La France (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

quote:

Stiti cumva vreo statie de bateau-mouche la Paris de unde sa ne putem plimba si seara ?

[size=1][green]
[b]Sibylle

Chiar linga Tour Eiffel, pe malul Senei,sint cel putin doua companii care asigura plecari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

quote:
Originally posted by lorena_andreianu

Mariuta, fata vesela! Da un mail cu adresa postala sa-ti trimit filmuletu' promis! Am gasit si niste poze tot cu Iasul din 1900. Poate te tenteaza...

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

lorena, esti din Iasi ? Eu da :-;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

kiss esti gata pt lectie? eu incep sa turui (daca tot ma asculta cineva...)
pro si contra vaporetto! Deci arata ca un aspirator normal cu o cuva de plastic in care se pune apa ca sa adune scamele si da, praful ramane tot in apa, ca si toate scamele . la sfrasitul operatiunii apa asta e muradra si deci dupa ce o arunci trebuie sa speli cuva si filtru si toate cele. In plus al meu are o centrala de vapori. deci il umplu de apa (cele doua cuve) si il las sa se incalzesca, cand sunt gata vaporii (dureaza cam 10 min) incep operatiunea curatenie. Deci in acelasi timp ies vaporii (prin peria de la aspi) curata murdaria si prin aceeasi perie apa (adica vaporii condensatii) de pe jos e aspirata in cuva. Rezultatul este ca odata ce am tecut cu aparatul minune pe jos este aspirat, spalat si uscat (aproape uscat, in sensul ca poti calca fara sa faci urme).
Eu l-am achizitionat pt ca urasc sa stau cu mainile in apa jegoasa si am vazut o tanti in demonstratie la magazin (dupa ce-am batut-o bine la cap l-am cumarat din alta parte mult mai ieftin). Bineinteles ca are tot felul de erii pt tot ce vrei si ce nu vrei, eu folosesc 2 maxim 3.
Cum aspir de pe jos apa toata tevaraia este murdara deci trebuie spalata. oricum am remarcat ca cu totul operatiune dureaza mai putin ca inainte si in casa este mult mai curat (mai ales covoarele si mochetele sunt ca noi).
Eu sunt f incantata de el, chiar daca am ceva critici: e cam greoi (pt geamuri este un pic incomod), cand se termina apa din centrala trebuie sa astept sa se raceasca si sa se reincalzeasca (daca stiam luam modelul sup la care se poate adauga apa din mers), cordonul electric nu se infasoara singur.

Nu stiu sa lipesc adrese internet ca ti-as arata cum este. firma se cheama Polti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

quote:
Originally posted by mihiasiro

quote:
Originally posted by lorena_andreianu

Mariuta, fata vesela! Da un mail cu adresa postala sa-ti trimit filmuletu' promis! Am gasit si niste poze tot cu Iasul din 1900. Poate te tenteaza...

lorena, esti din Iasi ? Eu da :-;

------------------------
Fericiti cei curati cu inima ...

Nuuu, nu sunt din Iasi! din Valcea. Sora mea este casatorita acolo. Ma duc insa la Iasi de fiecare data cand merg acasa. Te intereseaza si pe tine filmuletul?! sau pozele?!

Oanaaaaa, ce mare e Séb! Intrebare: basketii aia de panza? se incinde in ei?! ca vreau si eu sa-i iau lu' fiu-meu si stau cu indoiala. Poate mai intri si-mi vezi intrebarea. Nu e graba...

Didita, se foloseste bine si pe mocheta, zici?! Eu am un aspirici normal, dar fara sac. Si ala e cu spalat dupa fiecare curatenie, deci nu ma sperii de d'astea. Suna bine! Noroc cu voi... cam cat e unu'?!

Va pup!

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Care Didita, www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324091667&documentid=207606&categoryid=8438932&single=&hasNext=0&hasPrev=1" target="_blank">asta ?
Pusesem si eu demult ochii pe el, dar pina la urma mi-am luat aspiratorul www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324091580&documentid=207606&categoryid=8418189&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank">asta si un nettoyeur vapeur 'lavora', mai ieftin, de la LIDL.
Daca observi bine, pina la urma un aspirator "normal" aspira mai bine (dépression 32,5 kPa, débit d'air 40 dm³/s ,fata de Polti cu 21 kpa - 26 dm³/s) si apoi e mai practic unul normal cind ai nevoie de al de 3-4 ori pe zi ca sa stringi intr-una dupa copii firimituri sau dupa sot noroi si frunze din gradina ) Dar acum mi-ai facut iar pofta cu reclama ta, crezi ca-i un pret bun 479€ sau il pot gasi mai ieftin in alta parte? Tare as vrea sa am ceva sa-mi spele covoarele si sa usuce imediat dupa ce spal pe jos, sa nu-mi mai lase copiii urme si sa mai si fie in pericol de alunecat si spart capul...
Cu spalatul accesoriilor stiu cum e de la Rainbow, de aia cred ca-i bine sa ai si un aspirator obisnuit prin casa si sa nu-l folosesti pe asta cu apa decit cind ai mai mult timp si vrei sa faci curatenie mai serioasa.

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna dimineata, dragi fete frantuzoaice...

Indraznesc sa va deranjez, caci as vrea daca puteti sa ma sfatuiti; asadar, la sfarsitul lunii iulie voi veni 4 zile la Paris. Si dat fiind ca am mai fost acum cativa ani si ca atunci, stand vreo 10 zile, am vazut cam tot ce se putea vedea din obiectivele turistice clasice, de data aceasta as vrea sa imi organizez timpul in alt fel. As vrea sa evit locurile unde dau navala turistii si sa descopar sufletul adevarat al orasului, aerul pe care il respira francezii. Si de aceea ma gandeam ca cine mai bine decat voi mi-ar putea indica cate ceva... In orice caz, ideea mea e aceea de a lua-o razna pe strazi, in "explorare". Dar daca as avea si ceva sugestii...
Va multumesc foarte mult.

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Neata,
Iriale, uite aici
un subiect frumos si instructiv!
Lorena, vleau, vleau, vleau Saru'mana mult de tot O singura data am fost la Iasi, da' mi-a ramas la sufletel!
Oana, trimite-mi un mail cu neshte detalii mai multe despre scrisorica ceea! Mey, da' ce seamana Seb cu ... mamica lui
Da' oare un aspirator care sa faca totul singur, in timp ce eu la umbra, s-o gasi Ca ma cam bate-un gand de emancipare (asta fu din categoria "sa visam frumos ca-i gratis")
Nu stiu altora cum le este, da' mie mi-e cald de moooor si cred ca am uitat ce mai voiam sa zic...
Gata, stiu, Aileeneeeeeee, vino indarapt! Uite, chiar daca nu vorbesti cu noi, eu ma gandesc sa vorbesc cu tine
Plec la umbra
Va-mez

edit ca uitai esentialu':
LA MULTI ANI SI LA MULTI BANI SARBATORITILOR DE AZI!

Mergi la inceput

Da Otilia ala e. Intr-adevar un aspi normal aspira ceva mai bine, dar pe mochete si pe covor nu se compara rezulatul. Nu stiu ce le face (le scoala perii) ca arata super dupa.
Am si eu un aspi normal, dar il folosec f rar (cand am doar 10 minute sa dau in sufra repede, repede). In rest dau cu apa ca merge la fel de repede.
Eu l-am luat cu 430 acum un an (mi l-a oferit sotul si soacra de ziua mea!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Didita, zi-mi si mie unde l-ai gasit cu pretul asta (sau unde l-au gasit sotul si soacra :D). Mai ales acum ca-s soldurile ar trebui sa coste mai putin decit acum un an, desi n-am bani de asa ceva... Dar mai stii? (visez si eu frumos).
Si zi-mi si care-i modelul ala de-i pui apa din mers de care iti pare rau?

Zic si eu, ca Maria, in virtutea inertiei, la multi ani fetelor de astazi (care sunteti, pe unde sunteti?)
Maria, ce-ar fi sa inventam noi robotul ala care sa faca peste tot curat in timp ce noi... Ha, ce zici?

PS: bine ca nu prea am eu mochete prin casa, am vreo 2 mititele pe care trebuie sa le spal de mina, (ca nu intra-n masina), snifff!
Dar ce ma intereseaza mai mult: rezultatul pe gresie?

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

L-a negociat sotzu la But (ca cica a vazut el pe internet cu 450, da el vrea sa cumpere de cla comertu local bla, bla, bla si i-a facut reducere). Eram langa el si eu am facut cecu (ca deh e greu de scris de mana). Modelul alalat arata la fel, doar ca mai are un fier de calcat (care nu ma interesa) si costa 700, so... am preferat sa astept un sfert de ora. De fapt pe bune, acum am invatat cum sa ma descurc cu un plin .

Maria, se esista deja un aspi care lucreaza singurel (il chema trilobite parca si costa cam 3000... )
Si merci de urari desi nu te gandeai la mine, dar ma laud cu una bucata Pavel (3ani) si una bucata Petru (9 luni).

Mergi la inceput