La France (57)
Raspunsuri - Pagina 10
Violetik spune:
Plecarea mea spre Franta e programata pentru luna septembrie. Zborul de la Blu Air e din Bucuresti spre Paris? Si dupa Paris cum ajung in Nantes? Care o sa fie pretul total al calatoriei?
Maria I spune:
Violetik, www.echange-roumanie.com/BLUE_AIR.htm" target="_blank">hocus-pocus Dupa care: www.sncf.com/" target="_blank">preparatus
Simplu, nu?
Si bun venit!
Restul lumii:
iriale spune:
Va multumesc foarte mult de sugestii!
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
lorena_andreianu spune:
quote:
Originally posted by oana cretu
Apropos de inventii noi...zic si eu una. L-am intrebat pe al meu daca ar vrea sa ia pilule din alea barbatesti. Cica se mai gandeste, l-am dus cu zaharelul si am reusit sa-l conving, dar nu i-am zis ca doar dr poate sa i le dea. Asta sigur nu am sa reusesc, sa-l duc la gineco. Aveti idee, au iesit in Franta? Ca ma bate un gand...Sa ii zic ca am RDv cu SEb (ca e tot la PMI) si sa vina cu mine si sa il bag in cabinet la dr si sa ies dupa aia. Ce ziceti? Nu ziceti ca-s nebuna, ca asta stiu.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
Aoleu, Oana, eu una n-as merge pe mana sotului... ca mi-e ca uita sa le ia!
Merci de info cu bashketii, stau de-o parte atunci ca fiu-meu numai incaltat sta si numai cu sosete... inclusiv in sandale... Si cand il auzi ca zice "arsh" la orice atingere, mai bine lipsa.
Mariuto, ma facusi sa rad cu "restul lumii"; faci ca aia de la Groland? "les restes du monde"? Vezi ca sapt viitoare iti trimit discul, ca nu mai am in casa... Merci de poze! Maine le arat destinatarului.
Va pup pe toate! O seara buna!
Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
kiss spune:
iriale, pe linga ce-au zis fetele, mie mi-a mai placut fff mult Consiergerie, care e, daca mi-aduc bine aminte, primul palat construit in Paris! e doar la citeva sute de metri de Notre-Dame! ce e interesant la el, (pe linga arhitectura exterioara si sala mare din interior, dintre cele mai mari si mai frumoase, cu nu mai stiu cite coloane, muuuulte), ca in timpu revolutiei din 1789 aici a fost inchisa intr-una din celule, pe linga mari sriitori si ginditori ai vremii, si Maria-Antoaneta, pt citeva luni! poti sa vezi celula ei, cu manechine care amintesc de ea si de soldatii ce-o pazeau!
altceva: Place de la Bastille, adica locul unde altadata se inalta Bastilia! acum, in incinta metroului, poti vedea harti cu inchisoarea de altadata, precum si pietre din fosta fundatie! astea cred ca sint pe linia lui "metro 5"...daca te intereseaza, ma gindesc mai bine si-ti zic!
si sa visati frumos!
mami de pui (23 sept 2004)
poze cu noi
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by lorena_andreianuquote:
Originally posted by oana cretu
Apropos de inventii noi...zic si eu una. L-am intrebat pe al meu daca ar vrea sa ia pilule din alea barbatesti. Cica se mai gandeste, l-am dus cu zaharelul si am reusit sa-l conving, dar nu i-am zis ca doar dr poate sa i le dea. Asta sigur nu am sa reusesc, sa-l duc la gineco. Aveti idee, au iesit in Franta? Ca ma bate un gand...Sa ii zic ca am RDv cu SEb (ca e tot la PMI) si sa vina cu mine si sa il bag in cabinet la dr si sa ies dupa aia. Ce ziceti? Nu ziceti ca-s nebuna, ca asta stiu.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
Aoleu, Oana, eu una n-as merge pe mana sotului... ca mi-e ca uita sa le ia!
Pai nu uit eu sa i le dau.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by Violetik
Cum adica, oana ?
Ti-a raspuns Maria prin linkurile care ti le-a dat. Eu ma refeream la rezervare, ca trebuie facuta cu ceva timp inainte, ca sa mai gasesti biletele cele ieftine, ca sunt preturi diferite, si mai mici, si mai mari.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
oLo spune:
koke: daca vii la paris dupa 17 iulie, pana pe 26 august (parce) uita te rog varianta de transport de la Orly la hotel pe care ti-am spus-o eu. In aceasta perioada, RER C e in reparatzii, iar circulatzia e intrerupta intre 2 statzii (egzact in buricu tārgului)