Iasule, mandra cetate (36)
Raspunsuri - Pagina 18
Darria spune:
La cat mai multi anisori fericiti, copilasi: Matei Maria si Cosmin Sa cresteti sanatosi si tot ce isi doresc parintii pt. voi sa se indeplineasca.
Carmen si Gabriela: reusita in ceea ce vreti sa faceti si capul sus, din nefericire viata e facuta din suisuri si coborasuri dar noi nu tb. sa ne lasam invinsi.
quote:
Originally posted by aime
Fetele, ati auzit in Iasi de Aquagim? am vazut la Protv Iasi, aseara, da n-au spus unde e...10 RON sedinta, consult dermato pe loc si gratis.
Dupa imagini cred ca e cel de pe Lascar Catargi, seamana cu ce au pe site.
GabrielaG spune:
Multumim din suflet...i-am luat tortulet lui Matei si sampanie pt copii si am chemat-o pe prietena si iubita lui (cu care de altfel se cearta toata ziua), i-am cantat La multi ani, era emotionat...si astepta sa plecma la Magic Land sa petrecem, sa sparga baloane, etc...i-am spus ca se da cu var si la anul, poate...
Multumesc de sustinere, chiar, nu stiti un spatiu mic de 10-12 mp cu chirie mica? Poate fi si cladire cu bIrouri, nu vreau spatiu comercial , ca astea sunt foarte scumpe. Sau chiar un apt de bloc, et 1 sau 2?
Pupici
si pentru toata lumea de la noi.
Gabriela si doi baieti scumpi
PS. Am uitat sa va spun ca Matei incepand de astazi este "mijlociu", nu mai e mic, asa zice el.
GabrielaG spune:
Buna dimineata la o cafea....am baut vreo trei pana acum. Adevarul e ca m-am trezit acum si o iau de la capat cu o noua zi. Sper sa fie si buna, ca senina se arata de dimineata.
Pupici de la o mamica cu doi pui scumpi,
Gabriela si baietii
palmyrah2002 spune:
Gabi si Carmen,capul sus si ginditi-va ca cel mai important lucru pe lume este SANATATEA!
Daca esti sanatos le faci pe toate ,mai greu sau mai usor;
MULT SPOR LA TOATE SI LASATI GRIJILE DEOPARTE !
acvi spune:
LA MULTI ANI,RALUCA MARIA!!!
Neata fetelor!!!Ma prezint si eu cu ceasca la o sueta..ca azi e mai racoare parca...Oricum cafeaua e rece ca mi-a lasat-o sotul gata facuta!!!
Gabi si Carmen....puneti melodia celor de la VOltaj"o sa trec si peste asta...ce va fi va fi" si mergeti mai departe.Nu va sta nici uneia in fire sa fiti pesimiste asa ca ..capul sus!!!
Eu ma rog in fiecare zi sa nu plec la maternitate...deja merg f greu nici nu ai indraznesc sa ies din casa ..am inceput sa iau no-spa sa ma mai lase durerile si stau cumintica pe cit posibil..sa trec macar de 21 iulie..ca vreau sa fac o LEUTA nu un RAC(nu mai pun la socoteala ca bagajul inca nu mi l-am facut).
O zi insorita!!!
herra spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor saptamanii!
aime spune:
'neata!
La multi ani si de la noi Mariei-Raluca!
Daria, e posibil sa fie tot complexul union, nu m-am gandit, trebuie sa ajung pe acolo sa ma informez, poate facem o gasca la aquagim . pupici la strumpfitza
Dana, stii cum e, ca socoteala de ieri nu se potriveste cu cea de azi ...azi tre sa ma duc sa platesc biletele la mare, deci dimineata e compromisa, sper ca maine sa fie tot soare si sa putem veni. Si, sigur ca o sa vin cu fetita in cauza, e fetita verisoarei mele, doar ca maine ei pleaca la mare, asa ca ramane dupa, sa fie bronzata in poze ...
Ingrid, stai in Nic2, pe unde...si noi tot in Nic 2, acu Miha pleaca si mai departe si asa ne vedeam rar
Adi -ici la mancacioasa, e o scumpica
o zi buna va doresc! si tot azi sper sa fac compot de caise ptr pui, ptr la iarna ...o gramada de treaba am
aime si Vladimir