La France (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Kiss!

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Mirunda, Tu ai dreptate, zise ea Aurasu' ceva de-o vacanta, da' io, Roza... Ce aiurea ca nu va puteti vedea... nu mai rasucesc si eu cutitul... Da' poate, intr-o buna zi, ne-om aduna si noi cu toatele (icon visator)
Oana, am gasit mishcordelu' de-l catam mai devreme
Lulu, gata, i-am avut! 88/100 Te banuiesc de niscaiva capacitati prevoyante Da' tot nu-s impacata cu alea 12 puncte in deficit De-acum, treaca de la mine si vorba lu' bunicu: "... e bine si-asa rau!" Si ca sa nu fiu nedreapta, recunosc (cam cu noduri) ca mi-a folosit si cursul de fle urmat la universitate.
Azi ma chemara la politie, cica pt ancheta in urma depunerii dosarului de expert. Totul a decurs normal pana in momentul in care au vrut sa stie ce motivatie am si mie mi-a zburat porumbelu': io, cetatean model, nu mai pot dormi de griji civice si simt nevoia sa ajut politia si jandarmeria! Ca prea statusem serioasa aproape o juma' de ora Da' am zis ca vreau sa-i ajut, nu ca fac benevolat la ei.
Cu pilula aia nu stiu ce zic
Ma duc sa termin cu permacultura si mai arunc un ochi (stangu') mai pe racoare
re

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by oana cretu

Am gasit. Uite aici:http://www.doctissimo.fr/html/sante/mag_2000/mag0728/se_2050_mme2.htm Cica abia in 5 ani o sa iasa. sa ca mai avem de suportat capotul.
Oana, eu vad scris asa:

La première pilule pour homme 100 % efficace
(juillet 2000)

Développée par des chercheurs écossais, une pilule contraceptive testée sur 60 hommes à Edinbourg (Ecosse) et à Shanghai (Chine) s’est révélée efficace à 100 %. D’autres essais devront être conduits, mais les chercheurs envisagent sa mise sur le marché dans les cinq ans.

In interpretarea mea articolul a fost scris in iulie 2000, daca faci socoteala plus 5 ani =>> iulie 2005 si suntem in iunie 2006, deci au trecut chiar 6 ani de cind a fost scris articolul. De aceea cred ca va aparea in curind si se anunta la PMI. (bafta lui George si vezi sa nu se-ngrase el acu' ;))

PS: si eu m-am ingrasat de le pilule, tot 45 kg aveam cind am inceput sa iau (la 22 ani) iar acu'... (desi m-am lasat de sportu' cu pilulele cam demult si tot n-am mai slabit)

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Merci Otlilia! Eu, puturoasa, nu am citit tot. Noroc cu tine. Nu are nimic, el se ingrasa, dar stie sa si slabeasca, eu nu.

Marieeee, si eu stiu sa rad asa

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

quote:
Originally posted by Mirunda
Violetik, BlueAir ajunge la Paris Beauvais, asta e la cam 90km la nord de Paris, dar e autobuz direct de la iesirea din aeroport pana la Paris -Porte Maillet (13-15€). Acolo ai metrou, sau statie de taxi, trebuie sa ajungi la gara Montparnasse, de acolo pleca trenurile spre Nantes, cam 1/ora, ai sanse sa gasesti bilete cam cu o ora inainte. Costa cam 50€. In schimb, prin Internet poti gasi si cu 25€, vezi daca te descurci pe site-ul de la SNCF, caile ferate de aici:
http://www.voyages-sncf.com/leisure/fr/launch/home/

Drum bun!

Merci mult, mult de tot Mirunda! De un astfel de raspuns explicit si aveam nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

'Neata

In primul rand, Maria, felicitari! De ce nu ma mir?
[Emoticon-cu-unu'-de-sare-in-sus-de-bucurie-si-l-dor-palmele-de-atata-aplaudat]

In al doilea rand, cine vine cu mine in www.languesdefranceenchansons.com" target="_blank">Aceasta calatorie ?

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lu.more

'Neata

In primul rand, Maria, felicitari! De ce nu ma mir?
[Emoticon-cu-unu'-de-sare-in-sus-de-bucurie-si-l-dor-palmele-de-atata-aplaudat]

In al doilea rand, cine vine cu mine in www.languesdefranceenchansons.com" target="_blank">Aceasta calatorie ?

Dragii de noi
Kyo

As merge eu, dar nu vrea.:(

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Ce nu merge, Oana? intri pe prima pagina si nu merge mai departe, sau nici macar atat?

Buuun... atunci pun linku' complet :
www.languesdefranceenchansons.com" target="_blank">http://www.languesdefranceenchansons.com

... fin'ca daca nu merge, n-ai decat sa copiezi adresa intr-o alta pagina noua.
Iar pe urma te duci si-ti cumperi bilet in dreptunghiul rosu din stanga.

Dragii de noi
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

La mine a mers, super calatoria!

Merci!

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Pai ce nu merge? Incerc sa imi iau bilet, dau clic, se aude zgomotul ala, dar nu-mi da bilet.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3

Mergi la inceput