Mamici de iulie - august 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 27
michella78 spune:
amabella cred ca e mai bine acum, psihic vorbind ca ai vorbit cu doctorul... mai ai inca foarte putin... incearca pe cat posibil sa te linistesti si sa te relaxezi, toate fetele care au nascut deja spun ca e esential sa ai o stare pozitiva inainte de nastere.... te gandesti la bebe care vine si sigur o sa ti se para totul macar un pic mai roz... uite de la mine 
adelapop sa stii ca figura mea de sot nu mai mananca spanac si ardei umplut, mancaruri pe care eu inainte de sarcina nu le suportam... eu acum le mananc linistita....el... nu le mai poate manca, de ingrasat a pus vreo 4-5 kg dar nu se prea cunoaste, iar mai trebui inca pe atat in plus ca e o slabatura si jumatate
dar slabise si el cat mi-a fost mie rau si am slabit in iarna... sigur, sigur e gravid... mai am putin si il pun sa faca testul de urina
michella
pika-pika spune:
Amabella cel putin tu stii ca nasti luni...Eu tot astept de 3 saptamani,nu ma asteptam sa ajung atat de departe
.Dar acum ma rog de ea sa iasa,m-am plictisit si stiu ca dupa aia o sa-mi fie dor de burta,dar mai fac unul peste 2 ani
,nu mai pot sa fac nimic...Nu pot sa stau in fund,nu pot sa stau in picioare,culcata nu respir bine...daca ma vedeti cum ma invart prin casa toata ziua...de fapt cred ca se vede ca stau toata ziua pe DC
Doc mi-a spus ca daca trec de 5 iulie(DPN-ul)o sa-mi provoace nasterea,asa ca mai... suportati-ma un pic
39
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe
leistra spune:
amabella, sa stii ca asa am patit si eu, chiar si de dimineata, cand la fel...m-am gandit ca e apa, dar a fost iarasi o scurgere foarte bine inchegata, ceea ce am observat e ca mi-a cazut burtica de cand am avut prima data scurgerea asta, eu cred ca a fost dopul, astept si eu sa vad ce se mai intampla...
mada, foarte buna alegerea!
39+
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
dandana spune:
buna burtici si mamici,
pt noile mamici 

eu sunt bine, va citesc dar nu prea am timp si de scris pt ca mai am doar doua zile de scarbici si trebuie sa-mi strang catrafusele, numai curatenia pe calculator m-a stors si nici nu am terminat 
bibi, zau daca inteleg cum ai scos bebele fara certificat, toata lumea, dar toata lumea zice ca imi trebuie. logica imi spune ca e absurd sa ma tina 2 sapt daca legea imi da voie sa-l declar la primarie in acest interval, dar ...
poate iti aduci aminte ce ati facut atunci, ce declaratii ati dat si ce acte au fost necesare
shihana, am intrebat la sector 6 unde va trebui noi sa declaram bebelina (giulesti) si
trebe certificate de nastere pt amandoi, sa mori! 
dandana
36+
adas spune:
quote:
shihana, am intrebat la sector 6 unde va trebui noi sa declaram bebelina (giulesti) sitrebe certificate de nastere pt amandoi, sa mori!
dandana36+
dandana, uite, eu am gasit pe bebelusultau.ro/informatii_utile.php#declarare (cu www. in fata) date despre actele necesare la declararea nasterii si adresele primariilor si aici spune ca trebuie declarat la primaria unde ai domiciliul, nu unde e maternitatea (inteleg ca esti la maternitatea giulesti). poate ai noroc si acolo nu iti cere certificatul tatalui - zic si eu.
ada
dandana spune:
nuuuuu ca cica asta cu sectorul unde e maternitatea e pe bune
iar certificatul de nastere e pt cei necasatoriti ca la ceilalti nici la buletin nu se uita bine, certificat de casatorie sa fie!
vad eu ce fac!
dandana
36+
Amabella spune:
quote:
Originally posted by leistra
amabella, sa stii ca asa am patit si eu, chiar si de dimineata, cand la fel...m-am gandit ca e apa, dar a fost iarasi o scurgere foarte bine inchegata, ceea ce am observat e ca mi-a cazut burtica de cand am avut prima data scurgerea asta, eu cred ca a fost dopul, astept si eu sa vad ce se mai intampla...
mada, foarte buna alegerea!39+
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
Sa stii ca si mie mi se pare ca imi cade burtica de la o zi la alta, asta incepand de luni, de cand am avut prima scurgere mai ciudata si calificata drept dop.
Si pe langa toate astea, sunt un mare pachet de nervi: aia cu mobila nu au ajuns inca!!! Si au de montat O GRAMADA!!! Un dormitor intreg, plus o biblioteca, plus cateva dulapuri de bucatarie. Nu mai zic ca trebuia sa vina pe la 12-12:30 si uite ca e aproape 5 si nimic!!! Iar daca nu imi monteaza biblioteca pana maine la 10, e belea, ca imi vin canapelele si nu am loc sa le pun, ca sufrageria e plina cu chestiile care ar trebui sa fie puse in biblioteca. Iar biblioteca, intelegeti, e sub forma de bucati mari de pal in acest moment! Imi vine sa urlu!!!

luiza
37+ si
mic si iubit ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
dandana spune:
Amabella, scumpa, ia pune tu mana si bea un laptic si intinde-te putin! din cate spui tu nu mai ai mult. vrei bataita! bebele trebuie sa fie linistit
sa o fi vazut pe doctora mea ce s-a speriat cand a vazut ce-i bate inimioara bebelinei si eu doar ma speriasem, nu ma agitam, nu eram nervoasa!
dandana
36+
mihaelagrosan spune:
Fetele am si eu o intrebare: sutienul de alaptat cat de mare trebuie sa fie?? Adica daca mi-e bun acuma o sa-mi fie si dupa sau trebuie mai mare??
AAaa..pt fetele care au nascut..dupa nastere vine doctoru si te controleaza, se uita sa vada cum arata lohiile si chestii d'astea? Si apropo cum arata lohiile?
madyn cand ai chef schimbi si la noi ceva pe listuta? E gresit putin numele, iar DPN e 19 august si te rog sa ne treci si numele Elena Maria
Sa stiti ca si sotul meu se incadreaza in grupul "gravizilor": s-a ingrasat, nu mananca decat ce mananc si eu, daca mie mi-e greata de ceva ii este si lui, are pofte...E tare scump. I-am spus si lui de articolu ala si s-a speriat "Vai eu nu vreau sa ma doara!!!". I-am spus sa stea linistit ca poate cerem epidurala ![]()
Pa pa
Mihaela
32+
Elena Maria
adas spune:
quote:
Sa stiti ca si sotul meu se incadreaza in grupul "gravizilor": s-a ingrasat, nu mananca decat ce mananc si eu, daca mie mi-e greata de ceva ii este si lui, are pofte...E tare scump. I-am spus si lui de articolu ala si s-a speriat "Vai eu nu vreau sa ma doara!!!". I-am spus sa stea linistit ca poate cerem epidurala
Pa pa
Mihaela32+
Elena Maria
ha, ha ce tare ai fost

asta e ca in bancul acela cu transferul de durere de la mama la tata. cica se inventase o metoda de trasnsfer al durerii in prop. de 50% de la mama la tata. tatal a acceptat, mama s-a mai linistit, dar tatal nu avea nimic. cand au ajuns acasa au gasit postasul mort la usa.
ada
38+