La France (57)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Unde poze ??? Mario, baga linkul aici, ca poate mi-e lene sa caut Promit dup-aia sa mi le pun la favorite.

Sibylle saptamâna 27
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiko spune:

Maria,multumesc foarte mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Alin,
eu nu am calatorit cu "minunea", dar am prieteni care au fost "insotiti" de dansa fara probleme ..........am senzatia cu unii sunt chiar acum in Romania cu o dracie din asta. Si uite asa aflasi ca birocratia rom este doar o copie palida a mamei sale. Sincer, de ramplasanta de la prefect nu am auzit pana acum.

Sib- fiti pregatiti cu 2 nume. nu se stie niciodata! Nu cred ca fie mare dif intre inghetata de la Leclerc si cea din magazin, numai sa gasesti c ce vrei tu. Si uita-te si pe ofertele alora de "distribuie" pizza ca la mine in zona multi livreaza la desert inghetata din asta. Daca nu........si nu.....si nu....te asteptam al Paris

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Sibylle, iete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

pentru cei / cele carora le e dor de Zizou : va miscati cu mouse-ul si dati click stinga

(vedeti link-ul in mesajul urmator, aici nu mergea si l-am postat din nou)

nb : La noi in "proche banlieue parisienne" a fost zgoomot mare printre blocuri si atunci cind au cistigat portughezii, si la calificarile francezilor si la victoria italienilor
iar daca ar fi cistigat Rom^nia cred ca ar fi fost tot atit de mult zgomot (din cite am vazut si auzit eu prin oraselul meu de 85 de mii de locuitori)

va urez vacanta placuta celor pentru care e cazul, eu lucrez toata vara si plec apoi in septembrie

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Sara buna, "Xenocid" (sper ca asta nu vine de la genocid...),

eu nu pot sa ma pronunt despre sus-numita hartiuta, dar vroiam sa iti zic sa si eu am avut cam aceeasi traiectorie ca si tine, Romania -Germania-Franta, si de cate ori ajung pe aici pe la fo Prefectura si dupa 3 drumuri isi mai aduc aminte de hartiuta X care e musai sa le-o aduc (de parca nu puteau sa imi zica din prima de ea...), imi aduc aminte de cum ma duceam eu la Stadtvewaltung sau la Rathaus si ieseam dupa 15 minute si cu mama hartiutei , rezolvata si parafata...dar cam aici se opreste nostalgia mea nemteasca , imi trece repede in urmatorul café...
Asa ca ...bine ai venit in Francia, cu tate cele bune si nebune ale ei...Cum iti place aici? (lasand "hartiutele" la o parte...)Si sper sa poti livra masinutele la timp, bafta!

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine un pic, ce credeti voi ca se va schimba dupa ce (sa speram) vom intra in 2007 sau 2008 in CE, in ceeace priveste situatia parintilor en charge? Vom putea sa ii luam la noi? Dar cum facem cu asigurarea medicala? Ca eu nu prea sunt lamurita...Asta e baiul meu, eu as putea sa o tin pe mama fara probleme (spatiu, etc), dar nu pot sa ii platesc costurile unei spitalizari mai lungi, de asta nu pot sa o iau la mine daca nu o pot asigura medical...aveti voi vreo idee?

Sibylle, despre micii de la LIDL, acum sa nu iti inchipui ca sunt ca cei de acasa, sigur ca nu, dar sunt acceptabili spre buni, mai putin condimentati si mai putin usturoi+grasime, dar totusi buni. Pofta sa ai!

Otilia draga, sa iti traiasca printesuca cea crestina! Vrem poze!

Va , Mirunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mi, e bine si in week-end-ul de care vorbeai. O sa vorbesc si cu Ron. Mesajul de pe yahoo nu l-ai vazut poate din vreo cauza de Pisi 2 sau 4

Maria, superbe poze !

Va zic de bratul meu stang care tot ma doare. Acum e oarecum amortit toata ziua si e destul de neplacut. Cand i-am zis la doctorita mea mi-a raspuns "Ca arrive !". iar eu am vrut sa dezvolt subiectul si am continuat : " vous voulez dire que cela peut arriver pendant la grossesse". Iar ea mi-a tras un zambet si mi-a repetat "Oui, ça arrive". Cam asta a fost tot. Asa ca, voi continua traditia deschisa de Xeno si imi voi numi ginecoloaga : "Madame Bonjour Vous réglez comment Madame Maillet ? Bonne journée ! "

Mihi, super likul cu Zidane.

Of, of ! Eu devin automat solidara cu cei ce pierd ! Si uite-asa a inceput sa-mi fie draga o parte din echipa Frantei : Trezeguet si Zidane.

Sibylle saptamâna 27
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Va zic de bratul meu stang care tot ma doare. Acum e oarecum amortit toata ziua si e destul de neplacut. Cand i-am zis la doctorita mea mi-a raspuns "Ca arrive !". iar eu am vrut sa dezvolt subiectul si am continuat : " vous voulez dire que cela peut arriver pendant la grossesse". Iar ea mi-a tras un zambet si mi-a repetat "Oui, ça arrive". Cam asta a fost tot. Asa ca, voi continua traditia deschisa de Xeno si imi voi numi ginecoloaga : "Madame Bonjour Vous réglez comment Madame Maillet ? Bonne journée ! "

Syb, asa era si a mea... eu ma dadeam de casul mortii cu tot felul de simptome si diverse chestii bizare care mi se intamplau si ea ca si a ta, "da, e normal, e posibil"... N-o interesa parca de loc... ce si cum cu burta mea Da' ete ca fiu-meu a iesit cum trebuie, e bine sanatos deci ma gandesc ca pana la urma avea dreptate baba (avea la vreo 60 de ani) si nu trebuia sa-mi fac atatea ganduri negre.

Si ca sa adaug si eu, si mie imi amortea o mana in sarcina si am citit ca intr-adevar se poate intampla... Trece!

Foarte frumoasa burtica ai, are dreptate Ana!

Aaa si inghetata din aia gasesti la orice supermaché la cutii mici. Mie imi place cea cu alune macadamia... asta asa sa-ti fac si mai mare pofta... Daca nu si nu, mai faci o tura la Paris.

Va pup pe toate.

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Alin din cate imi aduc eu aminte la primul titre la fel mi-a spus ca nu mai ies din Franta pana nu am hartia lipita pe pasaport.Nu stiu acum daca tu esti la primul, daca nu esti poti iesi cu hartia albastra fara nici o problema.Cred ca ai un titre salarié de dureaza asa de mult.
O zi buna.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput