Iasule, mandra cetate (36)
Raspunsuri - Pagina 20
Danna_36 spune:
Aime, nu-i nimic si maine sunt tot acolo ...(dar fara fete, ca ele sunt la bunici zilele astea)
Am citit o chestie interesanta despre un fenomen ce a aparut in tarile civilizate, numit "downshifting". E vorba despre oamnei aflati sus pe scara ierarhica care renunta la functii si bani pentru ca incep sa realizeze ca mai sunt si alte lucruri importante pe lumea asta si cauta sa se bucure de ele. De fapt toata chestia se refera la "a sti sa te opresti" in momentul in care deja ai destul. "a nu deveni un robot"...nu stiu daca se intelege ceva din ce-am indrugat aici, articolul e foarte lung si dens, dar mi-a placut mult...
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
belnicol spune:
Buna seara fetelor.
Danna, trebuie ca e interesant articolul ala. Daca l-ai citit de pe net, poate-i pui si linkul aici. Dar asa cum ai spus, fenomenul asta poate aparea numai in tarile "civilizate", pentru ca pur si simplu isi permit sa se opreasca. Si chiar daca au renuntat la banii adunati, sint sigura ca si-au pastrat atit cit sa-si asigure traiul decent si eventual cite ceva pentru diversele placeri. La noi nu cred ca poate fi vorba de asa ceva, pentru ca mai "down" de atit nu avem unde "shift"-a, sintem deja underground.
Da' bine, tu ai scos din context si poate ca nu am inteles eu mesajul cum trebuie.
Mateiul meu ma innebuneste. Trece printr-o faza in care nu se mai dezlipeste de mine. Si are niste accese de tandrete de ma da pe spate. Il apuca sa ne pupe din senin, ne ia la rind pe amindoi, pe fiecare obraz si la urma ne mai cauta si gurile, cu toate ca ne ferim noi dar fara prea mare succes. Cedam repede micului cuceritor! E deja un escroc sentimental, daca il cert pentru ceva repede trage niste fatuci dragalase si-si arata toti dintucii ... ei, ce sa-i mai spui ? Trebuie macar sa ma abtin sa nu-l pup ca altfel s-a dus autoritatea mea (cita mai e!) pe apa simbetei. Of, copiii astia!
V-am lasat, sa aveti un somn linistit.
Nicoleta si Matei
Danna_36 spune:
Nuuuu, Nicoleta, la noi nu se poate, din multe motive...
Iata si www.arcweb.ca/ro/modules.php?name=News&file=topics&topic=3" target="_blank">Linkul pentru cei interesati de articol.(mergeti in josul paginii mult, il gasiti spre final)
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
mariussimiuc spune:
Fetelor,am intrat sa va salut,sunt rupta de oboseala,dar...maine seara plecam la mare... Va pup si o sa-mi fie dor de voi.
acvi spune:
BUna dimineata!!O cafeluta calda si buna buna va asteapta!!!
Miha,distractie maxima la mare,vreme buna si o tolba mare mare de amintiri frumoase la intoarcere.
Interesant articolul Danna,citisem si eu acum citiva ani in Capital ca in America sint persoane care la 35 de ani "se pensioneaza" si fac calatorii in jurul lumii si alte chestii asemanatoare..si visam...acum ma apropii de 35 de ani si ma gindesc la o calatorie in jurul lumii..dar in cautare de servici.
Ieri Alex mi-a dat un subiect f serios de gindire:"mama,ar tb sa mai cumparati un calculator sa aveti si voi,tu si bebitza pe ce sa jucati jocuri pt fetitze!!!"-uite ca la asta nu ma gindisem....
O zi frumoasa!!
Gabi
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Ramonika, am facut eu 10 sedinte de electrostimulare. Rezultate s-au vazut, am scazut in jur de 5-6 cm....dar s-au pus la loc in decurs de 3-4 luni.
Parea mea e ca sunt bani aruncati degeaba.
dar nu ai luat deloc masuri, sa tii putina dieta, sa faci sport etc, adica nu ai incercat sa mentii acei 5-6cm scazuti?
chiar as vrea sa fac si eu, dar nu-s convinsa. cat costa?
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
belnicol spune:
Buna dimineata fetelor. Va poftesc la cafea daca nu ati baut-o deja.
Of, in dimineata asta tre sa fac un drum in Billa (ce placere!) cu tot cu Matei. Sper macar sa gasesc o masinuta de aia pt pitici, macar sa nu mai am si grija lui, ca aglomerat am toate sansele sa fie.
As face azi niste peste dar cind ma gindesc la curatat solzi ... si daca mai e si viu ... parca m-as lasa pagubasa. Nu erau niste magazine care ti-l dadeau gata ucis (brrr) si curatat ? Pe unde or fi ?
Miha, ce fain ca pleci la mare. Vreme buna si distractie maxima! Sa ne povestesti cind vii cum a fost ca sa ne alini si noua dorul de mare.
V-am lasat fetelor, mogileata trage de mine si de mouse si vrea neaparat sa-l iau in brate. Cine-i poate rezista ? Ma duc sa-i fur citiva pupici.
Nicoleta si Matei
aime spune:
'neata!
Pai, Acvi, pe cand noua investitie?
Dana, suntem pregatiti sa decolam, pacat ca nu va fi si Ruxi, dar ne-om balaci si singuri
aime si Vladimir
herra spune:
quote:
Originally posted by belnicol
As face azi niste peste dar cind ma gindesc la curatat solzi ... si daca mai e si viu ... parca m-as lasa pagubasa. Nu erau niste magazine care ti-l dadeau gata ucis (brrr) si curatat ? Pe unde or fi ?
in Pacurari, la bulevard, pe partea stanga cum mergi spre iesirea din oras; nu mai stiu cum se cheama...au acvarii si ti-l curata/transeaza cum vrei.
Aime - va invidiez ca mergeti la Dana! in timp ce altii ca mine stau la servici...nici nu vreau sa comentez articolul respectiv, tocmai eu care nu mi-am permis nici sa stau doi ani acasa sa ma ocup de copil...
week-end-ul asta plecam si noi - sper - la mare! dar doar un week-end, deocamdata!
mephala30 spune:
Ramonika, normal ca am incercat sa tin o 'dieta sanatoasa', dar...e ca sportul...daca nu-l practici, se lasa muschii si cm se pun unul cate unul...
deci: daca te apuci de electrostimulare, musai sa repeti sedintele, din 3 in 3 luni, sa tii dieta, sa faci sport si rezultatele se vor vedea.
un pachet de 10 sedinte costa acu un an si ceva 1,5 mil. la 'Allure' (pe langa Billa). Dar aparatura nu era asa performanta. Si e destul de dureros...
Carmen(28+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin