FIV 79

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Buna dimineata, fetelor!
V-ati trezit? Eu am baut si cafeluta.
Am si eu o intrebare la fetele care au facut FIV. La cate zile/ ore de la punctie vi s-a facut embriotransferul? Se face in Romania si la mai mult de 48 ore?

Ceci, am citit pe site-ul unei clinici americane ca transferul de blastocyst se face atunci cand rezulta mai multi embrioni (si in general la femeile mai tinere) pentru ca e posibil ca sa nu reziste nici unul pana in z 5.

Va pup, Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ceciserban, din cate am citit, se pare ca avem amandoua acelasi diagnostic: sterilitate primara de cauza masculina. (Corecteaza-ma daca gresesc) Ma bucur ca te-ai decis sa mai faci inca un FIV. Se pare ca timpul vindeca ranile. Si eu cochetez cu varianta adoptiei de cand mi-a spus sotul meu ca mai facem 5 FIV si in caz de nereusite adoptam un copilas. Oricum cu inca 5 FIV ce stie el ca doar eu trec prin toate nebuniile si imi chinui organismul. Asta daca vreau sa am copilas cu el . Incerc ca pana la toamna sa-i fac ceva ca atunci cand se selecteaza sa gaseasca embriologul mai mult de un macar cate ovocite am eu caci altfel am produs degeaba si frumoasele mele ovocite sunt aruncate.
Dar poate DD vrea ca la toamna sa reusim si sa fim mamici de vara.
Presupun ca spre Giulesti te indrepti, nu?

Mirela 1, eu tocmai imi savurez cafeluta.
Da se face ET si la 72 ore.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata! Hop si eu la o cafeluta mica cu voi. De astazi am inceput sa iau multivitamine(sper sa fac bine!)si parca deja dau pe afara de energie...pozitiva.Hai cu-ici la toata lumea!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana-Dana spune:

Buna, fetelor imi cer scuze, dar am avut probleme cu netul.
Aseara am facut dipherelinul( ziua 21), urmeaza sa imi fac dozarile pe 10.07.2006.
Va rog sa imi spuneti mai multe despre punctie si valorile estradiolului si progesteronului. Imi este destul de frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisly spune:

BUNA!!!
Eu sunt sisly. Nu stiu daca ma mai tineti minte...

Referitor la cum puteti imbunatati implantarea...
Am gasit un site care ar putea sa intereseze pe multe dintre voi de aceea il poztez aici: http:www.ivf-herbal-support.com

Poate il copie dana p. in prima pagina

Numai bine,

SISLY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Serbus la toate fetele!
Mirela ai citit ff. bine pe acel site.Asa este.Eu desi am facut 30 ma consider totusi tinerica !E clar ca trebuie sa ai mai multi embrioni,dar si daca ai unul sau doi daca sunt embrilogi buni,ei stiu cat sa-i tina si ce sa faca cu ei ca sa fie tranferati atunci cand trebuie.Exemplul clar e Mi-ka.
Si da e am fost norocoasa ca am raspuns bine la tratament si am facut ET la 72 de ore si din 10 ovocite au rezultat doar 3 embrioni de calitate la 72 de ore.Deci banuiesc ca trebuie sa ai asa ovocite multe si bune ca la 5 zile sa mai ramana macar unul de calitate care sa poate fi transferat in uter.
Moni da avem aceiasi problema.Soti cu adormiti ,dar care speram sa se trezeasca odata ca eu una numai cand aud de 5 FIV-uri sincer imi vine rau.Nu vreau sa fac inca FIV,poate la anul in toamna daca tot nimic,nimic...Si nu cred ca ma duc la Giulesti.Cred ca as merge la Instit.Kaali la Budapesta.Doctorita mea e buna prietena cu profesorul care face acolo si m-ar trimite cu asistenta ei care a mai colaborat si ea cu el si pe deasupra stie si ungureste.Dar deocamdata vreau sa cred ca poate da NOROCUL peste mine intr-o zi si un adormit din asta ajunge acolo unde trebuie.Tu esti tare ca ai curaj sa te gandesti la 5 FIV-uri .Eu una daca il fac pe al doilea chiar e ultimul.Sincer imi e tare frica!
Sotul tau face ceva tratamente naturiste?Ca vezi la unii isi fac efectul...Dar nu la toti.....Voi de cat timp incercati sa aveti ?Ca eu acus acus fac 3 ani si simt ca au trecut deja 100....
Va pupic dulce pe toate si sa incercam sa ne mai relaxam in vara asta poate poate vara,marea,apa,soarele si mai ales iubirea mai aduce ceva pe planeta aspirantelor in toamna asta ca doar toamna se numara bobocii,nu?

cecilia

Mergi la inceput

Fetelor va recomand un site interesant dar imi cer scuze ca nu stiu cum sa-l afisez ca sa puteti sa-la accesati direct.Il scriu si intrati voi sa vedeti daca vreti[www.visembryo.com/baby/stage1.html[/blue] /b " target="_blank"> b blue]:www.visembryo.com/baby/stage1.html[/blue] /b

cecilia

Mergi la inceput

No ca m-am prins si eu pana la urma cum se face...
sau cel putin asa cred......

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Moniland, da chiar mai pus pe ganduri. Lumineaza-ma si pe mine, te rog! pai, eu stiam ca din x ovocite cate produci iti recolteaza ei maxim 5 pe care le fecundeaza si rezulta cati embrioni se vor prinde.(sau trebuie sa le fecundeze pe toate ca sa fie mai multe sanse?) Restul ovocitelor neconsumate le-as fi putut congela si daca raspunsul era cel fericit, atunci decideam daca pe cele congelate le donez sau nu.
Nu e asa de simplu, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Cecilia nu stiam ca esti asa tinerica, ai tot timpul inainte si iti doresc sa ti se implineasca visul cat mai repede.
Kitta din cate ovocite produci ti se recolteaza toate(5, 10 , 25,...) care au dimensiuni optime si acum e momentul de a decide daca donezi sau nu, pt ca din cate stiu eu nu se congeleaza decat sperma si embrioni. Asa ca din recolta obtinuta spui cat pastrezi. Apoi ele se pun la fecundat, se obtin embrionii, iar cei divizati bine se transfera dupa 48 sau 72 de ore. Ce ramane poti congela si ii poti folosi in caz de nereusita sau din dorinta de a mai avea alti copii. Nu se pot dona embrioni.
cristinici

Mergi la inceput