FIV 79
Raspunsuri - Pagina 15
adelia alin spune:
'Neata fetelor!
Avalon bine ai revenit!Despre dr.Laura Dracea ce pot eu sa-ti spun,este ca acum vreo 2 ani ,cind am inceput eu cu fiv-urile,i-am scris pe email din Emirate,si surpriza cea mare a fost ca mi-a si raspuns la toate intrebarile.Prin asta mi-a facut o super impresie!
MRL spune:
Kitta, din pacate la Giulesti ti se spune cand sa incepi tratamentul dupa care te mai cheama la ecografii si in functie de ce se vada se continua cu un nr. mai mare sau mai mic de injectii de stimulare. Mie imi pare rau ca nu am cerut sa mi se urmareasca anumiti hormoni. Stiam de la moniland ca ea isi tot analiza anumiti hormoni dar mi-am zis ca poate ca nu este necesar daca dr. de la Giulesti nu au cerut asa ceva. Nu stiu daca analizele respective sunt incluse in pret, dar la cati bani platim pe tratament si procedura nu cred ca nu mai gasim un "strop" si pentru a ne face singure analizele respective. Important ar fi ca dr. sa fie receptivi si sa interpreteze bine rezultatele, sa nu considere ca ar fi un moft al nostru si ca stiu ei mai bine cu ar trebui facut. Cred ca ne trebuie un strop de "tupeu" si sa cerem sa ni se faca treaba ca la carte. Eu stiam ca Moniland a facut analize si in timpul tratamentului, poate ne raspunde ea ce si cum a facut. Cred ca si la Medsana se fac anumite analize pe perioada tratamentului.
Eu as vrea sa imi fac 3 luni la rand analizele hormonale din primele zile de CM. Stiu ca dr recomanda intervalul de zile 2-5. Eu de exemplu cand mi-am facut analizele hormonale in ziua 2 de la CM al avut mereu FSH-ul mare iar in ziua 3 de la CM intotdeauna mi-a iesit in limite normale (am fost foarte atenta la ziua cand mi-am facut analizele). Acum stau si ma gandesc cum ar trebui sa procedez, ce zi sa aleg pt ca vreau sa urmaresc evolutia FSH-ului pana cand ma voi apuca din nou de FIV. Voi ce ma sfatuiti?
Pupici pentru toate fetele
adelia alin spune:
Despre ce se intimpla la Medsana va pot spune eu,ca acolo fac fiv-ul.
Dupa diphereline,facut in a 21a zi a ciclului,am asteptat 2 saptamini,am fost la o prima eco,acum mai astept 10 zile si merg sa fac analiza estradiolului si a progesteronului(pe 10 iulie),pe 12 merg la o a doua eco si voi incepe si tratamentul.Si din cite am inteles,progesteronul si estradiolul vor fi monitorizati pe toata durata tratamentului.In functie de aceste analize se dozeaza si tratamentul...banuiesc....ca altfel nu le-ar mai face ,nu? Costurile sint incluse in costul fiv-ului.
Va pup
CRISTINA38 spune:
Buna ziua, fetelor dragi!
Andicu, andosit, am intrebat dr. si mi-a spus ca nu-i necesar sa iau vitamine, trebuie sa continui cu acid folic si am inceput de vineri sa iau anticonceptionale ( microgynon ).
Ceci, deocamdata ma pregatesc pentru septembrie sa fac ET-ul cu embrionii crioconservati, apoi voi vedea, in rest ma informez peste tot ca disperata si poate pana la anul se va face si la noi transer cu blastocyst ( chiar daca voi fi cobai).
Moni, dr mi-a zis sa iau AC pana ma hotarasc pentru urmatorul ET, sa se odihneasca ovarele si ... tot ce este pe acolo.
Kitta, ovicitele nu pot fi pastrate in nici un fel, nu rezista mult timp dupa punctie, se crioconserva doar embrioni si sperma.Mult succes si sa-ti ajute Dumnezeu!!!
Avalon, bine ai revenit, multumesc, ai fost prima care m-ai primit cu bratele deschise cand am intrat pe acest forum, sa ai numai bucurii.Eu personal nu o cunosc pe dr Laura Dracea, dar am auzit doar lucruri frumoase despre ea, este o persoana minunata si o buna profesionista.
Ingeras, sa-ti traiasca minunea cea mica, sa fiti sanatoase amandoua!!!
Gina, pe cand ne spui si noua ce ai?Sanatate!!!
Antosit, concediu placut!
La toate fetele pupici si va imbratisez!!!!
C
saftoiu_gina spune:
Buna fetele
Cristina 38 am fost la eco acum dar nu mi-a spus ce este.Urmeaza sa fac o programare la eco 3D la Iosup in maxim doua saptamani si atunci o sa stiu sigur.
Avalon daca ti-ai facut dosarul si vrei sa schimbi dr. inseamna ca vrei sa incepi mai repede stimularea .Eu am vrut sa imi schimb dr. dar mai demult si asistentele care faceau programarile au spus ca nu se poate ,dar poate la fiv nu conteaza ,incearca sa iei legatura direct cu doctora si vezi ce spune ,poate la fiv nu se tine cont .
GINA 16+
andicu spune:
Buna fetelor.
N-am mai scris in ultimele zile ca n-am avut timp. Iar we mi l-am petrecut f frumos, golind apa din beciul inundat de la potopul care a fost in oras sambata dupa-amiaza.
Avalon, ma bucur ca mai dai semne de viata! am auzit si eu lucruri frumoase despre dr Laura Dracea de la o cunostinta care a facut inseminari cu ea si trat. Acum mai are un pic si naste, dar a ramas natural pana la urma.
Cristina, e bine ca te-a lamurit dr. Nici eu nu iau nimic inca, dar o sa incep cu acid folic si naturiste. Ma gandeam sa beau niste ceai de cretisoara cu coada soricelului.
Ingerash, ce nume frumos i-ai gasit printesei! sa fiti sanatoase amandoua si abia asteptam s-o vedem pe viu,la termen, bineinteles !
Va pe toate!
Imi vine si mie randul...
Pozele mele
antosit spune:
Buna fetelor!
Cristina nici mie nu mi-a recomandat dr. sa iau vitamine, asa m-am gandit eu de la mine citire ca nu ar avea ce sa imi faca rau!...si acid folic iau si eu in continuare.
Anto
ceciserban spune:
Cristina stai linistita ca poate nu o sa mai fie nevoie sa atepti sa se faca si la noi transfer de blastocit.Au fost si fete care au reusit cu embrioni congelati.Sa te ajute Dumnezeu sa fie cu ochisori ET-ul asta!
Va pupacesc pe toate!
cecilia
ceciserban spune:
Andicu ce faci te-ai vazut cu fetele?
Cred ca sunt cam necajite ca nu prea tine vremea cu ele dar lasa ca macar se mai relaxeaza si ele.
cecilia
Kariris spune:
Buna fetelor!
am intrat sa vad care mai e situatia pe la voi si sa va urez mult noroc celor care sunt deja in focuri si celor care sunt in pregatiri!
Sa dea Domnul sa reusiti!