La France (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Daca mai scrieti mult de meci ( de la ce campionat, ca nici nu stiu ? ), io apas pe botonul raporteaza la moderator.

Io veneam doar sa va zic ca abea m-am trezit, am ajuns in seara asta de la Paris ... am avut o vacanta minunata alaturi de Carmen ... acum ea e acasa si inima mea e rupta in doua... ma gandesc ca in viata asta nu prea avem timp destul pt oamenii pe care-i iubim ... asa ca cele care aveti sansa sa va vedeti parintii, profitati din plin !

Sibylle saptamâna 25
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Bravo, Les Bleus!

Despre chestia cealalta, multumesc, vad eu cum oi face.
Bineinteles ca pot sa le iau de la farmacie, dar ma gandeam sa mi le ramburseze sécu.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Bravo les bleus!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Aaaahhh! Mik, da, penicilina, foliculina, asa-i ca nu-i tot aia Vazut cupii, frumosi foc, da' cel mai tare si mai tare mie-mi place ca stiu, dom'le, sa se distreze! Sa-ti traiasca!
Lorena, saru'manaaaa Si io stiu sa fac mititei, lucru verificabil cu centimetrul de croitorie Sa te-astept cu grataru' incins?
Aileene, ispititoareo care esti! Ce regim? Am zis io una ca aceasta? Pana seara am fost foarte moderata, iar seara
Asa nu se mai poate!
Auziti, albastrii aia de care tot vorbiti voi sunt cumva niste verzi deghizati? Ca io nu prea ma pricep
Va dedau cu voiosie o portie de culoare, am ostenit tot prelucrand la ele, restu' maine.
Va si sa aveti grija de urechile voastre, ca eu pe-ale mele ... offf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Mai dar tare bine mai joaca Franta la campionatul asta. Am venit sa va spun ca sunt impresionata in mod placut. Asa ca "Hai Frantza". Mi-am si pus steagul Frantei pe masina.

PS. vreau sa va spun ca aici in Toronto in timpul campionatului mondial fiecare isi pune steagul echipei favorite pe masina. E super! Pe masura ce ies din competitie si-l dau jos. Eu sper sa-l pastrez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Lu nu am zis ca am gasit bilet direct, este cu escala la Milano pentru ca este cu Alitalia dar oricum mi se pare acceptabil ca pret si ca timp ajungi destul de repede.Eu plec pe 22 august.
In rest bravo LES BLEUs: eu una sunt uimita de performanta lor mai ales ca incepusera rau.
Apoi cu plata prin carte bleu:comerciantii sunt obligati sa le accepte à partir de 10 ou 15 euros.Exista o lege si ii poti da in judecata mai ales daca ai martori.Trebuie doar sa-i ameninti nitel si gata sa vezi ce le primesc.
In rest pe mine m-au acceptat la un licence bancassurance aici la noi, la master in orasele mai importanta nu au vrut ca cica am deja aceasta diploma, prostii din astea pe care nu le mai cred.
Sunt destul de multumita macar am ceva.
Va pup si aveti grija s anu va topiti de atata caldura.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Eu intrebam de acte pentru Carte de Sejour la parinti. Mami meu vine la inceput de august sa vada copilasii si voi face unele miscari, daca-mi merge. Voiam deci sa stiu ce acte ar trebui traduse/legalizate din tara.

Sibylle, cred ca rubrica asta de forum n-are butonul 'Raporteaza la moderator' si deci tre' sa 'suportam'.

Pentru nostagicele mustarului din Ro : am gasit facut de Amora ceva foarte asemanator si chiar mai bun si mai fin, se cheama 'Condiment', intr-un pahar din sticla, capacul e rosu si eticheta verde.

Maria . eu m-am indragostit de motan si de zorea. Tu ai facut pozele ?
(restul fetelor, ati reusit sa vedeti pozele Mariei ?)

Pup din ceata.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by Mik

Eu intrebam de acte pentru Carte de Sejour la parinti. Mami meu vine la inceput de august sa vada copilasii si voi face unele miscari, daca-mi merge. Voiam deci sa stiu ce acte ar trebui traduse/legalizate din tara.

Scuze ca n-am raspuns, dar nici eu nu-s lamurita deloc. Se pare ca fiecare prefectura isi face legea ei. Eu sunt cu tata infirm aici, are toate drepturile la o carte de sejour "ascendant à charge", insa la prefectura (m-a primit chiar sefa de service la ea in birou, foarte amabila dar...) mi-au explicat ca trebuia luata viza la Bucuresti, la Consulatul francez, si ca daca nu pot merge direct sa-i contactez sa vedem daca nu-mi trimit o viza de lung sejour aici (a incercat sa-i sune chiar sefa, insa nu i-a prins, normal ca forma un prefix de RO-Bucuresti care nu mai e valabil de citiva ani! - apoi mi-am dat seama cind mi-a imprimat foaia cu coordonatele Consulatului ca sa incerc si eu). Le-am scris un mail dar nu mi-au raspuns, desi au trecut 2 luni de cind a venit tata. Acum nu am alta solutie decit sa le fac o recomandata la prefectura ca macar sa am o proba ca am cerut regularizarea. Acte au fotocopiat cam tot ce aveam la mine: piese de identitate, certificate de nastere, casatorie, deces, livret de familie, revenituri, impozite etc. Mi-au mai cerut un livret de familie românesc (pe care nu-l am) din care sa reiasa clar ca-s copil unic (ca daca aveam frati sau surori nu puteam sa ma ingrijesc eu de tata, trebuia musai sa pice pe spinarea altcuiva???).
Cam atit imi amintesc... Da, si certificat medical in cazul lui (de care nu au zis daca sa fie facut aici sau o traducere a vreunuia mai vechi) Au notat acolo in registru cum ca am trecut pe la ei, dar mie nu mi-au dat nici o hirtiuta cu vreun numar de dosar, ceva, de aia vreau sa le scriu o recomandata. Cintecelul a fost ca sa se intoarca tata la Bucuresti si de acolo sa ia viza, desi le-am zis ca e intrasportabil mi-au replicat ca asa cum a ajuns aici poate sa si plece etc... Dar nu-i chiar asa, ca eu lucrez, am o familie si nu am nici timp nici bani sa ma amuz sa fac drumuri cu copil si om infirm, sa-mi iau citeva luni fara plata si sa astept sa dea Domnul sa-i dea un raspuns si-un semn si lui tata de la Consulat. Deci Dumnezeu cu mila.

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Multumesc frumos, Otilia !
Sper din suflet sa te descurci cu succes.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Aileen, trimite-i repede o floare lui Mik, nu vezi ce rosie s-a facut de ciuda??? Da' mie nu-mi trebuie floare, da vreau un mititel...ba chiar 2, ca daca imi trimiti numai unul mi-l maninca Mara...;Te rooooogggggg mumooooooooosssssss!
Mititei, off....pai io maninc de 3 zile numa' banane cu iaurt, in doze homeopatice, si voi acusi v-ati gasit sa vorbiti de mititei??? Aveti grija, ca io am gasit butonul cu "raportez la moderator" ....

In rest ....on est en finale, on est en finale, on est, on est, on est en finaleeeeee!!!! Poate reusesc sa va pun poze cu Mara in tricou de "bleu", sa vedeti ce mai tipam si noi si deliram aseara pe stazile "metropolei" noastre de 20000locuitori, care innebunise de tot!!! (hmmm, sa ma jenez??? mai bine NU!!!, mai bine ma BUCUR, impreuna ca ceva milioane de locuitori ai acestei planete) Upppsss....Sybille, nu ma raporta ca nu mai fac ...pana duminica!!! Auzi, da bebe ce zice?

Gata, ma fac serioasa, trag aer in piept si .....

Mik, asta e baiul cu viza de long sejour, MUSAI trebuie inceputa la ambasada Frantei din Bucuresti, e o lista cu acte, suna si ti le vor spune; daca nu, e extrem de greu, voir imposibil aproape, dupa cum ne zice si saraca Otilia, cu tatal ei. Eu inca nu am demarat, ca mama nu vrea inca, dar duc munca de lamurire la greu...

Lu, imi pare rau, dar nici eu nu am nici o idee cum poti lua testele mai ieftin...e vorba de mama ta? Eu sa sti ca incerc sa reduc de la impozit cheluielile facute cu medicamentele mamei mele, se pare ca se poate; pastreaza chitantele, si incearca macar asa sa iti mai scoti o parte din cheltuieli.

Va pupic pe toate (da din iaurtul meu nu va dau, sic...)

Si...am uitat sa va zic ceva ....gata, mi-am amintit!!

allez les bleus!!!!

Mirunda

Mergi la inceput