Mamici de iulie - august 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 26
crissa71 spune:
Nu fetelor...stiu cum e cand sughite(e undeva jos.. si e ritimic ca un cioc cioc).
Acum pulseaza si e exact in ritmul pulsului meu...
Si a inceput sa se si agite tare...acum s-a linistit...dar se mai impinge din cand in cand
Si nu mai pulseaza burta...
pupici
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
larissa_79 spune:
mada_mxm, felicitari de decizie. Este una inteleapta. Daca va bagati in chirii mai mari nu mai strangeti pentu casa voastra si uite asa se intra intr-un cerc vicios. Lasa ca trece timpul si o sa aiba bebe casa lui...si sa vezi atunci ce fain o sa fie...
crissa, mie mi-e greu sa cred ca e pulsul lui...eu cred ca sughite...sau misca el cumva.
Ufffff ce cald este...ne topim de cald fetelor...cel putin aseara eu am simtit ca e mai cald ca niciodata...
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 37+
crissa71 spune:
LArissa:Nu al lui..al meu..(pulsul)era exact al meu dar pulsa burta!!
Acum vad ca nu mai pulseaza...e burtica fixa ca sa zic asa..O fii de la caldura...Cine stie...
MAi avem 2 zile de indurat...Si dupa aia...Stie cineva ce o sa urmeze?
Am incercat sa aflu o prognoza pe o durata mai mare de 3 zile..dar nimeni n-o da!!PArca-s nebuni...Cum o sa fie luna IULIE nimeni nu-ti spune..
PUPICI.
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
adelapop spune:
amabella fiind pe ultima suta de metri sfatul meu ar fi sa suni doctorul, chiar daca nu vrei sa deranjezi
el este cel mai in masura sa te lamureasca si oricum trebuie sa stie ce ti se intampla
te pup si mult curaj - mai ai putin
felicitari sabanei alexandra papcioasa si frumoasa, abia asteptam sa ni te alaturi
cum mai stati cu kg???? eu azi am fix 36 de saptamani si + 12 kg, eu zic ca e super bine.....ma rog eram mai dolofana de la inceput dar asta e acum nu avem ce face, ideea e ca ma misc din ce in ce mai greu
cel putin din pat ma ridic foooooooooooooaaaarte greu
fetelor am mai citit pe la fetele care au nascut ca au inceput cura de reingrasare 

pentru ca alapteaza
, asa sa fie?????
adica eu speram ca dupa nastere sa slabim si sa ramanemasa nu sa ne reingrasam

36fix
quote:
Originally posted by Amabella
Am uitat sa va spun ca secretia este usor vascoasa, nu lichida.
luiza37+ si
mic si iubit
ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
adelapop spune:
michella m-ai facut sa rad
figura sotul asta al tau, dar mai bine ca le preia el si ca te simgti tu bine
eu auzisem ca sunt viitori tatici care se ingrasa in acelasi ritm cu mama si poate prelua din simptomele mamei dar nu imi venea sa cred
oricum 

36fix
quote:
Originally posted by michella78
fetelor, sotii vostrii cum se comporta, caci al meu e gravid din cale-afara
mai nou, sapt trecuta am avut in doua seri arsuri, de atunci, ori de cate ori mananc ceva mai tarziu de ora opt are niste arsuri teribile, (chiar daca eu sunt acasa si el la munca) fara ca eu sa mai am ceva
inainte de sarcina eu eram super-friguroasa, la 23 de grade ma inveleam lejer cu plapuma, el se sufoca, acum pt mine e ok, lui ii este frig la 23 de grade
si multe alte exemple de genul asta
pur si simplu am senzatia ca traieste senzatiile sarcinii atat de intens si isi doerste atat de mult sa imi fie mai usor si sa ma ajute inct preia si el din neplacerile pe care sarcina mi lepoate provoca mie
credeti ca e posibil sau am luat-o razna amandoi
michella
chiara.2005 spune:
Adelapop! Ce cura de ingrasare???? Ma apuca disperarea 

Pai eu stiam ca tocmai daca alaptezi , slabesti mai usor explicatia faptului ca ne ingrasam asa de usor in sarcina fiind tocmai faptul ca organismul isi creeaza rezerve pentru a putea produce apoi un laptic suficient de gras pentru micutii nostri.
A! si mai era o chestie pe care ma bazam , citisem ca dupa nastere ramanem cam cu 7-9 kg in minus acestea fiind de fapt bebe, lichid, placenta, ecc.
Eu tot timpul imi socoteam cam cu cate kg voi ramane plecand de la aceasta ipoteza. Daca imi spuneti ca nici asta nu e adevarat atunci

Cele care ati nascut, poate ne spuneti cu cate kg in minus v-ati intorsa acasa....please
Chiara 34 fix
Amabella spune:
Crissa, ma alatur si eu grupului de fete care au simtit astfel de pulsatii. Eu am observat demult chestia asta de care zici tu; si mie imi pulseaza buricul in ritmul batailor inimii.
Am sunat la doctor si a zis ca e... tot dopul. Ca cica dopul asta e un mucus care se formeaza ca sa protejeze sacul amniotic sau cum s-o chema si se formeaza la loc dupa ce a cazut. Si daca (scuzati cacofonia) colul e deficitar (cum e la mine), nu poate sa il tina si cade. Mi-a mai zis ca, de regula, la 1-3 zile dupa ce cade dopul, se rup si membranele, dar nu-i musai. Desi sunt programata pentru luni, 3 iulie, la cezariana, va marturisesc ca acum imi doresc sa se rupa odata apa aia, macar sa stiu o chestie. Ma duc frumusel la spital si nasc, ca oricum azi am 37w3d, asa ca nu e o problema. Azi imi vine si mobila, mai putin canapelele, care vin maine, asa ca se termina si capitolul asta. Dar NU MAI VREAU SA STAU STRESATA ca nu stiu ce mi se intampla!!!!
luiza
37+ si
mic si iubit
ticker bebe meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
eugcem spune:
Legat de ce spui tu, adelapop, uite ce articol am gasit chiar pe prima pagina pe desprecopii.com:
"Cercetătorii canadieni au descoperit că Bărbatii rămîn si ei "gravizi" o dată cu sotiile!
Bărbatii suferă modificări hormonale asemănătoare partenerelor lor în perioada de nouă luni cînd acestea sînt gravide, amplitudinea variatiilor hormonale la masculi fiind similară pînă aproape de identitate cu cea a femeilor, au descoperit cîtiva cercetători canadieni de la Universitatea Memorial, din Newfoundland.
În timpul perioadei de sarcina, nivelurile cîtorva hormoni cresc semnificativ în organismul femeii gravide - prolactina care declansează lactatia; cortizonul, care tine de legătura mamă-copil, si principalul hormon feminin, estradiolul. Imediat după nastere, acesti hormoni revin rapid la nivelul initial. Studiile făcute pe 68 de subiecti (34 de cupluri) au arătat că si în organismul bărbatilor se întîmplă acelasi lucru.
Tatilor în devenire le-au crescut nivelurile următorilor hormoni: cortizon, prolactină si testosteron. Nivelul testosteronului a scăzut cu 33 de procente după nastere, adică sub nivelul normal, ceea ce determină comportamentul tipic parental, adică "înmoaie" comportamentul "dur" al masculilor.
Cercetătorii canadieni sînt de părere că această evolutie este determinată de o combinatie între comportament si feromoni a gravidei, care provoacă un răspuns în organismul tatălui, pregătindu-l pentru nasterea copilului. Fenomenul este vizibil la foarte multi bărbati, care acuză simptome similare cu cele ale partenerei gravide, cum ar fi stări de oboseală, de vomă, cresterea apetitului si chiar dureri la nastere"
Eugenia 36+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;42/st/20060722/dt/7/k/2b0f/preg.png
adas spune:
ma invart si eu fara cap. m-a apucat o disperare si nervozitate de necrezut. nu stiu daca mai stie cineva de mine. am intrat acum ceva timp si m-am inscris, dar nu am apucat sa ma bucur prea mult de voi ca am ramas fara net. acasa. ca la servici nu am nici o sansa sa ma ating de el. deh - sef grec, f. precaut, ce sa-i faci. dar de doua zile am intrat in prenatal si numai bine am si net din nou asa ca am dat o raita pe aici.
felicitari proaspetelor mamici si bebeilor, sa fie sanatosi si cuminti

nu am apucat sa citesc decat f. putin din urma, dar din ce citeam in ultimul capitol am tras concluzia ca si eu pot sa nasc in orice moment si nu am nimic pregatit. mai exact nu aveam luni, cand am citit prima data. asa ca am intrat in febra cumparaturilor si in doua zile am reusit sa incropesc o mare parte din bagajul de spital. pana saptamana trecuta stateam f. calma, culcata pe o ureche ca mai am pana la nastere, iar acum sunt convinsa ca mai am doar cateva zile. DPN-ul meu s-a schimbat de la 06 iulie la 12 iulie (oare mai sta bebe atat?), asa ca va rog frumos, cine se ocupa de listuta sa-mi modifice si mie datele.
la ultima eco, la 35 saptamani, bebe avea 2480grame. a, si sa nu uit - e
. o sa nasc la elias, cu dr. parvu, natural
dar cu epidurala.
sper sa nu nasc inainte sa apuc sa va mai intreb una alta, ca de cateva zile bebe e f.f. agitat.
ada
+
38
pika-pika spune:
Si sotul meu a avut toata sarcina cam tot ce am avut eu,doarme mai mult de cat de obicei,mananca dulciuri,s-a ingrasat,a avut pofte si culmea ca aceleasi pofte ca si mine,venea de la munca si spunea ca ar manca o mancare la care eu ma gandisem toata ziua,s-a vaitat de dureri de spate
...Si eu eram sceptica la inceput,dar am mai citit ca unii barbati au pana si stari de voma(eu n-am vomitat decat o data din fericire)...Ar mai trebui sa i se umfle si lui picioarele
...nu doresc nimanui,tare nasol mai e...
Astazi nu mai naste nimeni?ca eu sigur nu...
39
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe