Iasule, mandra cetate (36)
Raspunsuri - Pagina 19
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI Raluca! Sa fii sanatoasa si fericita!
mess0804 spune:
Am si eu o intrebare, daca si-a facut cineva recent dintii (imbracat) aveti idee cam cat costa? Am inteles ca incep de la 2 mil de dinte (metal+alb tot deasupra) si ca sunt si mai scumpi in functie de material? Oare difera mult preturile de la un dentist la altul?
Ca nu mi-ar fi fost de ajuns ca nu gasesc servici de aproape 2 luni, acum mi s-a spart lucrarea... offfffff...
mariussimiuc spune:
Mess,da,difera pretul in functie de material.Este si mai ieftin si mai scump...depinde...Si mai depinde bineinteles si de fiecare cabinet in parte.Eu merg acum la dentist,dar deocamdata sunt in faza de tratament.Nu am intrebat inca de pret(sper sa nu ma trezesc cu vreo surpriza de proportii!)dar din cate am inteles pretul per dinte e undeva in jur de 1.500.000 lei(compozit,urmatorul material sub ceramica).
aime spune:
Mess, eu mi-am facut acum nici o lun ao lucrare,la Pol 2, cea de langa Racovita, acolo merg de copil da au si preturi bune. Deci m-a costat 500 de mii de element (dinte, masea) din lucrare, 100 mii e amprenta si cat te mai costa tratamentul daca ai nevoie. Eu zic ca nu e scump fata de alte cabinete.Este alb ce se vede si metal in spate (un material mai bunutz si mai nou, nu mai stiu cum ii zice).
aime si Vladimir
Ramonika spune:
fetelor, face careva slabire prin electrostimulare? m-ar interesa unde anume, cat costa, cum e, daca a dat rezultate etc.
multam fain
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
mess0804 spune:
Am fost azi la un cabinet in Nicolina (nu tare de firma, dar cunosc oarecum firma de tehnicieni cu care lucreaza) si mi-au spus ca ma ajunge 2 mil de dinte. E mult? (precizez ca ii vreau neaparat acoperiti de alb complet, deci nu cu spatele din metal, pt ca nu mi-ar place sa se vada... cica am totusi 25 de ani si in curand ajung sa am placa... offf... Deci e mult 2 mil de dinte? (adica pt 5 dinti o sa dau o leaca de bani...)
mess0804 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
[b]din cate am inteles pretul per dinte e undeva in jur de 1.500.000 lei(compozit,urmatorul material sub ceramica).
Sigur? Pai ar fi ceva diferenta...
(si tb sa vad repede ce fac ca mi s-a spart lucrarea de cateva zile, deci maxim luni tb sa incep sa-i fac... si asa o sa stau cu cioturi vreo saptamana
mariussimiuc spune:
Mess,eu asa am inteles.N-am mai intrebat pentru ca m-am dus pentru un dinte rupt din lucrare si m-am trezit cu alte belele.Desi,le stiam... Daca doresti iti dau nr de telefon si vorbesti direct cu dr.
mephala30 spune:
Ramonika, am facut eu 10 sedinte de electrostimulare. Rezultate s-au vazut, am scazut in jur de 5-6 cm....dar s-au pus la loc in decurs de 3-4 luni.
Parea mea e ca sunt bani aruncati degeaba.
Adi69, multumesc de urari.
Carmen(28+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
aime spune:
quote:
Originally posted by mess0804
Deci e mult 2 mil de dinte? (adica pt 5 dinti o sa dau o leaca de bani...)
eu zic ca e mult, parerea mea, si nu e obligatoriu sa ti-i faca cu metal, desi sunt mai rezistenti...