La France (57)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Liliac de noapte (ca si cum ar exista liliac de ziua!)
sint
Abia acum ma simt in sfirsit bine pe racoare !!!
Aileene sarumina pentru sfat ,nu am cheia de activare pentru ca nu l-am cumparat ,l-am avut de la o colega de clasa ,nu stiu cum a facut ea dar pe CD -ul de instalare pe care-l avea in momentul in care-trebuia sa completezi "cheia" dadeai "suivant" si se instala fara cheie!!!
Numa ca uite ca n-a mers decit vreo 6 luni si m-a lasat acum cind i-mi e lumea mai draga !
In fine am dat copie colé dupa textul tau in rosu si am gasit o versiune "tryal" in engleza (de office 2003 insa)valabila doua luni care tohmai se incarca acum ,sper ca voi putea scrie si corecta textele cu ea !!!
Toate sint bune cind se termina cu bine!
Eu mi-am instalat cartierul general in ....garaj caci acolo este racoarea cea mai mare si pe vechea masa de sufragerie calc acum toate cearceafurile pe care nu le-am calcat de doi ani de zile!!
Da a-ti citit bine ,am stivuit toate lenjeriile pe masura ce le spalam intr-un cos de adunat rufe (si cum am tot cumparat mereu lenjerie de pat ,am si io un fix cu lenjeria de pat ,am impresia ca nu am niciodata suficienta!!)acum am de fapt doua cosuri mari de lenjerie de pat de calcat!!!
Ce fericire!!!
Hai Aurelia termina-ti berica de baut si la munca caci mai ai mult pina termini!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Aurelia ma bucur c-am putut sa-ti fiu de folos , dar te intreb , colega ta nu poate sa-ti dea cheia din nou , daca ea ti-o dat-o acum 6 luni ti-o poate da si acuma , ca eu ti-as fi trimis doar ca cu microsoftul nu se poate juca , nu-l poti trimite ca se pedepseste ...! Dommage !
In alta ordine de idei , treaba cu calcatul e cam naspa pe "focurile" prin care trecem cu caldurile astea moamaaaaa , asa ca las-o mai moale draguta , i-auzi tu la ea sa calce si cearsafuri se calca ele si singure nu-ti fa tu griji in privinta asta ! Si eu sunt turbata dupa lengerie de pat , imi plac paturile corect aranjate , cu cearsafuri si tot felul pe ele , agreabile la atins , atatea am de am si dat la mama , numai ca ea n-are asa pat mare 200x220cm ea spune ca e un teren de fotbal , nu ne mai gasim in el ! Ea beneficiaza de avantajul asta ca i-am cedat camera , noi dormim in sufragerie pe o canapea stil clic-clac , e f bine oricum !
Astazi vom merge in vizita la ZOO AMNEVILLE nu stiu daca cunoasteti , e super , Alexandre e tare fericit , iar seara mergem in orasul Nancy si sigur vom manca intr-un resto ca eu nu am nici un chef sa fac de mam-mam ! Iar de mici ma saturasem ca-mi iesisera pe nas , pe urechi si pe ...[ups... !Oricum nu mai am pofta , mi-a trecut ptr mult timp !
Scuze , nu-mi aduc aminte numele fetei care mi-a cerut reteta mamei ptr mici , uite-o aici :
ptr 6 persoane :
1 kg carne de vita
500g carne de porc(ceafa)
250g carne de miel(muschiulet)
2 lingurite de sare
1 lingurita de bicarbonat
3 catei mari de usturoi , taiat fff marunt
1 lingurita de cuisoare(clou de girofle)in pudra
cateva crengute de cimbru uscate si frecate in mana ptr preparatie
piper negru dupa gust
8 linguri de apa , sau daca vrei cu putina vegeta de vita (maggi)
Se pregateste cu o zi inainte , restul cunosti tu , pe barbeque cu un pic de ulei dat pe grila ca sa nu se lipeasca si POFTA BUNA alaturi de-o bere pe cinste in compania prietenilor adevarati !
la toate si o zi de exceptie va doresc din suflet !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Ma puteti ajuta sa traduc 2 randuri din romana in franceza??? Va rooooog!!!!

"Va trimit datele de contact pentru a ne putea intalni in 24.08.2006 asa cum am stabilit.
Cu stima, "

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Anamaria eu cred ca Spic de grau ti-a si raspuns pe subectu' deschis de tine , intr-adevar asta este traducerea celor 2 randuri de care tu ai nevoie , ai incredere !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

spic_de_grau te rog sa dai un semn de viata pe mess ca ti-am scris si nu mi-ai raspuns nimic.

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Aurelia, ca varianta la MS Office ai OpenOffice care e gratuit si se descarca aici: http://fr.openoffice.org/about-downloads.html (ca iar am uitat codul ca sa pun linkul ascuns sub cuvint). E compatibil cu MS Office in sensul ca poti deschide documentele facute in word sau excel, invers (adica sa deschizi in word/excel doc. facute cu OpenOffice) tre'sa le salvezi exprés in format .doc sau xls ("enregistrer sous" si vezi sa fii atenta la format). Ai editor de texte, tableur etc.Marele avantaj e ca e completamente gratuit, legal etc,n-o sa-ti expire niciodata.
Daca nu, ai varianta cu Office 2007 in versiune beta: http://www.microsoft.com/office/preview/beta/download/en/default.mspx
Eu morr de cald, ai mei is in vacanta si ma suna de la plaja, sniff, da-mi zic ca putea fi si mai rau (sint sanatoasa si am si servici!)
Pupici caniculari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Sarumina fetelor la toate !mais c'est bon!
Am rezolvat cu o varianta trial de office 2003 Profesional care-i de "incercare" doua luni ,asa ca doua luni ma mai cirpesc cu asta apoi o sa "incerc" si office 2007 beta si tot asa !!!
Elena Open Office e bun el cit de cit dar daca ai observat bine corectorul de ortograf este nul !
el nu gaseste niciodata greseli in text!
La el textul este intotdeauna OK!
Il am si pe asta sigur ca da!
Iar cit despre vacanta sotului cu copii eu n-as fi deloc geloasa pe ei ci din costra cum zici si tu :esti sanatoasa ,ai de munca si nu te bate soarele in cap toata ziulica !!

Cred ca tot tu esti mai cistigata in istoria cu vacanta !!!

aileene ,sarumina si tie !
Va duceti la Nancy,bravo este un oras adorabil eu tohmai m-am intors de acolo acum 10 zile!!
Auzi sa cedezi tu patul conjugal lu mamica si voi sa dormiti in clic clac!
Asa copil mai zic si eu !!!!
La noi patul nostru este sfint ! nimeni nu il va atinge vreodata !(s-au cel putin asa vreau eu sa cred !!)
mai ales de cind l-am schimbat cu unul de 200 pe 240!
Daca mama ar putea sa vina vreodata la mine ar avea suficent loc intr-un pat de o persoana ,numai ca la mine n-o sa se intimple niciodata,mama mea nu poate veni...........
Asa ca profitati din plin si voi Oana si toate celelate care au fericirea sa-si vada parintii la ele in casa !!

Eu mi-am pus une téle in bucatarie si ca prin minune de cind l-am pus de doua zile bucataria mea este mult mai curata si mai sclipitoare !!oare de ce?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetelor, va scriu 2 randuri ca nu stiu daca mai apuc dupa-masa. Plecam la noapte spre Ro. Soacra-mea se simte f rau...

Asa ca am decalat plecarea. Noroc ca am gasit loc la hotel mai repede si de pe o zi pe alta...

Va pup pe toate si ne regasim dupa 15 august.

Aurelia, asa ramane!

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Fetelor, avand in vedere ca eu nu stau decat 4 zile la Paris daca iau Carte Orange 1-5 e o alegere buna?

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Bonjour fetele!
Sint suparata ,ca vroiam sa sun in romanika si telerabais iar si-a modificat tariful!Adio tarif local,a trecut iar la 9 centime/minut!!
Daca stiti vreo varianta mai ieftina ...
La mine e cald de mori si am o gramada de calcat,dar cred ca o sa fac si eu ca Aura,o sa calc la noapte pe racoare!!!
Pupici

Mergi la inceput