La France (57)
Raspunsuri - Pagina 14
lorena_andreianu spune:
quote:
Originally posted by kiss
imi pare rau ca-s "nerecunoscatoare", dar mor de ciuda c-au pierdut brazilienii!!! si dupa cum anticipam, francezii deja nu-si mai incap in piele, si se vad campioni mondiali! bat in lemn!
Reao!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
kiss spune:
lorena, stiu ca vroiai de fapt sa mi-l pui pe-asta ....deh, asta e, in viata tb sa stii sa-ti alegi "echipa" cu care tii! si-i admir, sincer, pe francezi, c-au stiut pina la urma sa profite si sa-si fructifice sansele! (ceea ce la romani n-ai fi vazut!)...totusi, HAI GERMANIA! si...
mami de pui (23 sept 2004)
poze cu noi
lorena_andreianu spune:
Fetele care vorbeati de pilula smechera. Oana, Dama... am gasit o chestie interesanta ca alternativa. O fi n-o fi adevarat uitati aici:
"Dans les années 1960, la vie des femmes a été bouleversée par la pilule... moyen contraceptif très sûr, mais contraignant. Les oublis sont fréquents. Pour parer à ce problème, une nouvelle solution existe : le patch contraceptif !
C’est un moyen pratique et efficace de contraception. Il se présente comme les autres patchs : petit, de couleur chair, vous pouvez le mettre sur n’importe quelle partie de votre corps (sauf sur la poitrine). Vous porterez votre patch pendant 3 semaines (à raison d’un par semaine) puis vous resterez une semaine sans. Le patch étant hyper-adhésif, vous n’avez pas besoin de changer quoi que ce soit à vos activités.
Sur prescription médicale, vous pourrez disposer d’une boîte de 3 patchs pour 15 €. Petite précision : vous ne serez pas remboursé par la Sécurité sociale..."
Eu o sa ma interesez ca suna bine... mai ales daca o fi si asa eficient...
Imi trecu' cu foot-ul! Pana miercuri...
Va pup!
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
lu.more spune:
Ha, ha, eu am zis ca francezii pot de-acum sa mearga pana la capat!
Si le-o doresc din toata inima.
Si-am mai zis ca daca o fi asa, dupa meci ne luam copchiii si iesim sa sarbatorim in oras cu klaksoae si tot restul.
Kiss, ne primesti sa-ti cantam una de inima albastra sub ferestre, daca s-o adeveri ?
si Olivia face calarie de 3 ani. A inceput cu poneiul si acum e pe cal adevarat.
Ca si Mara, face de toate, nu mai povestesc, c-ar insemna sa repet.
Olivia a plecat acum 2 ani intr-o plimbare de o saptamana cu caii; au dormit in cort etc. au facut in total vreo suta si ceva de km. Ii place foarte mult si vorbea chiar ca ar vrea sa se faca antrenoare cand va fi mare.
Daca Adelitei ii place si daca aveti posibilitatea, du-o, Otilia, e foarte frumos. Si noi am calarit de 2 ori cateva ore, prin padure, e un sentiment extraordinar...
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
oana cretu spune:
Sunt fericita tare ca au castigat francezii, pentru ca au facut un spectacol aseara, un joc superb, aveam impresia ca se joaca cu niste incepatori, ca acum ii invata fotbal pe brazilieni. Isi merita victoria din plin, si cu felicitari! Am stat aseara o ora pe podul care e deasupra strazii principale si m-am delectat cu claxoane, tipete, cu fericirea oamenilor. Lulu, si noi venim cu voi cand vor deveni campioni!
Lorena, interesanta chestia cu patchurile, dar nu isi pierde efectul de cate ori ma spal in trei saptamani?!
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
Aurelia spune:
Buna seara fetelor ,
v-ati gindit sa "demenajati" si am bijbiiit un pic sa va gasesc!
Sa citesc din urma mi-a luat si mai mult timp ,sa vorbesc cu fiecare in parte nici atit nu pot ,da lasa ca nu-i nici o problema ,stiti si voi cum este ,cu unele mai mult cu altele mai putin s-au deloc ,"ca asa-i in tenis"
Ma bag si eu in vorba cu "chestia aia de curata la auburi"
vreau si eu sa stiu de la cele care au daca sint multumite si daca curata bine caci ma intereseaza si pe mine mult de tot ,visez la unul dinala mai rau ca la negrul ce iese din masian de spalat in reclama cu pricina.
Fetei care vine la Nantes in septemvrie vroiam si eu sa-i zic asa parerea mea umila :
Autocarul Euroline s-au ATLASIB te costa mai putin de 200€ dus intors din Bucuresti si nu mai ai nevoie sa schimbi gari si aeroporturi caci vine pina la Nantes este penultima statie inainte de Rennes unde-i cap de linie ,nu-i confortabil caci calatoresti doua zile si doua nopti si nu stii peste ce "tovarasi" de calatorie dai(mirositori s-au mai putin mirositri)dar are avantajele lui !!!
Oanei :Alte alternative: steriletul ,implantul (un espece de patch se "planteaza" usor pe brat de exemplu si tine cam 9 luni parca ),intre timp pilulele s-au mai "modernizat" sint "microdozate" in ziua de azi tohmai pentru a evita dereglarile hormonale ,daca nu ,solutia AURELIA :tii calendarul ca doar n-o fi moarte de om pina ajungi la ginecolog !!
Otilia ,"good MODERATOR" i-mi place cum mediatizezi forumul nostru ,admirai si pe Adelita calare ,ce mina sueta are cu casca si ce mindra-i fata!!
Luca face du Ponei in Centru de Loisir ,ba chiar i-i si ingrujesc pe caii caci au ceva mai multi pe acolo ,intra in pretul la journnée nu-i asa incintat insa ,s-au poate unde face deja de un an i se pare ca i se cuvine,habar n-am!
Sibylle ,am fost eu sa "fac soldurile" la Roche sur Yon si nu-i mare lucru de facut caci sint soldate numa toalele scumpe de la 50 in sus ,n-am fost chiar asa impresionata,mai multe solduri misto sint un pic mai incolo la Sable d'Olonne unde butiqurile de marca au toale misto soldate pina la 70% si ai de unde alege !!
ti-am vazut burtica sic!
Si acum sa incep si eu sa strig(chit ca nu se sinchiseste nimeni!!):
Elenaaaaaaaaaa!
Spic de Griuuuuuuuuu!
Corinaaaaaaa!
Si care mai taceti in coltul vostru ,ca mi-e dor de voi !!
Faceti ca mine cind nu va baga nimeni in seama ,vorbiti singure ,poate fi chiar "chouet"citeodata !!![bis]
oana cretu spune:
Merci, Auras. Steriletul nu ma intereseaza, patchurile m-ar interesa. Are idee cineva cat la suta sunt sigure?
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
cait spune:
Oana daca vorbesti de patch-ul ala de il pui in fiecare saptamana timp de 3 saptamani e sigur numai ca cele care nu pot lua pilula de obicei nu pot avea nici patch pentru ca este tot un schimb de hormoni numai ca se face prin piele.Asa ca mare lucru nu rezolvi.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
lorena_andreianu spune:
Na, ca ne lamuri Cait... Oana, n-auzisi ca sunt hyper-adhésif?!
O sa intreb gineco daca ajung in timp util ca s-ar parea ca mergem in Ro mai repede de cat prevazusem. E soacra-mea bolnava... ceva la ficat, pe langa niste pietre la fiere... plus ca a slabit f tare si arata f rau... asta din spusele sotului, intors aseara de acolo...
La noi e super cald... nu stiu la voi... dar noi iesim intre 8 si 10 dimineata si abia dupa 8 seara. Si atunci in spatele casei sa batem "balu".
Va pup!
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
ilenna_ro spune:
Bonjour les filles...
Imi cer scuze daca intervin cam brusc si dintr-o data... dar as avea nevoie de o parere, de un sfat... care ma framanta.
Deci, povestea e ca ne-am luat bilete sa mergem in Romania luna viitoare. Toate bune si frumoase. Dar, si aici un mare DAR... Fara ca macar sa fac atentie, azi incep totusi sa-mi pun ceva intrebari.
Problema e ca am folosit numele de casatorie pentru rezervarea biletului (cumparat bineinteles pe Internet acum cateva luni)... pe cand pasaportul e inca pe numele de fata . Da stiu, boacana mare!!! Dar cum de 2 ani de zile folosesc noul nume (chiar daca nu am un act de identitate cu acest nume), nici nu prea m-am gandit ca ar putea aparea probleme(si sincera sa fiu francezii « s’en fiche » de ce nume folosesc… sunt formalitati in care iau cand noul nume, cand vechiul nume ca nici eu nu mai stiu pe care sa-l folosesc)
Da, stiu, stiu, ca trebuie masurat de doua ori si taiat o data, dar imi poate sa imi spuna cineva ce consecinte poate avea aceasta “neatentie” (daca cineva si-a pus deja problema asta)... Daca am facut-o lata, macar sa stiu de acum ca sa vad ce pot face ...
Va multumesc mult pentru eventuale raspunsuri...
Elena