La France (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by oana cretu

Pai ce nu merge? Incerc sa imi iau bilet, dau clic, se aude zgomotul ala, dar nu-mi da bilet.

Pai tre si sa platesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Unde?

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Gata, merge.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Bojuuuu (asa zice fiu-meu), les filles!

Mariuta, bravos! E alta notare fata de TCF! Oricum, super! Ma bucur mult! Pentru asta ai un cadou saptamana viitoare.

Lulu, superba calatoria! Si la mine a mers din prima. Multumim!

Diseara sunt pe pozitii! "Allez les Bleus!"

Pupici!

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Haide Franta!!

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Bravo, les Bleus!!!

la toate!

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Ce spectacol !!!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

klakson

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Mai fetelor, au jucat incredibil de bine "les bleus", eu parca vaz deja finala Franta-Germania...si sper sa ii bata bine de tot-pe nemti, evidentIn oraselul asta micut, de 30 000 locuitori au urlat aseara claxoanele si cantecele pana bine dupa miezul noptii, imi inchipui ce o fi fost prin orasele mai mari!

Otilico, eram datoare cu un raspuns: Mara a fost de cateva ori pe cal in Germania, cu o prietena de-a mea, care statea la o ferma, dar intr-adevar organizat si cu monitor face de cand ne-am mutat in Franta. Anul trecut pe double poney, de anl asta trece pe caldin ala mare si adevarar da, fac trasee, sarituri si toate alea, concursuri, competitii, e fain pt copii, si pt parinti maiputin fricosi ca mine (sau care nu lucreaza la spital)
Sunt f bine incadrati si supraveghiati, fiecare face la nivelul lui ce si cum si cat poate, eu zic ca e ok. Banuiesc ca poti vorbi la inceput de o ora de proba, si pe urma, daca ii place, eu zic ca este o ocazie extraordinara pentru Adelie, eu am senzatia ca e un sport care creaza o legatura f speciala intre copil -animal, dar mai ales o anumita atitidine, nu stiu cum sa spun, o incredere in sine a copilului , il el si in fortele lui, care ii ajuta si in viata de zi cu zi...eu am vazut la Mara, sunt copii care renunta dupa cateva ore, exista o teama instinctiva, pe care unii o au (eu), altii chiar de loc (fie-mea)...daca o ai, mai bine renunti, caci animalele simt asta...Daca nu o ai, ai sanse sa castigi o pasiune pentru o viata...dar trebuie sa fii pregatita sufleteste, sunt si cazaturi din cand in cand, dar nu grave, de cele mai multe ori (cele grave si rare ajung la noi la spital, si ma fac pe mine sa ma indoiesc de mine si sa zic ca sunt nebuna ca o las...dar imi trece repede, poti cadea de pe bicicleta, de la bara, etc etc...)
Mara face o data pe saptamana, caci are si pian, deci mergem o data /sapt si la scoala de muzica, deci nu vreau sa isi incarce prea mult programul. Dar in principiu poti merge pana la de trei ori /sapt la calarie, cel mai bine e sa vezi cu monitorul. Pretul e rezonabil, zic eu, aici sunt carti cu 10 ore + un forfait pe an, am calculat si iesim cam la 35€/luna, daca merge o data pe saptamana, asta in afara de Stages, adica zile intregi de opt ore, in timpul vacantelor, cand ramin toata ziua in Equrie, si participa la toata activitatea "extra" calarie, ingijirea, hranirea animalelor, etc. Sunt copii care sunt acolo de la 4 ani, pasionati si fascinati si la 10 ani la fel...
Bafta lui micuta calareata! Voi aveti o Equrie in apropiere?

O duminica placuta la franzuzoaice, noi vom pleca la plaja la ocean, e o vreme superba!
Mirunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

imi pare rau ca-s "nerecunoscatoare", dar mor de ciuda c-au pierdut brazilienii!!! si dupa cum anticipam, francezii deja nu-si mai incap in piele, si se vad campioni mondiali! bat in lemn!

ca sa schimb subiectu:
Otilia, am gasit ceva, vis a vis de ce-o intrebai pe Didita:

quote:
Didita, zi-mi si mie unde l-ai gasit cu pretul asta (sau unde l-au gasit sotul si soacra :D). Mai ales acum ca-s soldurile ar trebui sa coste mai putin decit acum un an, desi n-am bani de asa ceva... Dar mai stii? (visez si eu frumos).
Si zi-mi si care-i modelul ala de-i pui apa din mers de care iti pare rau?

am inteles ca s-ar putea sa fie doar un subiect de reverie, dar iti trimit linku:
http://www.zepter-homecare.com/ro/index.php?m=801

e un aspirator care aspira si uscat, si prin filtru de apa, si cu aburi: dar nu-i stiu inca pretu! si s-ar putea sa nici nu vreau o vreme, ca parca vad ca face cit o masina! oare o exista ceva echivalent pe piata? adica nu zepter? ca nu tin neaparat!

hai la toate!

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

Mergi la inceput