La France (57)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

felicitari Les Bleus!
Am tinut din toata inima cu Franta azi!
Sint vice campioni mondiali,asta e mare lucru!
Pupaturi nordice,frantuzoaicelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Pupici sudici, Rayu!!!

Parca au jucat ceva mai bine decat italienii, dar asa fu sa fie.
Eu zic bravo si unora si celorlalti, cat despre Zizou... cred ca i-au auzit urechile lucruri care nu se spun, ca altfel nu-si iesea din pepeni. Iar cum fotbalul nu se joaca doar cu picioarele...

Noi ne scularam la ora 5 ca mi-a plecat copilu' in stage aventure pana joi. Joi seara se intoarce, vineri dimineata pleaca in Romania (ramanem cu Olivia si cu Carla pana la sfarsitul lunii).
Bineinteles ca sunt nauca, incep bine saptamana.

Pe-a voastra v-o doresc minunata!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

salut

Allez les Bleus! Au jucat fain, cinste lor si nici nu au pierdut!
Peste 4 ani va fi mai bine .

Mik chestia cu am ambasada FR la Bucuresti trebuie incercata. Eu cunosc si cazuri in care s-a aprobat cartea de lung sejur (chiar pentru o bunicuta din Iasi care venea la Grenoble). Si asa ca sa-ti ridic moralul: tare-i bine cu mamicuta ta acasa. Eu de doua luni profit la maxim de mamicuta mea si tare mai este bine. Pacat ca intr-o saptamana pleaca iar la Maramu' .

Dia pune si tu mai multe dosare pentru master si la alte universitati.... caci eu iar vin cu contra exemple. Vezi incearca si tu un master care completeaza teza (stil brevete, drept european,..)
ca sa nu li se casuneze ca esti doldora de diplome si tu inca mai vrei si altele .

pupicei si curaj ca astazi iar s-a anuntat canicula
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Dia- poate ma insel eu, dar DU inseamna in primul rand o diploma a universitatii, pe care nu va scrie ministerul invatamantului, dar asta nu are importanta pentru tine si nu se face neaparat pe bani. eu am facut una paralel cu masterul si nu am platit un sfant( niciunul dintre colegii mei nu dat bani).
Cred ca Lilana are dreptate , daca gasesti ceva care sa completez teza ta s-ar putea sa ai sanse si incerca si pe la alte universitati- important e sa te primeasca cineva.......mai putin conteaza unde!
Lu - ce vara plina pt puiul tau
Eu tot astept povestioara.... despre botez

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

i-am iubit pe francezi aseara! si azi ii mai iubesc da-mi pare rau pt ei. italienii or jucat si ei bine, da oricum, sa joci mondiala din 11 m... e loterie:( nu-i bai, peste 4 ani. si zidane... sunt convinsa ca o fi avut dreptate cu "lovitura de bour", ca uneori... parca vezi negru in fata ochilor, si unde mai pui tensiunea unei cupe mondiale:)

miri_mik, fericit mamik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Felicitari vicecampioanei lumii!

Fetelor,
Aseara am tinut cu francezii,au jucat mai bine dar italienii au avut mai mult noroc .

La multi ani,Adelie!
Sa fii sanatoasa,fericita si sa ai o viata lunga si senina!
Otilia,
Sa va traiasca domnisoara,sa va aduca numai bucurii!Ce au trecut anii,parca acum ne spuneai ca mergi sa nasti...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

'neata la toata lumea..
Meciul fuse si se duse, Zidane asta e, ca doar nu e la prima abatere de acest gen, mai trebuie sa se abtina uneori.Fu un meci frumos si asteptam in 4 ani ceva mai bun.
Dia nu stiu ce politica au acum universitatile dar si mie mi-au refuzat l ao gramada inscrierea intr-un master 2 ce e drept.La Toulouse mi-au zis ca am facut deja acest nivel in Romania, o alta modalitate de a te refuza.Credeam ca e mai usor sa te accepte in master dar iete canu e asa.Intr-un final m-au acceptat in licence la care am renuntat ca am primit raspunsul pt un BTS Banque en alternance la Lyonnaise de Banque.Acum sunt cu inima cat un purice pana oi vedea contractul ca am renuntat si la licence.Om trai si om vedea.
In rest astept vacanta si calatoria spre Romanik.
Va pup.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Lovitura de zimbru, cum ziceti voi, a lui Zizu se pare ca a fost provocata de o remarca rasista; TF1 zicea, dar inca neconfirmat, ca "The Guardian" jurnal londonez, ar fi incercat sa "citeasca" pe buzele italianului, si se pare ca ar fi zis ceva de genul "(arab?? terorist") deocamdata sunt numai speculatii, sigur ca nu are scuza ca si-a pierdut nervii, si cu asta toata echipa (si milioane de oameni ce il iubesc) a fost demoralizata...Pacat, un gest si un moment de scurtcircuit pot distruge o cariera...dar francezii il iubesc totusi, si eu zic ca au de ce...

LUMIte rog sa ma ierti pentru gafa facuta cu mama ta, eu asa intelesesem, nu stiu de ce, ca de ea era vorba

Off, ma descurajati cu viza mamei, eu sper totusi ca, daca ne punem pe treaba, o sa se rezolve...dar cand aud de atatea refuzuri...

Va,

Mirunda

PS Am slabit 3 kg, dau iama la Lidl, dupa cevapcixyz , cum se numesc ca asa mi-ati facut o pofta........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

sa ziiiic, sa nu ziiiiic...
tuturor ni se-ntampla sa ne iesim din fire, cand si cand, cu totii avem momente de-astea mai... de scapare, de-acum asta e, l-a "atins", intelegem, da' oare respectivul nu asta cauta? eu presupun ca a cantarit el bine si ca balanta s-a-nclinat favorabil: a obtinut eliminarea unui adversar si ca bonus a primit un cap bine plasat! ca n-o fi fost nici primul, nici ultimul... bleah!
de ce nu reusesc eu sa-mi scot din minte faptul ca marile campionate de diverse au inlocuit razboaiele? ca, de fapt, competitia asta seamana a lupta? puternic sublimata, elegant invesmantata in varii aspecte ale civilizatiei moderne, dar lupta... ca razboinicul si-a schimbat armura pe echipament sportiv? in fine... ce ti-e si cu retorica asta! o fi de vina si caldura... macar sunt multumita, ca in toata presa din Ro am gasit si un articol scris pe un ton firesc si mi-a placut mult cum Zidane e numit "cel mai elegant fotbalist al planetei"

Dia, cum mai stai? Iti tinem pumnii!
Rayuela
tulmond, ca io m-am intors de la plaja si brusc mi-a trecut prin minte, nu stiu de ce, ca poate lu' sotu' i-o fi foame da' ma-ntorc eu, ca n-am terminat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Mda, deceptie totala... Am visat si noi frumos pana la penaltiuri...

"Moche" ce facu Zizou dar cred ca a meritat-o macaronaru' ca nu-si iesea el din pepeni in halul ala...

Felicitari oricum ca au ajuns pana aici si ne-au demonstrat ca totusi de poate!

Offtopic: Mariuta, mandra fata, a ajuns scrisorica?!

Va pup si o saptamana buna la toate!

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput