FIV 79

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Cristinici .Asa e cum ai zis ovocitele nu se congeleaza.Doar sperma si embrionii.
Pupici si o duminica superba tuturor!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna! ...cam liniste, se pare ca doar eu mai bantui pe aici poate, poate mai citesc ceva.Noi ne-am hatarat ca pana in septembrie sa ne detasam un pic de subiect, sa incercam sa ne relaxam...ce mai, sa luam lucrurile asa cum vin(usor de zis !)Asa ca...hai sa mai si traim clipa!-ici tuturor si distractie maxima ca doar este timpul vacantei.

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

ceciserban, a luat branca ursului 2 luni jumate si rezultat O. Am descoperit asta :http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=677&&codcap=55&&idart=6487. Si probabil o incearca, ca rau nu cred ca face.

kitta
, eu stiu ca se punctioneaza toti foliculii care se pot punctiona fara sa prezinte vreun risc. Acestia pot sa contina sau nu ovocite. In mod normal se imperecheaza toate. Din acestea in cel mai fericit caz se fecundeaza toate. Apoi incep sa se dezvolte poate toate poate doar o parte caci mai exista varianta sa se si opreasca din evolutie. De ex. eu am avut 5 ovocite de foarte buna calitate si s-au fecundat doar doua. Apoi unul nu s-a mai dezvoltat. Dar in cazul meu nu erau buni.
Deci daca te gandesti pentru donarea de ovocite gandeste-te bine. Pentru ca si eu am intors-o pe toate partile cand am aflat ca am ~ 30 foliculi. Mi-am zis ca fac la ovocite in prostie. Dar erau doar 8 maturi si in acestia s-au gasit 6 ovocite, dar una nu era ok.

oana-dana, sa fie intr-un ceas bun. Nu are de ce sa-ti fie frica. Punctia se face de cele mai multe ori sub anestezie generala si mai exista varianta anestezie partiala. Asa a facut puiramy si a fost incantata. Deci dozarile la faci inainte sa incepi stimularea. Estradiolul trebuie sa fie in nu stiu care limite sa dea de. ok pentru stimulare. Apoi valoarea acestuia creste zilnic, din cate stiu eu trebuie sa fie cresterea zilnica cu 40-100%. Acum depinde si unde faci FIV-ul si cu ce medic. Eu a trebuit sa fac estradiolul tot la 2 zile pentru ca acesta crestea ca nebunul. Eram totusi in limite dar cele superioare. Mult noroc si tine-ne la curent. Am crzut ca au intrat dr. in vacanta

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, va multumesc din suflet!ma bucur atat de mult :)
Antosit, poate faci ca mine :) si eu am ramas insarcinaa in concediu, cu 2 sapt inainte de fiv:)

Pipicei si bafta multa tuturor, Ingeras 15+

Mergi la inceput

Fetelor, pe bb a mea o va chema Maya.

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Ingeras-ule ....ar fi prea frumos ca sa fie adevarat, cu o tr. lipsa si cu una plina de noduli cam greu sa iti calc pe urme!...dar speranta moare ultima.pt. tine si unul special pt. Maya!

Anto

Mergi la inceput

Antosit, este frumos si nu este imposibil!

Bafta multa si sa te ajute Dumnezeu:)

Pupicei, Ingeras 15+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Cristinici si Moniland va multumesc mult de raspunsuri. Intr-adevar problema nu este asa de simpla. Altfel (ca o gluma) s-ar fi gasit embrioni pe toate drumurile de donat.....
Eu sunt in faza de documentare premergatoare FIV-ului, asa ca am citit ca se urmaresc hormonii pe parcursul stimularii. Puteti sa imi spuneti si mie daca la Giulesti dr. au bunul obicei sa faca si ei asta ca daca nu eu o sa ii cer in mod special, ca doar e in pret nu? Din a cata zi se urmaresc, cine stie mai bine si ce si cum, la ce interval. Am citit de estradiol la 2 zile, de exemplu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Despre Laura Dracea poate da cineva mai multe amanunte? Eu vreau sa virez de la Marinescu la Dracea, am vazut-o la Giulesti (deci nu mai este in concediu) si mi-a recomandat-o dr. Peltecu ca fiind foarte buna in FIV. Sa-i scriu pe mail, sau sa caut sa obtin o programare?
Am reusit sa obtin numar de dosar pt FIV (dosarul este complet), stie cineva daca este vreo problema daca schimb dr. acum?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

AVALON
Bine te-am regasit... Uite ca incep sa mai apara din fetele mai vechi...Ma tot intrebam de ce nu mai scrieti...
Ale eu nu scriu la acest sub. deocamdata dar nu ma impiedica nimeni sa citesc... Voiam sa-i dau fetei un PM..dar nush ce se intampla ca nu-l are activat!!!Avalon iti dau eu toate amanuntele despre cab. privat al doamnei dr. ( tel/ program... insa nu mai stiu preturile..o prietena a nascut cu ea...acum un an...)
astept deci sa-ti activezi PM-ul
DANY

Mergi la inceput