La France (57)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Sibylico, si eu tot asa am inteles; ziceai ca nu te prea bagam in seama...glumeato, eu chiar te-am crezut!

Aileene, sa va fie de bine micii! Cum ii face mama ta, da-mi si mie reteta, please, dar cu ingrediente de prin Francia, ca daca imi zici de zer(sau alta minune ) de oaie...dar am condimente de mititei din Ro! Merci!

Fetelor, care ati venit cu ideea cu micii de la Lidl, aveti un mare de la noi! Au fost super, eu m-am abtinut, ca sunt la dieta crunta, si am mancat numai 4, dar Mara a mancat ca purcica, si la pranz si seara numai mici, m-a innebunit cace buni sunt! In concluzie acum seara, statea cu burta in sus pe canapea, sa ii faca mamica masaj, ca nu mai putea! Pai cred si eu, numai seara a mancat, paianjenul meu, fo 8...Am venit de la ocean, ca de obicei dupa soare si plaja ii era foame, a dat iama in mici si nu s-a mai oprit! Asa ca...buna idee ati avut!

Gata, va pupic si noapte buna!

Mirunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ei, cine ma cunoaste, stie ca daca eu reprosez ceva, apai se vede !! Adica nu fac doar o aluzie subtila.

Cred ca o sa merg si eu dupa micii astia, daca sunt asa de buni. Miru, eu ti-am lasat mesaj pe yahoo, daca sunteti dispo week-end-ul viitor, poate ne vedem. Am multe sa va povestesc. Si mai ales despre cum la ultima eco ne-a zis ca o sa avem fetitza !!! Dar apoi a zis ca mai bine nu se pronunta.

Sibylle saptamâna 27
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Eu nu cred ca Zidane voia sa insele arbitrul,poate doar isi comenta gestul,explicandu-i ca ar fi fost bine sa-l fi auzit si pe ala ce spusese.
Daca se dovedeste ca italianul a spus vreo insulta rasista, o ia mai rau in freza de la federatie,decat Zidane pt capul de zimbru .
Zidane de cate ori zi-a iesit din fire a fost cu cate un istet din asta greu de suportat .Si e singurul care isi iese foaaarte rar din fire,asa ca tocmai el sa fie judecat ?
E mai bun martzafoni ala ca nu-i pot retine numele?,ca i-am vazut fazele de faulturi din campionat .a avut niste intrari perciloase cu adevarat,in urma carora poti ramane fara maini,picioare,fatza, pe viata.Asa ca sa nu-l mai compatimim ca s-a dat si el cu rotile in sus,ca nu i-a deplasat plamanii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Salutare la frantuji..
Fusei carcotasa ieri , tocmai ce primi o scrisorica cu acceptul la master 2 in Droit de la banque.Pana la urma aici la mine la tara, universitatea a fost draguta si m-a acceptat la tot ce am depus. Acu trebe sa ma hotarasc unde raman.
Va pup si fug s ama bronzez nitel inainte de boulot.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Sibylle, draguta mea, WE urmator arata cam albastru, ca am 2 garzi de 24 de ore, vineri si duminica, aici la spital e o nebunie, ca de obicei vara intr-un spital din Vendée... La WE urmator idem si la fel, de 2 ori 24 de ore...Dar pe 22 si 23.07 sunt libera, ce parere aveti? Va asteptam atunci, la un mic si poate o plaja, ar fi grozav, ca nu ti-am mai vazut burticuta de mult!
Cat despre M...oiul , ti-am zis, la mine Mara a fost in primele 7 luni tot baietel, pe urma s-o razgandit doctorul, si-o zis ca e fata, dar eu pana nu am vazut nu l-am mai crezut...deci...pregatiti-va pentru amandoua posibilitatile, si ce o fi fi, sanatos sa fie, nu?
Pe Yahoo n-am gasit nimic, cand mi-ai scris?Mirunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Cait, vazusi?! daca taceai... Super! Sa ne tii la curent cu alegerea.

Va invidiez cu plaja voastra! si cu micii... da' are dreptate Mirunda! sunt buni si aia de la Lidl... dar uite ca noi n-am mai luat ca suntem la faza de golit frigideru', daca pe 22 plecam in Ro... Da' nu merg io la mama acasa?! si-mi face si ea mici. Na! Sâc! Vai de kilele mele in plus...

Sybille, sa fie ce vreti voi! sau ce vrea el/ea

Aelita, Caroline, "fuse si se duse"... s-a uitat deja. Ieri Zizou a facut cu mana de la balcon si toti prezenti au lacrimat si l-au aplaudat. E un gest de maidan e drept, dar oricare avem scapari. Mai ales astia de sus cand fac cate un gest d'asta, hop si mass-media. Peste cateva luni o sa radem de faza, pun pariu!

Adelie, LA MULTI ANI cu intarziere. Mi-a scapat, se vede... Otilia, poze, nimic?!

Va pup!

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Salut,

Doamnelor, incep prin a va spune ca iubesc Romania. N-as fi crezut niciodata ca exista ceva mai inuman decat birocratia romana, dar iata noroc ca dadui peste francezi ca altfel ramaneam cu idei preconcepute.

Pe scurt, io's pe meleagurile lui Voltaire de prin februarie si am urmat constiincios toate procedurile administrative. Am depus actele pentru permis de sejour de 1 an in termenul legal si desi nu imi faceam iluzii ca l'as putea primi ca in Germania de exemplu in 10 minute ma gandeam ca in cel mult cateva zile va fi gata.

Iata-ma acum la 4 luni de atunci tot cu petecu ala de hartie igienica albastra in buzunar numit bombastic "récépissé de demande de carte de séjour" si ferm asigurat astazi de Madame "Bonjour Bonjournee" de la prefectura ca pot sa treaca pina la 5 récépissé'uri pina la acordarea permisului de sejour adica nu mai putin de un si jumatate.

Lucru care in cele din urma imi este absolut indiferent, asteptand 1 Ian 2007 pentru a putea locui legal si pe durata nedeterminata oriunde in UE.

Cu adevarat birocratic este faptul ca daca pina la obtinerea primului permis de sejour parasesti Franta ... nu te mai poti intoarce - asigurat fiind de lucrul acesta si de Madame "Bonjour Bonjournee" si de doua din colegele sale ale caror opinii am tinut sa le aud.

Intre timp am gasit (aparent) o solutie - "visa préfectoral de retour" mai exact inca o stampila pe pasaport care sa iti permita sa te reintorci in Franta, insa se pare ca prefecturile incep sa refuze acordare ei indrumandu'te catre consulate unde lucrurile se blocheaza pentru mult luni.

A mai fost cineva in situatia aceasta, fie de a solicita acest tip de viza fie de a pleca din Franta doar cu infama "récépissé de demande de carte de séjour" pentru a se intoarce putin mai tarziu?

Nu de alta, da' io am si bilet de avion si de munte si un sac cu masinute pentru cei mici cu termen de livrare la 5 August.

Bon Journée

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiko spune:

Buna fetelor,imi cer scuze ca dau buzna asa dintr-o data ,am o intrebare ,(am cautat pe internet dar mi-am spus ca mai bine apelez la o sursa sigura ,cum sunteti voi) ... cat e TVA la flori in Franta???
Va multumesc din tot sufletul pentru eventualele raspunsuri si pentru timpul acordat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Xeno, eu stiam ca daca ai acest récipissé poti iesi din tara si te si poti intoarce. Adica cu docomentul asta ai statut legal in Franta, nu vad unde ar fi problema. Eu am calatorit deja doar cu récipissé-ul si nu am avut probleme... Sa vedem ce zic si celelalte doamne.

Sibylle saptamâna 27
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

LA MULTI ANI, ADELIE! Sa le aduci parintilor numai bucurii, sa ai mult noroc si-o viata ca-n povesti! Roag-o tu pe mamica ta sa ne lipeasca si noua niste poze pe-aici
Xenocid si noi iumbim Romania! Da' administratia franceza nu e decat mama birocratiei romane, cum de nu stiai? Io nu prea stiu ce sa-ti raspund (intrucaci io n-am nici récipiseaua aia albastrie), voiam doar sa-ti urez bun venit pe La France! Si bonne soirée
aiko, 19,6%
Racorica va dorim

edit ca sa va spun ca am mai pus neste poze, ultima-i beton

Mergi la inceput