La France (57)
Raspunsuri - Pagina 24
kiss spune:
pt microbiste: ca sa inchei totusi subiectu cu fotbalu, pe care dealtfel nu-l inteleg (ce scheme??? ce tactici???), vreau sa va zic ca al meu barbat mi-a citit rindurile in care va marturiseam ca nu tin cu echipa franceza...si "m-a certat", ca cica poate v-ati suparat, ca trebuia sa tin pt mine remarcile, bla-bla...eu m-am gindit dupa, si daca vreuna dintre voi s-a simtit deranjata, imi pare rau, mai ales ca acest sport nu e unu pe gustul meu, asa ca la ce sa supar pe cineva aiurea?...si sincer, sincer, imi pare atit de rau pt Zidane, pt ca gestul l-a impiedicat sa-si ridice medalia, si sa-si traiasca frumos ultimele minute din ultima competitie mondiala ...mi s-a parut totusi ciudat, cum francezii n-au reusit sa se bucure in nici un fel de reusita lor, asa cum am vazut in alte datzi la vicecampioni...si-au luat ursuzi medaliile si-au plecat!...iar mie tot imi pare rau de brazilieni, ca eu cu ei tineam ...the end
da, da, Maria, iar eu da cite ori vad stadioane pline, ma gindesc la collosseum-uri, si motivul pt care au fost construite, adica sa manipuleze, si sa abata gindurile maselor populare in directia dorita!...ca pe teren, tot nu pierd ei ocazia sa se imbrinceasca, loveasca in toata regula! ma intreb ce-ar face daca n-ar pluti deasupra capului lor frica de cartonase!
cu calcatu, am reusit un compromis, intre a calca-si a nu calca (dupa modelul preluat de la voi!) adica, triere "la singe", si care nu merita osteneala, am intins-o asa, frumusel cu mina, si gata, in dulap! dar tot intr-un nor de abur m-am aflat in tot timpu asta, cu toata racoarea de-afara, si curentu, etc!!!
Lumi, de unde pina acum nici nu stiam de existenta lor, acum am localizat vreo 6-7 arbusti de leandrii galbeni, in Antibes si-n Juan les Pins! astept semn de la tine ca sa-i jumulesc! dar sssssst, sa nu spui la nimeni, da?
Otilia, baga iarasi de joi nettoyeur vapeur Lavoro la Lidl! deci il recomanzi calduros?
si Adelie? sau n-am inteles eu bine?
la toate!
mami de pui (23 sept 2004)
poze cu noi
Otilia spune:
quote:Da, asta e: http://www.lidl.fr/fr/home.nsf/pages/c.o.20060713.p.Nettoyeur_vapeur.ar15 eu l-am cumparat anul trecut si-s multumita. Bine, nu aspira ca ala smekeru' dar si costa de 5 ori mai putin. La ala scumpu' mai visez si io si-mi fac planuri pentru cind oi cistiga la loz in plic...
Originally posted by kiss
Otilia, baga iarasi de joi nettoyeur vapeur Lavoro la Lidl! deci il recomanzi calduros?
si Adelie? sau n-am inteles eu bine?
Multumesc pentru urari, Adélie a sarbatorit 4 ani si am botezat-o ieri. Totul a fost bine, ea era teribil de frumoasa intr-o rochita alba din voal de coton cu broderie engleza, toata lumea a "cracat".
Gata, ma duc sa ma tolanesc pe undeva ca-s frinta de oboseala.
floricici din gradina mea
aileene spune:
Salutari calduroase fetelor , mai cald de-atat nici ca se putea !
N-am mai intrat din cauza ca am fost f ocupata de cand a venit mama , am mai avut si musafiri din Alsace (fam sotului) si lume multa ! Dar s-a lasat cu iarba verde chiar daca nu era de-acasa ea tot a fost apreciata cu micii facuti de mamuca mea cea draga , a si adus mustar din Romanika si berea "timisoreana" de ne umflaram de placere ca nici nu mai puteam misca de burtoaie hhic hic hic !!!
O sa plecam la marea nordului , mai bine zis la "knok" in belgia si oostande in olanda la balacit , cel putin acolo e rece , deh , marea nordului unde e soare cat cuprinde , dar bate un vanticel rece de te acoperi "mintunas" Fetelor dac-as putea sa va arunc cateva "gogosi" facute proaspat de mami mea as face-o , ca dupa miros , primele sunt gataaaaaaaaa !!!
Fetelor va las cu bine , voi mai trece eu , dar nu promit cand , asa ca si acum cand mai am vreo 5 min sa va consacrez voua , va tzucalesc dulce pe toate-n parte si va trimit gandurile mele cele mai bune !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
dia_codat spune:
Salutari fetelor,
Merci pentru raspunsuri.
Acum imi prepar dosarul pentru DU. Am gasit ceva la Bordeaux, sper sa reusesc sa ma inscriu. Va tin la curent. Deocamdata plecam la Pamplona miine dimineata! Oleeee! Fara copii. Doua zile fara copii,nu imi vine sa cred!
Fetele ramin cu mama. A ajuns ieri cu Atlassibul , cu o rabla care s-a stricat de doua ori pe drum. Prima data 4 ore la Arad iar tura a doua in Italia pe autostrada a luat foc toba. Au oprit de urgenta sa stinga cu stingatorul. Alte 4 ore. Asa ca a ajuns in final cu 6 ore intirziere.
Gata, va pup, ma pregatesc de facut bagaje.
PS: Va invit la niste brinza romaneasca cu ardei romanesti costita si slanina
Aurelia spune:
Salutici la fete vorbarete ,doar ce am plecat si eu trei zile si a-ti vorbit de 10 pagini!!!
"Sint pe fuga si-s grabita ca mii casa nengrijita" si bagajele de desfacut ins atot trebuie sa zic ceva inainte sa ma pun pe munca :
Lu-more ar mai fi varianta cu farmacienii fara frontiere sa le ceri ce ai tu nevouie pe gratis ,trebuie doar sa dai o cautare cu "pharmaciens sans frontiers" in regiunea ta casa vezi unde au sediul cei mai apropiati apoi sa le faci o scrisorica (asta pot sa ti-o dau eu ca model caci am facut si eu citeva pentru cineva din romania ) in alta ordine de idei eu am apelat la ei pentru un medicament pentru nepoata mea ce costa 80€ nerambulsat in romania si au fost foarte draguti si saritori.
La multi ani ADELIE sper sa nu fie prea tirziu pentru urarii !!
Bun venit noilor fete pe LA FRANCE
Si MERCIcelor care au venit s ane sustina pentru ultimul meci
L-am urmarit si eu pe un ecran "geant" la Nancy ,se pare c atipul l-a tratat de "terorist" s-au a zis ceva de familia lui ,nu cred ca se va explica vreodata ,are si el dreptul acesta!!
Pe caldura fac si eu tot ca OLO ,NU CALC
Sibylica io tot ti-am zis cite ceva si am vazut si pozle de la standul rominiei cu asociatia ,ma gindesc la tine fara sa vreau ,ba cind trecem prin Nantes ba cind te vad cum te consumi pentru cei dragi din jurul tau ,nu-i nevoie sa-mi raspunzi special ,nu-i nici o suparare!!!
Chuny spune:
Aurelia, nu prea inteleg ce vrei sa spui ... te referi la asta : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79017&whichpage=13 Ti-am raspuns pe pagina asta ... Sau nu trebuia?
Ana, intr-adevar, nu e magazinul asta de inghetata la Nantes. Cica numai la Leclerc gasesc, dar nu cred ca o fi la fel de bun.
Otilia, LA MULTI ANI Adelitei si asteptam poze de la eveniment!
Dia, distractie placuta la Pamplona. Poate o puneti de-un fratzior fetelor voastre !
Ce mai stiti voi de Anka-Maria, a mai dat un semn ? Stiu ca plecase in Ro ...
Sibylle saptamâna 27
Pozele mele Poze noi
Aurelia spune:
Nu Sibilyca nu era un repros doamne fereste ,ci un fel de mic raspuns la ce ziceai mai pe niste pagini incolo , am inteles eu ceva cum ca nu prea-ti raspundem la "poze" si posturi ,dar poate n-am vazut bine ca-mi era foame cind citeam ,tu nu -ti bate capu acum cu asta ,dao-n colo,
Caroline spune:
Si eu am tinut cu francezii la meciul asta si imi pare rau ca au pierdut. Au jucat asa de bine tot campionatul. Mi s-au parut cei mai buni.
Dar gestul lui Zidane este de kk. M-a dezamagit. Nu faptul ca s-a enervat si l-a lovit pe italian, dar faptul ca nu recunostea si incerca sa-l insele pe arbitru mi s-a parut sub orice critica.
Chuny spune:
Unde ai vazut tu ca nu recunostea ? Sau ai citit pe buzele lui ? Zidane va fi cu atat mai iubit, pt ca s-a arata a fi om cu slabiciuni. Ramâne un mare fotbalist !
Aurelia, eu nu am reprosat la nimeni nimic. Poate oi fi facut vreo gluma, dar nimic serios. Acu cateva pagini am intrebat doar daca se vad albumele noi ...
Sibylle saptamâna 27
Pozele mele Poze noi