La France (57)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Vive la France!

Noi am stat de dimineata in curte si am vazut elicopterele trecand spre Paris. Chiar pe deasupra noastra au trecut.

Pentru dupa-masa nu ne-am facut inca planuri, insa cred ca vom merge in parc, ca sunt tot felul de activitati. A, si diseara planuim sa iesim in cap de strada sa vedem artificiile de la Tour Eiffel!

Pupici la toate!

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Si eu am sarbatorit :
M-am trezit de dimineata si am inceput retusurile la zugraveala ,apoi am facut de mincare pentru prinz dupa prinz am inceput lucrarile de pus barile decorative intre plafon si pereti cu scandal de la soata ca nu mergea (nervi pe pereti bineinteles!!)
Apoi pus si dezlipit lipiciul cu "neuropropan"(ce-o mai fi si ala ?!oi fi scris bine?PEU IMPORTE) ca nu tinea ,cu miinile goale ca altfel nu mergea (acum va scriu cu doua miini de lemn caci a ramas lipit si nu se mai dezlipeste de miini!!)
Lucrare terminata cu succes dupa o curatenie la singe si pus perdeaua ,mi-am umplut si eu un pahar cu "kir cassis" la ora 21h20 si va urez la toate : Sa traiti si sa fiti iubite intr-o splendida zi à Frantei!!!
Vivre la France!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Si io am sarbatorit...prin munca!(septe operatii si 4 peridurale...se pune?)

Vive la France!

Mirunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Stie cineva dintre voi ruseste ? Am gasit o mica rugaciune, textul e foarte scurt, si as vrea sa mi-o traduca cineva. Am postat la "casa credintei" dar nu stiu unde as putea sa ma mai adresez asa ca incerc si printre voi.

Multumesc si Vive la France ! Parintii mei s-au casatorit pe 14 iulie !

Mergi la inceput

Mihi pe la fetele din Moldova ai incercat?
ca in Moldova era limba oficiala parca pina acum vreo 10 ani nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

Aurelia,

Nu stiu unde sa le caut, la "Grupuri de rezidenti" nu am gasit nimic pentru Moldova.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

mihi,aici cred

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78793&whichpage=18

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Va place fetelor frumuseta de film de pe 3 cu "domnul Iliescu "emigrantul roman care vrea sa "explozeze"bogatii americani?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Ola fetelor!!!

Uite ca am aparut si eu dupa o saptamina tare incarcata.

Si am fost si la Pamplona... A fost superb, ne-am resimtit studentasi, am chefuit pina la 4 dimineata apoi am dormit in masina pina la 7 dimineata cind am plecat sa vedem www.9am.ro/revistapresei/International/14741/460-de-raniti-la-festivalul-de-la-Pamplona" target="_blank">pe cine iau in coarne taurii.
Dupa ce am vazut taurii am plecat incetuc incetuc spre casa dar ne-am oprit citeva ore sa tragem un pui de somn pe plaja de la Saint Sebastien.
Joi si vineri iarasi am chefuit de data asta cu prilejul aniversarii Carolinei. Joi am facut ziua ei cu prietenii cu copilasi, am picnicat pe plaja ne-am simtit tare bine si am revenit morti de oboseala la ora 23h. Ieri am facut aniversarea cu prietenii fara copilasi iar seara am iesit in centru sa vedem focurile de artificii. Caroline a fost super incintata de artificiile "d'anniversaire". Se uita si exclama: C'est super! Regarde maman, c'est vert, c'est bleu, c'est rouge! C'est jeune comme mes cheveaux...
Sper sa nu ajung sa ma intrebe de ce nu are focuri de artificii de ziua ei cind o va serba in Romania

Olaaaa Pamplona!

Aurelia de ce film vorbesti?Zi cind e poate apuc si eu sa vad ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Sara buna!
Dia, vin in Bordeaux peste citeva zile, il plimb pe tata, ai timp si chef de-o cafea?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput