La France (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Coucou, fetili!
Dau un rand, de la rece.
Io-s bine pe ziua de azi, tensiunea e ok, ba chiar am gradinarit toata dimineata, mai precis am rarit permacultura si-acu'-s bronzata-n dungi (adminii, se cere imperios un icon cu capu'-n jos, pe post de gradinar!)
Lulu, voiesc a-ti comunica oficios si public: Dom'ne, ai avut dreptate! Jos cu palaria! Cum adica nu-ti amintesti cu ce?[:D
Elena, ce mai faci?
Aurasuuuuleeeeeeee!
Oana, poate arunca George vreun ochi pe-aici (nu mi se deschide lista cu mishcordei, ca voiam sa-l pun pe-ala de se tavaleste de ras)
a+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Maria, sa nu ragusesti tipand dupa Aurasu, ca nu-i p'aci, e la mare si la soare, cu berbatul si cupilul prin Vendée, pe la Atlantic, a coté de noi, dar din pacate nu reusim sa ne vedem...ma bucur ca iti merge mai bine,!

Violetik, BlueAir ajunge la Paris Beauvais, asta e la cam 90km la nord de Paris, dar e autobuz direct de la iesirea din aeroport pana la Paris -Porte Maillet (13-15€). Acolo ai metrou, sau statie de taxi, trebuie sa ajungi la gara Montparnasse, de acolo pleca trenurile spre Nantes, cam 1/ora, ai sanse sa gasesti bilete cam cu o ora inainte. Costa cam 50€. In schimb, prin Internet poti gasi si cu 25€, vezi daca te descurci pe site-ul de la SNCF, caile ferate de aici:
http://www.voyages-sncf.com/leisure/fr/launch/home/

Drum bun!

Va sarut,
Mirunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Cum adica, Mariuca, nu-mi mai aduc aminte despre ce e vorba in povestire? Asa ma cunosti tu? Chiar ma intrebam acum cateva zile cand o sa vii... cu detalii, dar vad ca esti secretoasa (te provoc, ca de fapt nu mai stiu ce-am zis. S-o crezi tu, vezi cum te bag in ceata?)
Deci??? Ta-na-na???

PS Vorbim cifrat.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

iriale, nu stiu daca mai esti, dar intrai sa-mi indrept greseala ! la ce ma refeream io, se numeste Conciergerie, ofcors!!!! uite-aici:
http://www.monum.fr/m_conciergerie/indexa.dml
numai bine!

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Baietii mei (care sunt deaprete de a fii niste sfinti!!!) va multumesc pt urari si s-au dus sa traga la aghioase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Didita, La Multi Ani la ficiori cu intarziere pt ieri...au nume foarte frumoase baietii tai... mie una, Petru imi e la suflet tare.

Oana, la inceput nu pricepusem faza cu pilulele barbatesti...eu habar nu aveam ca exista asa ceva. Da-mi si mie mai multe info, stp, as fi interesata ca eu nu pot lua pilule si de capote m-am saturat

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Hehe, Dama, nici eu nu pot lua pilule si eu m-am saturat de capot. Amanunte nu pot sa-ti dau prea mult, citisem candva (nu demult) la Generale ca vor aparea curand aceste pilule. Apoi am vazut la PMI anunt ca o sa apara, dar nu stiu cand. Sau daca au iesit. De aia le-am intrebat pe fete daca au auzit ele ceva. Stai ca dau o cautare pe google sa vad ce gasesc.

Maria, George nu citeste pe DC niciodata, de aia am scris. Cica e site de ia o pauzari.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Am gasit. Uite aici:http://www.doctissimo.fr/html/sante/mag_2000/mag0728/se_2050_mme2.htm Cica abia in 5 ani o sa iasa. sa ca mai avem de suportat capotul. Dar tu de ce nu poti lua pilule? Pe mine m-au sfatuit si gineco din tara si cel de aici sa nu mai iau, ca ma deregleaza hormonal si ma ingras rau si repede de la ele. Si erau recomandate pe baza analizelor de sange. Cand am inceput sa iau in tara, dupa 2 luni am fost la gineco sa imi dea iar si a remarcat ca ma ingrasasem (eu nu remarcasem ca eram prea slaba). Si m-a pus sa ma sui pe cantar, si, intr-adevar in 2 luni luasem 2 kg. Si i-am explicat ca eu in ultimii 2 ani nu am sarit de 45 kg (nici mai putin). Si mi-a zis ca e decizia mea daca mai vreau sa iau, dar ma voiingrasa. Si am continuat sa iau, adunam kg cu o viteza mare , am venit in Franta, mi s-au terminat si am vazut un gineco aici, i-am explicat cum sta situatia, m-a cantarit si el dupa doua luni, la fel, si le-am lasat. Dar asta dupa ce m-am facut cat o

Didita, exista vreun copil "sfant" ca eu nu am auzit pana acum?

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI

Mergi la inceput

fetele, mai zilele trecute, auzeam, asa, in treacat, la tv ceva in legatura cu pilulele barbatesti! ce mi-aduc eu aminte, e ca unde la inceput ciulisem urechile, m-am desumflat la fel de repede cind am inteles ca deocamdata, sint doar sub forma injectabila ...si ca ar urma sa apara, aici in franta, si sub forma de pilule! astept cu interes ...contraziceti-ma, va rooooog, daca aveti alte informatii! asta ca sa ne mai putem "impiedica" si noi fara frica, nu?

poze cu noi

Mergi la inceput

oaaaaano, ce coincidenta! iarasi

scuze pt vestile proaste, cu pilula!

poze cu noi

Mergi la inceput