din restaurant . Pact ca s-a terminat f. repede.
Catalina este foarte frumoasa si cuminte (am auzit). Sa fie ea sanatoasa ca o plimbam si acum cu motocicleta .Daca vrei sa delectezi copilul treci intr-o sera prin fundatie.

kiss

Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, sarbatoritelor adda si dara!
cenia, bine ai venit, te trec in listuta acush, ma-ntreb daca cenia e si prenumele tau, in caz ca nu anunta-ma si modific imediat. a, si data de nastere ca sa stim cind si unde bem
nora, eu am platit bona cu 4 milioane pe luna, se ocupa numai de cupil aici incluzind gatitul strict pentru el, program 7.30-17.30.
andrea, soacra-ta nu mai sta cu ea pin` la anu cind ar tb s-o dai la gradi? ce sa zic, depinde si de cupil, crezi ca i-ar placea? ma gindesc ca merita sa incerci daca ai auzit numa` de bine de cresa si daca alta varianta nu ai...
edit, cenia da datele si dupa completez listuta
kiss, unde anume ai fost?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Am fost:
- 3 zile la Brasov in camping Darste unde a fost frumos, curat si ieftin. Fiecare cort a avut priza pt curent si apa. Si casutele/apartamente/vile de aici erau super.
- 6 zile la Mamaia hotel Amiral. Camera a fost OK, insa rstaurantul si ospatarii au fost de rahat si preturile f mari
- 3 zile camping Hanul Piratilor cu cortul
In campinguri am fost la intruniri moto.

LA MULTI ANI Adda si Dara

PS Adriana am uitat pe langa mai trebuie si

kiss

Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

spune-mi cum erau preturile in rest in statiune ca si io tot in mamaia ma gindeam, la club mediteranian

quote:
Originally posted by kisstherain999

Am fost:
- 3 zile la Brasov in camping Darste unde a fost frumos, curat si ieftin. Fiecare cort a avut priza pt curent si apa. Si casutele/apartamente/vile de aici erau super.
- 6 zile la Mamaia hotel Amiral. Camera a fost OK, insa rstaurantul si ospatarii au fost de rahat si preturile f mari
- 3 zile camping Hanul Piratilor cu cortul
In campinguri am fost la intruniri moto.

LA MULTI ANI Adda si Dara

PS Adriana am uitat pe langa mai trebuie si

kiss

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Salutare!!!!!!! Ma mai tineti minte cumva??????...

Nu am net acasa inca -- asta este scuza principala pt absenta din ultima vreme. Apoi ar mai fi si programul extrem de incarcat de la munci , care aproape nu imi da voie nici sa respir...

Suntem bine, suntem in casuta unde ne-am mutat de atunci... Ne simtim excelent (in sensul ca e super fara nimeni pe cap!!!)...
PE la sfarsitul lunii speram sa reusim sa ne mutam intr-un apart cu 1 camera, conditii mai bune, pret mai mic, perioada mai mare pt inchiriere, fara avans etc... In plus, de acest apart raspunde cel mai bun prieten al nostru, deci va fi OK. Acum se va intra in renovari pe acolo, de asta mai stam pe loc...

La multi ani si din partea mea sarbatoritelor!!! Sa fiti fericite, iubite, sanatoase si sa aveti bani, sa va impliniti visele si sa va bucurati de cei dragi!!!

Ce sa va mai zic? Poze va trimit pe e-mail (cine doreste), dar dupa ce reusim sa ne mutam dincolo si sa ne punem net!... Deci putintica rabdare......

Ne mai auzim cand mai prind o secunda libera!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Mie una preturile mi s-au parut destul mari in comparatie cu serviciile. Hotelul la care am stat noi este in nordul statiunii, la bariera dinspre Navodari. De ce te apropiai de Satul de vacanta de ce cresteau si preturile. Daca nu sunteti obligati sa mancati la restaurantul hotelului va puteti orienta spre terasele cu autoservire. Totul e la vedere si mai ieftin. Mie una mi-a parut rau ca am luat pensiune completa. A fost insa fain ca micul dejun era in sistem de bufet suedez.
Ideea e ca trebuie sa te orientezi la fata locului.

kiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Buna, sunt sub asediu... inca.

Si noi ne-am luat bilete la mare, la Mamaia la Lido, fara masa 24mil. Imi imaginez cu greu ce preturi vor fi la mancare.
Anul trecut am fost la Casa Parasita langa Club Mediterana 5 nopti si inca 6 in Creta. In septembrie. De departe Grecii au fost super. La noi, la Casa Parasita mancarea a fost f buna si nu f. scumpa. Cazarea acceptabila. Plaja buna. Dar desi extrasezon, o bere era 50.000 de si de cate ori puteau te ardeau la nota. Este ultimul an in care mai merg pe litoral la noi pt ca Alex e inca mic iar noi avem doar cateva zile de concediu si nu risc anul asta insa de la anul pa. Nu se merita pt ce serviciii ofera ai nostri.

Inca o data la multi ani sarbatoritilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Adda!

La multi ani Dara!

Cenia, bun venit si sa-ti traiasca David! E tare scump!

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Cenia: bine ai venit si sa fiti sanatosi.

Mamici am o rugaminte la voi: imi puteti recomanda un pediatru si un medic de familie, buni profesionisti si de care sunteti multumite?

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Cenia, bine ai venit si bine ca ne-ai gasit. Eu te-am zarit pe la "Gradinite, crese. bone...", dar am crezut ca nu vrei sa intri la noi...
"Centrul" de care auzi pe aici e o casa amenajata pt copii unde ne jucam, desenam, ne balacim la piscina, ridicam castele de nisip si multe altele in timp ce parintii merg la munca, la cumparaturi sau chiar stau cu noi...Avem si copilasi care vin in fiecare zi, cu abonament, fie pana la pranz, fie pana la 4. cu mancare in gentuta. Ca la gradinita. Din toamna sper sa fie gata si camera cu paturi, ca sa aiba unde dormi daca vor. Va spuneam zilele trecute ca nu gasesc de cumparat un topogan. Sunt in aceeasi faza. Inca nu am gasit. Ce ma supara e ca am vorbit la telefon la o firma din Pacurari, aveau, eu nu m-am dus atunci, acum am pierdut numarul si nu stiu de unde sa ii iau...

Raluca, bine ai revenit...

Carmen, la fel si tie. Misto faza cu "daca imi revin revin"...Inca nu s-a intors mama ta? Sau dee ce zici ca esti inca sub asediu?

Va asteptam pe toti si toate pe la Centru, acum avem si "firma", doar ca inca nu am montat-o, azi a venit), sa ne cunoastem si recunoastem 9revedem adica, da' nu rima...)

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput