La France (57)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Xeno, eu am avut viza din asta (de retour) de la Prefectura in 1999 cind ma saturasem sa-mi astept cartea de sejur si am vrut sa ma duc putin in plimbare prin Germania, am platit 40 de franci si mi-au pus viza pe pasaport (imediat), scria ca e buna pentru 1 voyage cu destinatia Germania si termenul de valabilitate (7 zile ca atita le-am zis ca stau), probleme nu au fost dar nici controale, insa sunt sigura ca si daca erau nu as fi avut nici o problema. Tot cu viza asta si cu récépissé-ul mi-au dat si viza de Elvetia cei de la Ambasada Elvetiei (ca trenul acolo se oprea), iar acolo au fost controale la intrare si totul a fost OK. Asa ca e bine daca ai o astfel de viza de la Prefectura. Bafta!

In rest multumim pentru urari si o sa revin cu niscai poze (desi n-am avut timp de fotografiat, astept sa-mi trimita si mie altii...)

Pup!

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mmm, Lorena, pui sare pe rana cu inghetata ta. Aseara ronan nu a gasit la carrefour si i-a fo lene la domnul sa mearga la Leclerc. Dar nu cedez !

Imi place exepresia cu "te dadeai de ceasul mortii" la medic, cam asa fac si eu. Si tot degeaba. Sper sa fie bine si la mine si mersi de complimente. De o saptamana burta mea a inceput sa ia proportii, nu mai sunt o balerina ! Am chef doar sa dorm!

Sibylle saptamâna 27
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

salutare frantzuzoaice

trec in viteza (ca-s la servici) doar sa va arat noua versiune a melodiei "Zidane y va marquer". Autoderiziunea e o arta pe care din fericire francezii o stapanesc perfect !

La danse du coup de boule

"Le rital il a eu mal, Zidane il l'a frappé
L'italien ne va pas bien, Zidane il l'a tapé
...
Mais la coupe on l'a raté, on a quand même bien rigolé, Zidane il l'a tapé, mais Chirac a bien parlé etc"

Mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

fetelor, cind nimeriti peste o duduie 'bonjour, ca coute tant, aurevoir' nu sunt 13 solutii : schimbati doctorul.

Sibylle, o pravalia Hagen-Daas e la Rennes, in quartierul vechi.

Pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Ooops, primele poze de la botezul Adelitei, proaspat ajunse din Olanda:
http://propatrimonio.free.fr/adelie

PS: Sibylle, ce tare faza cu ba baiat-ba-fata, deci ne-ai bagat in ceata total, acum ce cadouri mai facem lu' bebe, haine bleu sau roz?
Mie mi-a zis ca-i fata dar pina nu s-a nascut tot am avut emotii sa n-am vreo surpriza, pregatisem doar nume de fata si... rochite roz!

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Otilia, pai dupa poza asta eu zic ca e totusi baietzel. Hotzomanul deja se joaca cu nervii mei. O zi imi trage niste picioare de nu ma vad, iar alta abea misca de dau imediat in paranoia. Nu mai inteleg nimic !

E asa de frumoasa Adélie !!! Ochii ei sunt pur si simplu superbi !

Sibylle saptamâna 27
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Otilia, superbe poze! Sa va traiasca micuta crestina!

Pupici la toate!

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

Otilia, Adelie e pur si simplu nemaipomenita! de fapt toata atmosfera pare ireala! zici ca e o zina mica, sau un spiridus din povesti! sa creasca mare si sa va bucure pina la adinci batrineti!

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

ei si daca doruletz va inveseleste cu noua versiune a elodiei "Zidane y va marquer", sa va arat ce am primit eu http://www.gazzetta.it/openxlink.shtml?http://widelec.org/zidane.html ... asta ar fi in umorul italian. Nici mie nu mi-a placut comportamentul lui Zidane, dar de-aici pana la a face atata tam-tam pe chestia asta mi se pare mult.
Ah, clicati pe Zidane.

Otilia, ce frumusica e Adelie si ce ochi migdalati are...cu cine seamana? Sa-i fie de bine increstinarea.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiko spune:

LA MULTI ANI!!! fetelor,ziua Frantei ,cum o petreceti??

Mergi la inceput