La France (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Maria, multumesc.

O zi buna.

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Irina, daca ai vazut deja marile atractii ale Parisului, cel mai bine e sa te deplasezi pe strazi 'normale' si sa intri in muzee mai putin cunoscute dar foarte frumoase. Favoritele mele : muzeul modei, muzeul Jacquemart-André (pe un bulevard paralel cu Champs Elysées).
Nu ezita sa intri in parcuri si sa admiri vegetatia. un loc pe care eu il ador : Jardin des Plantes, foarte ingrijit si cu placute explicative pe copaci.
Nu minca la McDo si alte prostii f.f., intra in restaurante mici sau in braserii, la prinz nu e deloc scump.

Didita : la multi ani pentru pitici ! (l-ai botezat Pavel sau il cheama Paul ?)

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

quote:
Originally posted by didita

, se esista deja un aspi care lucreaza singurel (il chema trilobite parca si costa cam 3000... )
Si merci de urari desi nu te gandeai la mine, dar ma laud cu una bucata Pavel (3ani) si una bucata Petru (9 luni).
Mama Zmeilor

Uraaaaa, ma duc sa-l anunt pe 'ot, sa se veseleasca si el Mai devreme nitel ne veseliram cu o masinuca gigea din parcarea din spatele casei, om avea niscai presentimente? Sau o fi vina alor 30 de grade la umbra? Da' cafea o fi stiind sa faca trilobitu' ala?
Acu' sunt serioasa: ce nume frumoase au flacaii tai Sa-ti traiasca!
Cu placere, iriale, sa te distrezi si pt noi!
asta-i pt mine, ca stau pe DC in loc sa ma duc la plaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Merci, Maria, ca nici nu m-ai bagat in seama, , (eu iti pomenesc numele de 2 (doua) ori si tu nici merci nici nimic!!! , ca si cum n-as fi existat! ) de toute façon asa faceti voi mereu, uritelor, nici n-o sa mai vorbesc cu voi!
Si ma supar asa rau de tot si ma duc sa ascult o manea sa-mi treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Otilica mama, calmeaza-te ca nu-i sade bine moderatorului cu maciuca in mana! nu se asorteaza cu fusta...

Mik, multumesc de urari. Da asa l-am botezat: Pavel si pe fratior Petru (nu Petre, nu Pierre) ca sa fie "la totale"!

La Paris nu ma bag, ca eu sunt turistu tip, d'ala formatat de ghid!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Didita, LA MULTI ANI zmeilor! Si la noi a fost lumea controversata cu numele la copil... ete na!

Ha! ma facurati sa visez frumos cu aspiriciul ala de face el curat... Aia ar mai lipsi sa auda unii altii, ca s-au facut masinarii care fac "treaba femeilor" ca am aflat una buna mai ieri: ca astia cu conservele lor (à propos de castravetii murati) au invatat femeile puturoase... din spusele unui vasnic roman ratacit pe meleaguri frantuzesti... ete fleosc...

Va pup si o zi buna.

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Lorena, cred ca se incing piciorusele in ei, mai ales ca sunt inalti, dar daca nu il ti mult incaltat zic eu ca ça va, sau seara. Eu asa fac.

Maria, mi-e lene sa dau mail , ca am lucrat dimineata, doar ce am mancat, si vreau sa ma bag la dodo. E vorba de o promisiune de munca, o hartie facuta de un patron, dar care nu il obliga pe patron sa il si angajeze, dupa ce ne fac actele poate spune ca a gasit pe altcineva intre timp. Astea sunt cuvintele care erau scrise pe hartiuta de la Asociatie. Voila!

Didita, la multi ani sfintilor tai, sa fie sanatosi!

Va pup! Ma bag la nani!

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Otilia

Zic si eu, ca , in virtutea inertiei, la multi ani fetelor de astazi (care sunteti, pe unde sunteti?)
, ce-ar fi sa inventam noi robotul ala care sa faca peste tot curat in timp ce noi... Ha, ce zici?

floricici din gradina mea

Aaaaaaaaaaaa, ai dreptate, da' l-ai bolduit numa' o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Didita, la multi ani pentru Pavel si Petru!

Cum mey nu-i sta bine moderatorului cu maciuca-n mina?
Hmmm, si io care ma credeam frumoasa si-nteresanta-n-acelas-timp!

Irina, pentru Paris eu ti-as recomanda (daca nu sunt deja recomandate de doruletz pe subektu' cu Parisu') le vieux quartier juif, La Place des Vosges (la plus belle place de Paris) - asta in arondismentu' 4, apoi in 5: La Contrescarpe et Le Quartier Latin (des petits coins pleins de charme): nu uita sa te duci sa petreci noaptea (muzica si dans) "Aux 3 Mailletz" (acolo unde am cintat si eu cind am aterizat la Paris: 56 rue Galande), la rue Mouffetard si daca vrei sa maninci intr-adevar ceva excelent si nu prea scump: L'Ecurie (chez Minie) 2 rue Laplace 75005 PARIS 01 46 33 68 49, au niste gambasi la gratar absolut deliciosi si fripturi asemenea! (daca vrei poti sa-i spui lui Minie ca vii din partea noastra, detalii pe PM ;)) La rue de la Huchette (care poarta acelasi nume de 800 de ani) si teatrul Eugen Ionesco...
Mai poti merge si in parcul Buttes-Chaumont (e extraordinar!) si inca... Île de la Cité, bineinteles Montmartre cu Sacré-Coeur si la Place du Tertre, Rue Lepic etc...

Maria (bolduit bine de tot ;)

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Otilia

Merci, , ca nici nu m-ai bagat in seama, , (eu iti pomenesc numele de 2 (doua) ori si tu nici merci nici nimic!!! , ca si cum n-as fi existat! ) de toute façon asa faceti voi mereu, uritelor, nici n-o sa mai vorbesc cu voi!

asa, reviu: scuze si merci
si io nu fac mereu asa si nici urata rau nu-s Sunt chiar superba satului, mai ales acu', cu tensiunea spre 10
da' daca nu mai vorbesti cu noi, de scris o sa ne mai scrii?

Mergi la inceput