La France (57)
Raspunsuri - Pagina 15
Maria I spune:
quote:
Originally posted by ilenna_ro
Problema e ca am folosit numele de casatorie pentru rezervarea biletului (cumparat bineinteles pe Internet acum cateva luni)... pe cand pasaportul e inca pe numele de fata .
Ai titrul de sejur cu noul nume lipit in pasaport? Daca da, nu cred sa ai probleme. Eu n-am avut. Pt linistea ta, poate ca n-ar fi rau sa ai si livretul de familie la tine.
Bun venit la noi!
kiss spune:
Lumi , sa fiu a naibii daca nu tin cu francezii , numai sa-mi veniti ...
daca nu, hai ailalti
ilenna_ro, eu tot cu o mie de nume, oficiale si neofociale functionez! n-am intrat insa in incurcatura asta, pt ca intr-adevar am avut bilete numai pe numele ce figureaza pe pasaport ( de-aia incuiatii nu ne dau, mie si lu barbate-mio, bilete unu linga altu in avion )...cred ca ce poti sa faci, e ori sa le scrii un mail si sa-i intrebi ce se poate face, ori sa ai la tine acte care demontreaza ca detii si numele ce figureaza pe bilet... cred ca nu se vor formaliza prea mult, totusi...parerea mea! oricum, astept cu interes modul cum ai rezolvat problema, ca cine stie...
mami de pui (23 sept 2004)
poze cu noi
Mik spune:
Bonjourica, fete vorbarete.
Daca tot vorbiti de pilule si alte mijloace. Eu am aflat de la doctorul generalist ca asa ceva :
http://www.doctissimo.fr/html/sante/mag_2001/mag0323/sa_3734_anneau_pilule.htm
ar fi terbil de eficace si fara efecte secundare. A folosit cineva ?
Vin cu o intrebare pentru fetele care au reusit sa le faca parintilor Carte de sejour :
- ce acte trebuie ? care e procedura ? cit dureaza ?
Saru' mina.
Mik.
oana cretu spune:
Merci Cata, ai dreptate.
Lorena, si aici este foarte cald. Ieri dupa masa am fost la plaja, ne-am racorit, Seb a fost si el convins de bunica (mama lui George) sa intre in apa, l-am protejat cu crema, si e totul ok. Cred ca varianta asta o sa o aplic vara asta cu el.
Mik, cica efecte secundare la acel anneau: luarea in greutate. Deci, cred ca tot cu cauciucul o sa raman.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
oana cretu spune:
Am pus poze si eu de sambata de la padure si duminica la plaja. Soacra mi-a convins copilul sa intre in apa, cu noi urla. Nu va zic ca nu il mai scoteam din apa, se ducea singur. Si inainte sa plecam, cu tricoul pe el, intra incontinuu. O sa zariti si nasicii cu fetele lor frumoase pe acolo.POZE
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 6 7
emoison spune:
Auras,ce sa fac, ma tirasc la servici si inapoi acasa (tirasc e cuvintul, mi-am luat masina fara permis pina termin conduite accompagnée. Sotul pleaca vineri cu copii in vacanta fara mine, n-am indraznit sa cer concediu (sint tot in interim) ca sint doar 3 luni de cind lucrez...
Sinon, mor de cald si beau apa des (la noi au fost 35°C azi...)
Ilenna_ro, bun venit tizo (si un pupic pe aceasta cale lui aileene care tot imi seamana ca nume).
Pup fetele frantuzoaice, oriunde v-ati afla!
Elena
lu.more spune:
Fetele, cautam un inlocuitor pentru colegul meu, din septembrie.
Asa ca daca in anturajul vostru cunoasteti un métreur in constructii, care sa vrea sa lucreze intr-un birou de studii la Nice, acum e momentul!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
lu.more spune:
Asa o fi, Elena, doar ca noi nu facem proiectare ?!?
Anuntul ramane.
Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
Violetik spune:
quote:
Originally posted by Aurelia
Fetei care vine la Nantes in septemvrie vroiam si eu sa-i zic asa parerea mea umila :
Autocarul Euroline s-au ATLASIB te costa mai putin de 200€ dus intors din Bucuresti si nu mai ai nevoie sa schimbi gari si aeroporturi caci vine pina la Nantes este penultima statie inainte de Rennes unde-i cap de linie ,nu-i confortabil caci calatoresti doua zile si doua nopti si nu stii peste ce "tovarasi" de calatorie dai(mirositori s-au mai putin mirositri)dar are avantajele lui !!!
merci mult de sfat Aurelia, dar vezi ca eu sunt din Rep. Moldova si daca o sa iau autocarul va trebui sa fac si vizele tranzit prin Ungaria si/sau Bulgaria si/sau Polonia. Noi nu avem aceleasi inlesniri ca si voi!
Merci