Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute-131

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata fete dragi,

Eu Z 15, am trecut si eu de ovulatie si sunt pe asteptare, probabil cea mai grea perioada. Sunt sigura ca o sa incep sa-mi caut simptome si normal ca este mult prea devreme. Deja am inceput sa-mi pipai sanii sa vad daca au inceput sa se intareasca!!!
De cand ar trebui sa incepem sa simtim ceva?
Mie trebuie sa-mi vina cm pe 17 iulie, imi pare ca e o vesnicie pana atunci.

BUBULEANA, sa ai vreme frumoasa la mare si sa te distrezi minunat. Acolo nu o sa mai stai sa numeri zilele, caci ai altceva de facut. Mare, soare, nisip...ce frumos!
Si eu abia astept concediul, mi-am facut rezervare la mare, dar mai e mult pana atunci, 7 august. Poate merg cu un bebic in burta!!!!!!!!!! Ce frumos visez, nu?

OANABB, ce faci? Tu trebuie zilele astea sa intri la ovulatie , nu?

CORINUK, imi pare rau ca au venit uratii, dar nu-ti fa griji, am vorbit eu cu ei si urmatoarele 9 luni nu or sa mai apara!!!
Mi-am permis sa ma uit si eu la pozele tale, esti foarte, foarte,foarte draguta.

toate fetele si o zi minunata va urez. Eu sunt deja la birou...muncesc cu drag si spor ( am mintit!!! )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

clauclau: multumesc si mie ar trebui sa-mi vina uratzii tot asa cam pe 17 iulie. Sa speram ca nu mai vin

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Eu zit 22, dar n-am nici o speranta, citesc si ma bucur “prin simpatie” pentru voi.
M_Oana eu sunt cea care te pupa mai mult si mai tare, esti o fata minunata si deoasebit de simtitoare la semnalele celorlalti, mi-ar placea sa fiu si eu asa, sa ma placa si sa ma iubeasca toata lumea! Sa fiu si eu o data fata mosului (adevarul este ca nu sunt nici fata babei, ci pe undeeva pe la mijloc, fata din vecini care se tine de pozne si sparge geamurile).
Al meu o da cu dusurile inainte, pufneste ca o foca cand pune apa pe ele, probabil ca fierb tare rau acolo, ca in oala cu subpresiune, de-l doare asa tare! Dar ce vesel iese din cada, zice ca-i place si se simte mai bine! Doamne ajuta, i-as si coafa, machia, perfuma, numai sa fie si ei de si sa-si indeplineasca menirea. Caci eu, fac cat pot.
Acum, parca incepe sa revina si zambetul pe fata mea, dupa ce cateva zile n-am mai fost eu , iau viata cu cat am si cat imi ofera, restul ca in arta, 99% inspiratie si multa improvizatie! Munca mai putina ca strica la ten.
Bubulin, Nucut, bafta multa si sa fie cu folos prioada muncita de ovulatie, acum relaxativa, bucurati-va de viata, poate a fost cu noroc si se prinde samburelul.
Nucut, te bat daca iarasi incepi sa te tangui daca ai semnale sau nu, lasa zilele sa curga ca vinul in pahar.

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Si mie tot in jur de 17 tre sa-mi vina, de n-ar mai veni 9 luni! (ma refer la toate)
Clau, nu mai cauta, mama simptome, ca apar doar prin sapt 5-6, daca apar. Asta inseamna ca abia dupa 17 iulie, in cazul nostru. Eu m-am hotarit sa nu mai caut, ca luna trecuta aveam si greturi si in z1,2,3 am fost distrusa.
Plec si eu la mare in we, sa nu ami numar.
Eu z18, TB 36.6, azi IA.
Unde sint Sheritra si Aniast. Stiu ca aniast s-a monitorizat, dar altceva nik.

Mergi la inceput

Sheri am scris in acelasi timp. Deh, telepatia asta.
Dar sa stii ca toata lumea te iubeste, uite-ma cum dau din coada ca te-am vazut.
Nu mai caut simptome. Azi TB mi-a urcat o liniuta, la 36.6. Atit.
Tu de ce?
Zici ca esti z22 si parca ieri ziceai ca ai facut analize de z21 (fireste ca ieri). Marti (sau ieri, sint timpita, am uitat)pe la 8 am vazut o fata blonda la Giulesti, la cab. ala cu gigeii. Vb. cu o asistenta. Credeam ca esti tu, dar n-am indraznit sa intreb.
Intrebare: din cauza de duphaston poa sa intirzie CM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Revin si eu cu salutari si pupici fierbinti pentru endometriste. Am citit tot ce ati scris si m-am bucurat cu fiecare in parte, m-am intristat pentru fiecare nereusita si m-am "lesinat" vazand clipul propus de Amely. Va multumesc pentru asta!
Monica felicitari si sarcina usoara!

Poze
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

NUCUTZA, stiu cum e cu simptomele cautate...Si eu luna trecuta le-am avut pe toate, mi-era greata, aveam alte pofte , simteam cu totul altfel ( dar cred ca doar in capul meu ) caci apoi au venit uratii si am fost asa de trista!!!! Nu-mi inchipuiam deloc de ce nu am ramas eu graviduta...era prima luna in care incercam si chiar credeam ca asa o sa se intample.
Poate de data asta...

Pupici multi.

Mergi la inceput

Nucut, ieri la ora ceea eram la sange, donam pt analize, sa vada si tanti dr cum am eu hormonii, sa nu zica nimeni ca sunt dusa!
La gigei m-as duce eu sa ma dau bine pe langa ei poate mi se prinde unul puternic de fustita si-l duc acasa, sa-i cant ca la otanenbrau: "vino-n casa mea/unde-i cald si bine!" Si lui sa i se aprinda globurile si sa dea foc la instalatie! Tii, bine-ar mai fi! I-as multumi!
Pana atunci umblu pe la acrituri sa-mi bage acul in vena, burghiu nu alta, asa iese punctie buna! Era acul asa de mare ca intr-o secunda i-am umplut tot borcanul de sange (ei, exagerez si eu, dar oricum era o eprubeta destul de pantecoasa) cred ca vampir de era nu reusea asa performanta! Daca m-ai statea cateva secunde ma golea toata.
Am plecat si am baut un vin rosu sa refac stocul. Asta inseamna ca acum mi s-au diluat hormonii? O sa vad acasa, dupa cum ma comport!
Am scris la oligo supararea mea, n-o mai repet ca ma intristez la loc.
Tin pumnii la post-albusiste!

Sheritra

Mergi la inceput

Ah da, ma dor ovarele dimineata cam tare, sa fi racit cumva? N-am nici o secretie suspecta.
Nucut, unde mergi la mare? Si eu vreau sa merg, la Neptun, dar mai intai sa inspectez vremea, sa nu merg degeaba.

Sheritra

Mergi la inceput

Sheritra poate c-ai racit; ce TB ai? sau nu ti-ai mai luat-o?Ca in z 22 nu vad dc sa te doara.
Tot pe acolo m-am gindit si eu, nu stiu sigur.

Mergi la inceput