Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-131

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Candva totul va fi bine, iata speranta, acum totul este bine, iata iluzia.

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ce fac fetele cucuiete?
eu astept cu mare nerabdare z 16,sau 17,fiind acu in 14,
ca tre sa vina in z 16 si sotioru acasa,si ovulatia tot cam atunci
ar fi.oricum vineri ,z 16 mai merg la un eco.
atat de mult as vrea sa fie luna asta,pt ca e aniversarea casatoriei,3 ani,si 10 ani juma de cand ne stim.ar fi ceva de vis.
va pupacesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Dragele mele,va multumesc din tot sufletul meu pt incurajarile voastre;erau exact ceea ce aveam eu nevoie si au fost ca un balsam pt mine.Va iubesc pe toate si va imbratisez strans de tot

Iepurica ,mare adevar ai spus!si tu ca si toate fetele de aici esti un suflet deosebit!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

bubu meu,eu tocmai de aia iti uram spor la...caci stiam ca esti in plina ovuulatie si ma rog din tot sufletul sa dai lovitura luna asta;si este adevarat si ce ai spus;de data asta chiar m-am scufundat rau de tot pt ca mi-am facut mari spernate...Acum spun ca de,am obosit sa mai lupt,m-am saturat de stat cu picioarele pe pereti insa nu-mi sta in fire sa ma las invinsa de nimic si in toata vitaza mea am luptat si cu dinti sa-mi ating telurile.Numai ca nici unul nu a fost asa de greu de realizat si toate au depins de mine.Treaba asta este insa independenta de putera mea si cred ca aici e marea problema.Azi mai plang un pic si ma mai enervez asa pe toata situatia insa de maine o iau de la capat(cel putin incerc lucrul asta).Iti multumesc din suflet ca esti alturi de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Nadyaimi pare tare rau,dar cred ca t vei reface repede sa continuati lupta.
Melulemana mea ramane intinsa...
Felicitari Monicavom fi colege d odisee.
MOanabun venit,t asteptam cu cele 2 liniute!
Ieri am fost la eco,avem 1,5 cm si stam cuminti in casuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Melu draga, stiu cum e.Exact asa ca tine am fost eu toata luna trecuta.Am fost cumplit de plangacioasa, cred ca sotul meu s-a saturat de cat am plans.Eu am pus asta pe faptul ca era a treia luna de stimulare si poate ca mi-au mai fost dereglati hormonii.
Stii ce am facut, intr-o zi de disperare am pus mana pe o carte de rugaciuni, care vreau sa va zic mi-au cumparat-o parintii mei de la manastire, si am inceput sa citesc ceva ce m-am gandit ca-mi face bine la suflet.Si am vazut ca Paraclisul Maicii Domnului este pentru intristarea sufletului si necazuri,si asa am simtit eu ca trebuie sa-l citesc.Sunt aproape 2 luni de cand inceput sa citesc aproape in fiecare seara si sa stii ca am inceput incetul cu incetul sa ma linistesc.
Acum iau totul asa cum e.Am fost Duminica la biserica si la sf cand a zis preotul predica am simtit ca parca vorbeste cu mine.
Spunea ca Dumnezeu ne intinde mana atunci cand trebuie nu cand vrem noi.Sa avem rabdare cumva cumva se rezolva totul, asa cum e mai bine.
Sper sa te ajute ce ti-am scris si ai incredere si credinta.
Stiu ca e greu ca-ti vine sa urli dar toate la timpul lor.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Hop si eu: ziua 1 Eu ma bucur, ptc a mai trecut o luna si vad ca mi s-a reglat ciclul (e al doilea care-mi vine normal), deci din toamna (care se apropie destul de repede) voi putea sa sper din nou

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Ali,foarte frumos ai scris si foarte adevarat.Eu sunt o persoana credincioasa zic eu,sunt catolica si de mica am fost crescuta cu credinta in Dumnezeu.Ma rog nespus de mult,tot timpul,merg des la biserica,chiar si aici la noi si in tot ceea ce am interprins in viata stiu ca Dumnezeu mi-a stat alaturi.Chiar si in clipele de deznadejde ca si acum nu fac decat sa ma rog la Dumnezeu sa-mi dea putere sa merg mai departe si cam acesta este singurl lucru adevarat care ma ajuta.Credinta este pt mine una din cele mai nepretuite lucruri in viatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Amely ce faci muica? Vad ca nu prea mai sunt multe fete din cele pe care le stiam eu...sa inteleg ca sunt burtosele?
Eu am o mandrete de flacau de 1 an si-o luna o sa va arat curand pozute. E un printisor cu parul blond si ochii albastri.
Mama fa ca mine si zau nu o sa-ti para rau si o sa vina si restul crede-ma.
Te pupic si concediu placut.
Liano pe tine oricum te pupic aproape zi de zi asa ca se intelege de la sine.
Ingeras tu ce mai faci esti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Buna dimineata frumoaselor!

La mine Z18, ovulatia fuse si se duse, acum astept
maine plecam iar la mare, sper sa ma relaxez si sa nu ma mai gandesc la asteptarea asta dupa ovulatie care de fiecare data mi se pare ingrozitor de lunga

bubuleana

Mergi la inceput