Mamici de iulie - august 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millikiki spune:

AVMARIA-ai dreptate si eu o sa fac tot cezariananu m-am gandit ca s-ar putea sa afecteze operatia,asa ca trebuie sa merg din noi la cumparaturi,offfff si pe caldurile astea daca ma poate ajuta cineva cu un magazin unde sa pot gasi si camasa si halat ar fi ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

NU MAI POT DE CALDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

quote:
Originally posted by millikiki

AVMARIA-ai dreptate si eu o sa fac tot cezariananu m-am gandit ca s-ar putea sa afecteze operatia,asa ca trebuie sa merg din noi la cumparaturi,offfff si pe caldurile astea daca ma poate ajuta cineva cu un magazin unde sa pot gasi si camasa si halat ar fi ok.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060728/dt/7/k/a93b/preg.png

millikiki, eu mi-am luat din carrefour un set de camasuta de noapte cu capotel, la 400 si ceva de mii. camasuta nu e f. potrivita pt. maternitate, adica nu are nasturi in fata sa alaptezi, dar mie mi-a placut capotelul, pt. ca e f. subtire, e din bumbac, scurt pana la genunchi si cu maneca scurta. si modelul si culorile sunt acceptabile, adica nu au dantelute sau alte minuni de genul asta. eu mi-am mai gasit separat o camasuta de alaptat in unirii, care merge cu capotelul.

eu ma intreb insa daca atunci cand nastem ne dau ei camasuta sau nastem in a noastra, pt. ca in cazul asta trebuie sa mai imi iau una (cel putin)

ada 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

avmaria eu mi-am luat saptamana trecuta un sutien pentru alaptat de la jolidon cu 340.000 lei. Aveau 2 modele.

adas ia-ti macar 2 camasi. am inteles ca s-ar putea sa te mai patezi si atunci iti trebuie una de schimb.

Consi 34+ si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Legat de camasi de noapte aici la spital cand te duci iti dau ei camasa din aia despicata la spate de a lor si dupa ce nasti si daca faci un dus te schimba tot in una din aia. Oricum eu mi-am cump si eu o camasutza cu nasturei cam deschisa la culoare cai alba cu dungulitze roz dar nu am gasit alta nuanta cu nasturi in fatza si halat tot pana la genunchi dar ala l-am gasit pe rosu ca se mai pateaza de la lohii si macar sa nu se vada asa tare dar e fain ca e de bumbac e subtirel nu e din ala gros.

------------------------
33+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millikiki spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsurile voastre o sa merg si eu sa vad ce gasesc,iar in legatura cu camasa pentru nastere normal ar fi sa ne dea ei pentru ca se pateaza la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

eu am un mare semn de intrebare in legatura cu perioada de spitalizare. se face copilului vreun vaccin in acele prime zile? daca da, cine imi spune ce si cum - doctorul neonatolog sau alt doctor din spital, pt. ca am auzit ca sunt diverse variante, mai mult sau mai putin bune, mai mult sau mai putin scumpe. si intreb asta pt. ca inca nu am gasit un medic pediatru pt. bebe, care sa ma lamureasca. oare trebuie neaparat sa gasesc inainte de nastere, sau pot sa gasesc "din mers" dupa, poate chiar cineva din spital? nu ca nu am cautat, dar nu am gasit prin cunostinte pe nimeni care sa vina si acasa, si mai ales in crangasi, unde stau eu. voi cum faceti?

ada 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Buna,fetelor!
Ca de obicei,nu am scris prea des,din cauza timpului,insa am incercat azi sa recuperez si am citit ce ati mai scris in ultimul timp...
In primul rand, felicitari tuturor proaspetelor mamici,sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi!
Cred ca ma apropii si eu,deoarece sambata am avut o intalnire fulger cu doamna doctor care mi-a comunicat ca nu mai e mult,ca e colul moale si cam deschis,placenta matura si bebele in pozitie...si cum am avut contractii si niste sangerari,mi-a recomandat injectii si odihna la pat,sa mai creasca un pic Razvan,ca avea 36 de saptamani...acum avem 37,si pentru ca sangerarile si contractiile s-au oprit,zic eu ca il mai pacalim un pic sa mai stea acolo,sa mai creasca...El e ok,avea 3,300 Kg la 36w6d,deci e grasut pentru "varsta" lui,doar ca nu mai strica sa mai stea un pic la cald,sa se mai coaca.
Va tin la curent,deci,in urmatoarele zile,sunt in continuare hotarata sa nasc normal,fara anestezie,sper sa fie mai putin dureros decat imi imaginez,si multa bafta in continuare celor ce continua sa nasca.
va pup si mult curaj!

SARILLA 37w2d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
Trimise - 28/06/2006 : 16:43:32
--------------------------------------------------------------------------------

nuuuuu ca cica asta cu sectorul unde e maternitatea e pe bune

iar certificatul de nastere e pt cei necasatoriti ca la ceilalti nici la buletin nu se uita bine, certificat de casatorie sa fie!

vad eu ce fac!
dandana 36+

Te mariti?!?

Am verificat ce m-ai intrebat....certificatul de nastere l-am scos nu dupa 2 saptamani ci dupa 9 zile de la nasterea copilului. DECI AM IESIT DIN MATERNITATE FARA CERTIFICAT DE NASTERE. e adevarat ca asta se intampla in iulie 2003, poate s-au mai schimbat lucrurile de atunci...dar nu vad legatura dintre abandonul de copii si certificatul de nastere...daca are certificat si chiar vrei sa-l abandonezi o sa te opreasca o bucatica de hartie?!? Si oricum, de regula cele care-si abandoneaza copii o fac chiar in maternitate.
Dar ca sa vezi ca mai sunt si altzii in situatzii critice...ieri am constatat ca nu mai am Cartea de Identitate si inclin sa o dau pierduta forever

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

adas, si eu stau in Crangasi...mai exact in spatele Sectiei de Politie din Crangasi. Nici eu nu am medic pediatru si nici o idee in sensul asta.

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 37+

Mergi la inceput