Mamici de iulie - august 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mihaela legat de sutienul de alaptat eu am fost aici la Marks and Spencer te masoara ei si iti zic ce si cum si tanti aia mi-a zis ca la cupa sigur mai cresc ca atunci cand iti vine laptele sanii se maresc. Si ea mi-a zis ca normal sutienele astea se cumpara cu 2 sapt inainte de termen. Si eu am preferat sa le cumpar mai devreme si mi-a zis sa le iau cu o cupa mai mare. Deci am probat un sutien ea a venit si a verificat cum se aseaza si a zis ca asta e cam fixut si mi-a dat cu o cupa mai mare sa fie lejer. Si a fost dragutza si mi-a zis ca in caz ca mi-e mic pot veni sa il schimb la ei sa imi dea o marime mai mare ca sa nu trebuiasca sa dau iar 25 de lire pe ele. Si am fost si la Mother Care dar astea de la Marks and Spencer erau mult mai faine din bumbac suta la suta si cu bretele late sa sustina bine sanii si au si o dublura de bumbac pe laterale pt comfort sporit. Si am dat 25 de lire pe doua bucati.

------------------------
33+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

amabella pai cum nu stii ce se intampla??? este natural, e procesul nasterii
nu te speria ca nu se naste intr-o ora si daca te apuca o sa iti dai seama
dar de ce faci cezariana? ca eu am pierdut firul pe aici
si fi linistita

quote:
Originally posted by Amabella

Crissa, ma alatur si eu grupului de fete care au simtit astfel de pulsatii. Eu am observat demult chestia asta de care zici tu; si mie imi pulseaza buricul in ritmul batailor inimii.

Am sunat la doctor si a zis ca e... tot dopul. Ca cica dopul asta e un mucus care se formeaza ca sa protejeze sacul amniotic sau cum s-o chema si se formeaza la loc dupa ce a cazut. Si daca (scuzati cacofonia) colul e deficitar (cum e la mine), nu poate sa il tina si cade. Mi-a mai zis ca, de regula, la 1-3 zile dupa ce cade dopul, se rup si membranele, dar nu-i musai. Desi sunt programata pentru luni, 3 iulie, la cezariana, va marturisesc ca acum imi doresc sa se rupa odata apa aia, macar sa stiu o chestie. Ma duc frumusel la spital si nasc, ca oricum azi am 37w3d, asa ca nu e o problema. Azi imi vine si mobila, mai putin canapelele, care vin maine, asa ca se termina si capitolul asta. Dar NU MAI VREAU SA STAU STRESATA ca nu stiu ce mi se intampla!!!!

luiza 37+ si mic si iubit
ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos

Mergi la inceput

chiara si eu tot asa stiam dar acum am citit la fetele care deja au nascut de faza cu reingrasrea, cica trebuie sa mananci ca sa ai lapte, dar eu oricum mancam
36fix

quote:
Originally posted by chiara.2005

Adelapop! Ce cura de ingrasare???? Ma apuca disperarea Pai eu stiam ca tocmai daca alaptezi , slabesti mai usor explicatia faptului ca ne ingrasam asa de usor in sarcina fiind tocmai faptul ca organismul isi creeaza rezerve pentru a putea produce apoi un laptic suficient de gras pentru micutii nostri.
A! si mai era o chestie pe care ma bazam , citisem ca dupa nastere ramanem cam cu 7-9 kg in minus acestea fiind de fapt bebe, lichid, placenta, ecc.
Eu tot timpul imi socoteam cam cu cate kg voi ramane plecand de la aceasta ipoteza. Daca imi spuneti ca nici asta nu e adevarat atunci
Cele care ati nascut, poate ne spuneti cu cate kg in minus v-ati intorsa acasa....please

Chiara 34 fix

Mergi la inceput

eucem .... buna asta cu : "înmoaie" comportamentul "dur" al masculilor
36fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ma scuzati ca scriu mai multe mesaje dar vroiam sa mai zic ceva si cand am deschis sa scriu celalat raspuns de mai devreme am uitat. Mai uit de la mana la gura ma si sperii parca as fi bunica.
Deci ce vroiam sa zic:
Va multumesc tuturor care imi spuneti ca am luat decizia buna. Nici nu stiti ce bine imi face, ca ma simteam eu personajul cel rau ca am hotarat ca ar fi mai bine asa. Va pup pe toate si va multumesc inca o data!
Mihaela tare simpatica ai fost cu epidurala pt sotz. Pai daca e vb de transfer de de durere creca Flo in 5 min lesina. Ei sunt tare curajosi cand nu e la ei durerea. Ca si Flo tot imi zice lasa ca va fi bine lasa ca nu doare chiar asa. Pai e usor sa vb cand habar nu ai despre ce-i vb si mai ales ca el nu o sa intalneasca niciodata asa durere. Eu i-am mai zis eu il nasc pe asta tu pe urm sa vedem care e mai curajos si mai rezistent la durere dintre noi.

------------------------
33+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Cand a nascut fina mea, finul nu era langa ea, dar simtea durerile in acelasi timp cu ea! Eu eram langa el si vedeam, iar ea mi-a confirmat momentele in care a durut-o rau de tot.
Pe de alta parte, si sotul meu are pofte, s-a ingrasat si intr-adevar a inceput sa fie mult mai sensibil decat inainte.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millikiki spune:

Buna fetelo
Ajutati si voi o disperata care pe caldurile astea cred ca nici nu mai gandeste,de unde v-ti luat voi halatele pentru spital ca eu nu stiu de unde sa iau iar pe caldurile astea imi trebuie ceva foarte suptire..Si chiar trebuie sa ne luam camasi de noapte este obligaroriu? pentru ca eu chiar nu ma vad intr-o camasa de noapte eu mi-am luat pijamale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bzz spune:

Salut tuturor mamicilor ce sunt sau care vor deveni!
Sunt noua, sau cam asa ceva, dar asta doar daca ma gandesc la faptul ca eu doar "v-am citit" , si doar de f. putina vreme incoace, si nu am participat alaturi de voi la toate greutatile sau bucuriile voastre. Pe scurt, sunt o mamica de august (DPN: 6AUG...pana la proba contrarie), maine merg la vizita medicala, asa ca dc se schimba ceva o sa aflu repede. Am emotii pentru ANABELLA,careia ii urez(dc mai are timp sa citeasca ce scriu)nastere usoara, confort in casa si liniste in suflet. Mai am un pui de aproape 7 ani, mandru scolar la scoala germana clasaI, si in rest...mor de cald, ma plimb mult tare caci nu suport sa stau intr-un loc, abia acum vom incepe cu treburile de innoire prin casa, si una peste alta va urmaresc si sper sa fie bine. Eu una mi-am schimbat greutatea in sensul ca am slabit din grasimea mea, dar am o burtica destul de mare, pana acum am acumulat cam 9,5 Kg(la prima sarcina am avut 20 Kg in plus iar cd am nascut am scazut cu doar 4 Kg). Va pup
S : 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Buna fetelor,

Pupici multi noilor veniti pe lume si mamicilor lor !

Am fost si eu azi la doctor si sant bucuroasa ca n-a mai evoluat de acum 2 saptamani colul, deci cu putin noroc si stat in pat in continuare poate ajungem cu bine la liman.

Vad ca discutati de sutiene si vreau sa va intreb si eu : citisem ca Jolidon facea ceva sutiene de alaptare, dar nu mai tin minte preturile. Mama o sa vina la mine si-mi puneam intrebarea daca merita sa-mi aduca de acasa. Mai tine-ti minte cat costa? Sant de calitate buna? Ce parere aveti, sant bune acelea sau mai bine imi iau de aici?

Va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Milikiki, ce-am auzit eu de la fetele care au nascut e ca e groaznic cu pantalon de pijama mai ales daca ai facut cezariana(cand mergi la baie banuiesc), pe cand camasa doar o ridici. Mie mi s-au recomandat camasile cu nasturi, ca sa poti alapta usor fara sa dai jos toata camasa.

Mergi la inceput