La France (57)
Raspunsuri - Pagina 16
aileene spune:
Kiss , Oana , Emoison , Maria un si din suflet !
Mama mea vine maine , calatoreste cu "Eurolines" care intr-adevar costa 158€ dus-intors si cu care obisnuiesc si eu sa calatoresc cand merg singura in RO , dar cum n-am facut-o niciodata in timpul verii nu stiu daca carul e climatizat , mi-ar parea rau ca mamei sa-i fie greu cu caldurile astea chiar daca are apa , ea se cloceste si e calda ca pp , de nici nu-ti mai vine sa bei din ea ! Daca aveti vreo idee , va rog sa ma informati si pe mine MERCI !
O zi excelenta si racoroasa va doresc !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
andiaroro spune:
aileene, chiar daca esti "partiala" si dai flori doar la unele dintre noi, hai sa te linistesc, ca banuiesc ca stai ca pe ghimpi: autocarul are aer conditionat. ii poate modifica intensitatea de la o "chestie" rotunda care se afla in plafonul de deasupra scaunului. eu o sfatuiesc sa-si ia chiar ceva cu maneca lunga la indemana ca se poate ca noapte sa-i fie chiar racoare, daca e "dat prea tare"
ana si alexandre (17.02.2006)
Maria I spune:
Eu o sa-ncerc sa pun floricele din gradinita mea in albumul comun, da' mai pe racoare.
Aileene, n-am fost cu autocarul in Ro, da' daca as merge mi-as lua la mine un termos maaaaare, cu apa plata si cateva feliute de lamâie. Si mi-as mai lua un pachet de servetele umede pt bebei, ba chiar doua pachete. Am o amica rusoaica venita cu autocarul si-mi spunea ca cel mai dur e de suportat mirosul celorlalti Da' pretul chiar ma pune pe ganduri, desi eu nu cred sa mai ajung anul asta acasa.
tulmond
cait spune:
Maria pana aci la noi ajunge Atlassib-ul care e 190 de euroi; eu am gasit un bilet de avion cu plekre din Nisa la 280 ca m-am codit o gramada ca primele preturi erau la 230 asa ca nu stiu cat se merita, doar daca stai o perioada mai lunga cum am stat eu anul trecut 5 saptamani si ai timp de drum.In rest uneori e prea frig in autocar, eu anul trecut le-am spus ca opreasca aerul ca toata lumea tremura dar ncii unul nu zicea nimic.
Va pup pe toate ca trebe sa fug la munci.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
lu.more spune:
Cait, zbor cu plecare din Nisa, direct pana in Romania, fara escala pe alte meleaguri? Ce companie? Asta zau ca ma intereseaza...
Multumesc!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
lu.more spune:
Eu nu plec, Mariuta, nu-ti zisei ca-n august stau degeaba in concediu si nici in Romanica nu mai merg ca nu mai vreau io ?
Ne facem planuri impreuna ?
Ma-nteresa asa, ca chestie, ca am alergat de ne-au sarit okii sa gasim ceva ieftin pentru Anca, si i-a luat prin Alitalia. Si-acu veniti voi si-mi spuneti ca cica pleaca avioane de la Nisa. Daca sunt si directe si ieftine, ma-mpusc. Mai bine nu-mi spuneti. Sau spuneti-mi, pentru data avioatoare.
Dragii de noi
Kyo
aileene spune:
Andiaroro nu sunt deloc "partiala" , dar respect cele care candva ma bagau in seama , oricum multumesc ptr info !
Maria da asa este cel mai greu e de suportat cei care nu prea stiu ce inseamna sa te din cand in cand sau antiperspirantele , mai ales pe-o vreme ca asta si pe timp de vara ! Da , mama s-a innarmat cu de toate , poate si prea multe , e tare prevazatoare pana in cel mai mic detaliu , doar asta vroiam sa stiu daca este AC in Autocare ! Merci bcp !!!
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
Maria I spune:
quote:
Originally posted by lu.more
Eu nu plec, Mariuta, nu-ti zisei ca-n august stau degeaba in concediu si nici in Romanica nu mai merg ca nu mai vreau io ?
Ne facem planuri impreuna ?
Dragii de noi
Kyo
Daaaa, planuri, lasa ca tu zici asaaa, stiu ioooo, numa' ca sa nu mai zghier (copiraitannaletsko)
Aileene, sa te bucuri la maximum de mama ta! Auzi, da' mititei face? (io cica-s la regim)
Cait, cand pleci la Romanika?
Caldura mare (icon cu the duff)
andiaroro spune:
aileene- imi amintesc ca ti-am raspuns candva si la "bucatarie".... si nu numai"...........", asa ca: fa bine si repartizeaza-mi si mie o floare-glumesc. nu te supara, imi permit sa-ti dau un sfat(asa ca de la mamica unui alt alexandre):nu mai tine socoteala cine ti-a raspuns si cine nu. e frustrant .......ai vazut: raspunde cine se nimereste, cel putin asta mi se pare mie ca e regula jocului.daca nu as fi cautat intamplator ceva ce sa interesa nu ti-as fi raspuns azi.........dar asa stiu ca vine mama ta si ii urez sejur placut .........
intrebare intrebatoare: asa-i ca "legal" un comerçant nu-ti poate refuza plata prin carte bancara. ca azi numai de din astia avusei parte si vreau sa "iau pozitie".cel putin ultimul fu chiar nesimtit......ma ales ca eram cu una bucata bebe urlator( facuse pe el)-de asta nu am mai pierdut timpul cu scandalul .....dl ma trimitea sa caut bancomate ....si nu era vb de o suma minora
ana si alexandre (17.02.2006)