La France (57)
Raspunsuri - Pagina 29
Aurelia spune:
Dia era vorba d efilmul care era in curs la ora cind am scris postul,nu stiu cum se numea ,unul din cele politiste americane de simbata seara !!
Apropo de focuri de artificii,Luca l-a simtit cred cu adevarat cu placere pentru prima oara anul acesta caci s-a intors incintat ,dar nu despre asta vreau sa va spun ci ceia ce am vazut la doi pasi de linga noi :
Un tatic cu o fetita cam de virsta lu Luca ,cind au inceput focurile fetita a inceput sa urle de frica si sa se ascunda in bratele lui ,suspina dadea din picioare si urla de mi se facuse parul vilvoi in cap iar tipul ,un dobitoc nici n-u sa sinchisit sa plece macar mai inspre spatele peluzei sa se departeze de zgomot caci era loc berechet ,eram pe un tern de fotbal,si nu era lume multa, a stat acolo in fata si a tinut copilul ala in tipete pina la sfirsit ,i-mi venea sa ma duc la el si sa -i zic sa se indeparteze cu copilul ,n-am putut ca eram cu sotul si sotul nu ma lasat sa ma amestec ,dar tare m-au sfisiat urletele si felul cum se zbatea saracul copil in bratele mamelugului..........in fine parinti si parinti ,fara comentarii!
dia_codat spune:
Da Chatonel, cu placere. Da eu am inceput sa lucrez citeva zile pe saptamina, daca ma nimeresti in zilele in care lucrez pot dupa ora 16h daca nu, de dimineata.
Bisous les filles
aileene spune:
Salutari fetelor , scuze ptr absenta mea , acre este motivata va asigur , cu mama am fost si sunt f ocupata , umblam peste tot , vizitam locuri frumoase , incercam totusi atunci cand nu prea e cald !
Insa dupa ultimele stiri cu Israelul , suntem cu sufletul si inima cat un purice , din cauza ca am 2 surori plecate la lucru si tare ne este frica de urmari !
Va doresc toate cele bune , sanatate si o duminica placuta in familiile voastre dragi
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
chatonel spune:
ok, Dia, eu as prefera dupa 4. O sa ne plimbam prin centru, orasul vechi, pe chei, St Cat etc. Ai idee unde ne putem da intilnire in zona, un barulet simpatic?
Toulouse, la ville rose
kiss spune:
Dia, fff pozele de la Pamplona! si eu visez la o excursie fara copil! deocamdata visul e insa f indepartat!
Mirunda, mai zilele trecute aratau un reportaj pe TF1, de la Vendee, cu un tip ce construieste zmee! il aratau pe plaja, incercind sa le ridice, si in fundal se vedea un fel de far sau moara dar cu "aripile" in virf! probabil o eoliana, nu stiu! chestia e ca atunci cind au anuntat localitatea, m-am gindit ca tu esti de-acolo! gresesc? mi s-a parut f dragut!
Aileene, tinem pumnii la surori! sper ca ele nu sint prin zona! si vizitari placute! pe unde v-ati plimbat?
asa e, Aurelia ! si eu astept ploicica anuntata de astia de la meteo!
si noi am fost pina la Monaco, Monte-Carlo ca am zis sa nu treaca neobservat week-end-u asta lung! a fost f frumos, dar cu copilu dupa tine e totusi greu! mai ales ca a fost si cald! am luat un trenulet si am facut un tur in vreo 45 de minute, desi nici pe jos nu cred ca-ti ia prea mult! si lume muuuuulta rau!
mami de pui (23 sept 2004)
poze cu noi
aileene spune:
sarut mana KISS surorile mele se gasesc in "gura lupului" in Nordul Israelului (Haifa si Tel-Aviv) , dar am reusit sa aflu cate ceva prin intermediul unei fete de milioane de pe un subiect anume si sunt destul de multumita sa stiu cate ceva despre ele si ca sunt tefere si nevatamate ! Sper ca totul sa se termine cu bine cat de curand !
Am fost plecati in Belgi in Olanda , am vizitat un pic regiunea frumoasa a Lorennei unde si locuim , dar cu caldurile astea ,ne-am cam potolit ! Mai avem timp ca mama nu va pleca , decat in oct. sunt rasfatata rau de tot , nu ma lasa sa fac nimic , ca vezi Doamne sunt obosita ca mai si lucrez pe timp de vara in alta parte la "black" ! Numai bine si multe salutari tuturor si -ici !
aileene spune:
KISS f frumoase pozele , da te cred ca e greu cu un copilas micut ! Dar lasa , cel putin v-ati mai plimbat , ati schimbat un pic aerul ! Cum e prin Monaco ? Dupa poze si dupa cate stiu si eu e frumos , fara discutii !
Scuze ca am uitat sa-ti spun toate astea in mesajul precedent !
Ah , sa nu uit ! Maria uite un special de la mine ! Ce-ti mai face miss CARBONNE ? Cu caldurile astea , nu cred ca prea bine , hm ? PA !
Aurelia spune:
Fetelor eu va citesc ,va admir pozele : kiss ,aileene, Dia ,Otilia si Maria cred ca abia acum incep sa va cunosc ,caci in astia ultimi doi ani nu am avut timp sa ma uit deloc la pozele voastre ,privesc lumea prin ochii vostrii si parca traiesc prin voi !!!!
Azi m-am gindit si eu mult la surorile tale,aileene si vroiam sa te intreb in ce parte à Israelului locuiesc,vad ca ai raspuns deja !!!
Eu nu mai fac nimic am intrat in stare de alerta ies doar un pic la piine si in rest vegetez in casa cu toate obloanele inchise ziua si toate ferestrele deschise noaptea!!!
Tot noaptea ies un pic si la plimbare caci este agreabil,voi cred ca asteptati ora 23 ca sa scoateti caputul la aer ,pentru cele care lucrati ,ma gindesc la voi sarmanele ,beti multa ,multa apa ,io azi am luat ness si frisca sa-mi fac café-frapé cum beam o data la cofetarie vara pe terasa,ma duc acum sa-mi fac unul si daca nu aveti probleme cu cafeina pot sa va ofer unul va asigur ca este racoritor si palcut !!!
Altfel, as' indrazni si eu sa va intreb daca nu aveti vreuna vreo cheie de activare de un Microsoft Office XP Small Business
caci mi-a expirat licenta tohmai acum cind caut disperata d emunc asi am nevoie sa-mi fac scrisorii de motivatie unele peste altele!!!
Vorba lu mama: "la omu' sarac nici boii nu trag"
aileene spune:
Aurelia draga iti multumesc ptr complimente , bine ca acuma ai reusit si tu sa ne vezi ! Iar in ceea ce priveste zona in care locuiesc surorile mele , ai vazut ca-s chiar in gura lupului , sa dea D-zeu sa fie bine pana la urma ! Iti multumesc ca te gandesti la ele si bineinteles trebuie sa ne gandim la toti cei care se gasesc in situatii similare !
Draga mea , de ce nu incerci sa incarci de pe google microsoft office xp small business e 100% gratuit ! Ia incearca ! Chiar daca-l ai deja si ma mir ca nu ai cheia , anuleaza-l si incarca altul ! Daca l-ai cumparat , cheia o poti recupera trimitand un mesaj direct la microsoft , ei ti-o vor trimite !
Da intr-adevar ce caldura numai la mare la balacit mi-e gandul in clipele astea ! Te !
O seara buna tuturor si numai bine !!!