La France (57)
Raspunsuri - Pagina 17
lu.more spune:
Fetili, cine poate, sa sara cu o informatie aici la mama!
Multumesc davans.
Aveti idee cum pot sa-mi procur niste teste pt. glicemie + ace (aparat am, multumesc Oana!) pentru cineva din Romania?
Adica sa nu le iau de la farmacie fara reteta, ca ie scumpe...
1. Aveti vreun diabetic in anturaj care se are bine cu diabetologul lui?
2. Aveti vreun medic in anturaj care sa gaseasca o solutie?
3. Aveti alte idei?
Multam.
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
Maria I spune:
Ana, tu vrei sa spui ca nenea ala chiar avea aparat pt card si ti-a cerut lichid? Pai in cazul asta, io-i faceam scandal! Azi! Si maine reclamatie unde trebuie! Unde trebuie? Un... maimutoi!
Lu, ne-nteresam dupe meci.
Io va prepar o surpriza colorata.
Aku', am si io o broblema: a existat candva o echipa de handbal feminin pe care-o chema "Foliculina Iasi" sau eu chiar am visat?
aileene spune:
Andiaroro pai cu asa o zi , e si normal ca ai "les nerf a fleur de peau" si chiar de asta uite de la mine nu una ci , e bine ? Cu dedicatie svp !
Da sa este , intr-adevar , dar de ce te simti visée ? N-am dat nici un nume , iar daca esti o persoana care nu ignori noii veniti , cu atat mai bine , eu sunt incantata ca am cu cine "parler" ca doara asta caut scumpa ! Sa-ti traiasca Alexandre , nu-i asa ca-s reusiti ?
Fetelor va trimit la toate , scuze daca am facut prea mult taraboi !
Hai ca les bleus au marcat deja un goooooooooooool....ce ziceti castiga ????? Doamne da-i s-adorm inainte de sfarsitum match-ului ca sa nu-i aud cand iasa cu si cu steagurile cu galagia lor , ca odata adormita nu-i mai aud eu , poa' sa traga cu tunul !
la toate din prietenie , daca acceptati , nu e o obligatie , biensur
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
aileene spune:
Maria cum de uitasem de tine ? Da face mama mititei draguta , si mai ales cu mustar "Bunica" adus de-acasa , hm ca ma ling deja si o berica "timisoreana" de-ti lasa uite asa o mustacioara groasa de la spuma ! I-am cerut sa-mi aduca astea ca-s cu o pofta de milioane , hai ca poate te fac sa lasi regimul de-o parte !
Oricum sarut mana , sigur ma voi bucura de ea la max timp de 3 luni , is in de bucurie si stau ca pe ace pana maine la 16h00 cand o voi revedea , sper sa nu aibe intarziere ca-i mananc pe soferi !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
Mik spune:
NU ! Nu vreau sa vorbesc de meci !
Maria eu sunt ieseanca. De Foliculina n-am auzit, dar am auzit de Penicilina ! (care era echipa fabricii de antibiotice, pe care o chema penicilina).
Lulu, n-am nici cea mai mica idee despre unde ai putea sa-ti procuri asa ceva. Da' intreb ca bleaga : medicii si infirmierele liberale de unde isi cumpara materialele ? Poate exista un supermarché pentru asa ceva.
Ana, nu e legal deloc, numai ca, daca nu ai tichet, nu poti faci niciunde reclamatie. Sigur caraghiosul nu voia sa-i apara miscari in gestiune ca sa plateasca mai putin impozit. Un bou.
Imi fac si eu numarul : v-am intrebat o chestie legata de acte acu' citeva posturi si nu mi-a raspuns nimeni. Da' se poa' ? Sa ma supar ? Sa ma vexez ? Sa ma fac rosie ?
Mik.
PS : am pus poze recente la http://community.webshots.com/user/mik_da_rau
dia_codat spune:
Buna seara fetelor,
Ce faceti toate sunteti la meci?
Cistiga Franta ce ziceti? Eu sper ca da, ca doar e 1-0 deja dar se pot schimba multe pina la final.
Va scriu si eu ca sa ma mai descarc la cineva. Ca am observat ca tare bine imi prinde citeodata
Acum o saptamina mergind spre balaceala la ocean am picat in pana cu masina. Masina cumparata in luna februarie (bineinteles ca nu noua)
De atunci sunt destul de suparata si in plus imobilizata in casa.
Ce s-a intimplat? Dupa nici un 1km de la iesirea de pe autostrada (putem zice ca am avut noroc ca nu ni s-a intimplat pe autostrada) am auzit un zgomot si masina s-a oprit. S-a rupt cureaua de la alternator care a antrenat ruperea curelei de distributie care a dus la ..."casse du moteur".
Asa ca, in loc de picnic la malul oceanului am luat un picnic la "malul" soselei in asteptarea depaneurului. Apoi, am asteptat citeva zile cu sufletul la gura devizul. In timpul asta am citit pe net pe forumuri si am aflat niste preturi care m-au speriat.Am primit devizul! Mdaa, nu e cit am citit pe internet e ceva mai putin... 2000€Am primit deocamdata acceptul verbal de la garaj sa ii platim in 3 rate. Dar s-a cam speriat tipul cind a vazut ca suntem amindoi studenti straini. Ne-a intrebat : da avem cont in banca??
Deocamdata am cuparat noi alt motor si sper ca intr-o saptamina sa avem masina. Cum o sa platim, Dumnezeu cu mila. Ne-om descurca noi. Ma amagesc cu ideea ca sunt altii cu probleme mai mari decit o masina stricata. Ca banii ii faci, se duc asta e. Da oricum imi e greu. Am chemat-o pe mama sa ne ajute, asa ca si mama mea ajunge cu autocarul duminica. Eu voi merge sa lucrez cit timp va sta mama la noi in acelasi loc unde lucreaza si sotul. Insa cu finalizatul tezei nu stiu cum o sa fac dupa 8 ore de munca.
Vad ca mai sunt 3 minute din meci. Asa ca
Allez les bleus!
lorena_andreianu spune:
ALLEZ LES BLEUS !!! mai sunt 4 min...
Mariuta, a plecat plicul azi!
Aileene, sa tii un mic si pentru "moi", ca nu vreau flori, daca ai vorbit de mici inainte...
Ana, eu n-am patit-o... dar era musai sa cumperi de la el?!
Mik, de ce acte vorbeai?!
Lulu, n-am cunostinte cu problema aia. Stiu ca sunt destul de scumpe daca e sa le iei asa... poate alte fete cunosc...
La voi e cald?! Ca noi ne topim efectiv...
Pupici.
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
delphin spune:
http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus