Mamici de iulie - august 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 25
michella78 spune:
crissa si eu am observat acelasi lucru, azi nu s-a intamplat dar zilele trecute ma distram copios cu ochii pe burtos
eu aveam o senzatie ciudata, ca un cioc-coic in interiorul burtosului... poate ca e voerba de acelasi lucru
michella
eugcem spune:
Crissa, am si eu senzatia asta, dar nu in dreptul buricului, ci mai jos. Am inteles de la fete ca atunci ar sughita bebelusul
Eugenia 36+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;42/st/20060722/dt/7/k/2b0f/preg.png
MissJJ spune:
Mihaela, Michella, Crissa multumesc pt mesaje! 

Si eu am zis ca mai bine punem bani deoparte si sa avem pt casutza noastra decat sa ii dam pe chirii la nesfarsit. Acum speram sa reusim sa punem cat mai mult pt ca stiu ca nu e imposibil dar trebuie si ceva vointa. Sper sa reusim.
Amabella sincer nu stiu ce poate fi (eu sunt total in ceata cu chestiile astea, sper sa imi dau seama ce e cand va fi momentul
) dar mai bine suni medicul si intrebi, oricum dupa cate se pare esti pe drumul cel bun. Nu cred ca mai e mult si ai sa faci cunostintza cu mica minune din burtica. Tinem pumnii sa fie totul bine!
Sa ne zici cand sa ne apucam de galerie si scoatem majoretele la rampa! 
------------------------
33+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
pika-pika spune:
Amabella eu zic sa suni la doctor.Nu ca ar fi ceva rau dar te lamureste mai bine.Oricum daca data trecuta a fost dopul...acum ce sa fie?Lichid amniotic nu are cum sa fie ca era groasa...
Crissa si eu am observat de multe ori cand stateam intinsa ca se misca asa burta si ma gandeam ca e bebe,dar cred ca e pulsul nostru.
39
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe
michella78 spune:
fetelor, sotii vostrii cum se comporta, caci al meu e gravid din cale-afara
mai nou, sapt trecuta am avut in doua seri arsuri, de atunci, ori de cate ori mananc ceva mai tarziu de ora opt are niste arsuri teribile, (chiar daca eu sunt acasa si el la munca) fara ca eu sa mai am ceva
inainte de sarcina eu eram super-friguroasa, la 23 de grade ma inveleam lejer cu plapuma, el se sufoca, acum pt mine e ok, lui ii este frig la 23 de grade
si multe alte exemple de genul asta
pur si simplu am senzatia ca traieste senzatiile sarcinii atat de intens si isi doerste atat de mult sa imi fie mai usor si sa ma ajute inct preia si el din neplacerile pe care sarcina mi lepoate provoca mie
credeti ca e posibil sau am luat-o razna amandoi 
michella
Consi spune:
mada_mxm si eu cred ca ia ales cea mai buna solutie. chiar daca e mai greu o sa vezi ca merita. Una e cand bati un cui in casa ta si alta e cand faci lucru asta in casa unui strain. Plus ca noi romanii ne-am nascut cu un dezvoltat simt al proprietatii.
Amabella suna-l din nou pe doctor. si nu uita sa ne dai de stire daca e ceva ca sa putem sa-ti facem galerie.
Crissa si mie imi pulseaza burta. dar cred ca e pulsul meu. in ultimul timp cand ma duc la doctor imi pune o palnie pe burtik, ca sa ia pulsulu puiului meu.
Consi 34+ si
Luca meu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos
chiara.2005 spune:
Amabella, si eu zic sa suni medicul..daca zici ca iti curge pe picior nu stiu daca este doar dop, ar putea fi lichid, nu? In orice caz da-ne de stire daca incepem galeria 
Mada, parerea mea e ca ati luat cea mai buna decizie. Nu te mai stresezi nici tu acum pe ultima suta de metri, si daca reusiti sa va puneti planul in aplicare veti avea casuta voastra.
Chiara 34 fix
MissJJ spune:
Michella nu cred ca sunteti singurii, eu am auzit de cazuri din astea plus ca la noi de cand am ramas insarcinata si Flo sa ingrasat si noi radem si zicem ca el ma sustine, ne ingrasam si pe urma slabim amandoi. Si cu fazele cu, caldura si frigul si noi am patit-o eu de unde eram tare friguroasa si ma inveleam pana la nas daca se putea acum nu pot dormi decat cu geamul intredeschis ca altfel simt ca ma sufoc si cat mai dezvelita si Flo e invers de unde era f calduros acu lui ii e mai frig decat mine si el e cel care sta infofolit.
Ciudate chestiile astea nu? Is oleaca scary...
------------------------
33+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
Medeea76 spune:
Fetele, eu am prelungit termenul pana vineri, dar nu asteptati chiar pana in ultima clipa! Suntem abia 4 fete inscrise pe lista de sticlute. V-ati razgandit? Bine ar fi sa ne strangem macar vreo 10...
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 35+
Muuh spune:
Pentru cine este interesata de carutul de la Inglesina (combina cu de toate) am vazut ca o au la Carrefour Feeria 1750 RON. Era expusa doar cea verde cu gri, nu stiu daca mai au si alte culori.
Miruna
35+