Bebelusi de Martie-Aprilie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

La multi ani bebelusilor care au implinit astazi 3 lunisoare:

Maria-Maia - Adar
Vlad-Lucas – Lili Prejbeanu
Adina Nicoleta - Andra Simona

Mariana
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Buona sera, fetili!

nu m-au rapit extraterestrii si nici nu am fugit la Polu' Sud sa scap de ganigula de Bucuresti...am fost in zona, v-am citit dar nu am avut timp sa mai dau si reply...din pacate..De o saptamana e sora-mea la mine si ne-am cam facut de cap in doua si mai ales in trei (fetele )...

In primul rand la multe multe luni sarbatoritilor de azi: MARIA si VLAD!

ema, mda , il recunosc, insa, sincer nu as vrea sa il mai vad/intalnesc in viata mea...acuma, noah, ce pot sa zic, ma bucur mult ca la botezul prichindelului tau a fost cat de cat ok..eu inca incerc sa uit experienta...

Catrinel, Oana e o superpapusa, iar m-am holbat la pozele ei..si sa stii ca am vazut ca ai scris de dush...ceea ce e bine

Laura Ioana, ce ma bucur sa mai citesc cate ceva de la tine...Iti doresc numai bine si abia astept sa ne dai vestea cea buna!

Aida, Alexandra e o papusa...asta poate vedea oricine...da' creatura aceea gigantica de la capatul patutului ei, ce e?ceva mov, parca, hihihihihi

Delia, daca nu are alte semne ca nu s-ar simti bine, eu zic sa nu te ingrijorezi f mult..si pitica mea imi face figuri de-astea, si cica e din cauza caldurii; pediatra m-a sfatuit sa nu iau nici o masura de genu' schimbat lapte, infometat fata sa manance mai multe (Doamne fereste!!), etc..si ca tot ce pot face e sa ma asigur ca bea destule lichide (apa sau ceai intre mese) si sa asteptam diversificarea...

Noe si Anne Bianca(14.03.2006)

Bebe Blog
Cooking for my baby

Mergi la inceput

Monicule, e f bine unde zici tu, acuma numa sa facem dansu' anti-ploaie ca dragos auzise o prognoza cu ploaie pe weekend...SI, da, duminica ar fi cel mai bine...

AndreeaG, welcome back din calatorii, v-am admirat pozele, frumoase ca intotdeauna!Pupam Thea sa uite de operatiunea -canal lacrimal si poate poate ne-om intalni si noi in vrun parc

Micaalsa, dintisor?pai atunci va tin pumnii sa fie fara febra si dureri!eu am scaun de masina de la Chicco (ete fis, eu...Bia, ca mie nu-mi incape fundu' in el) si mi se pare f ok; oricum, nu o lasam in el mai mult de 2 ore fara pauza...

Kim, daca vrei iti trimit eu retetele , numai sa imi spui de care ai vrea (ceva dulce, etc...)..sunt testate,,si in imagini

Adibal, relax, ca o sa fie bine la botez!! fetele toate

Ciuf, cred ca ai procedat bine ca ai ramas acasa cu puitza...poate peste cateva luni cand e si ea mai maricica, altfel cred ca ai fi venit inapoi mai obosita ca la plecare...Eu incerc sa o obisnuiesc pe Bia treptat cu AC, ca nu se mai poate..ea e si mare pletoasa, si e uda nonstop pe caldurile astea...

Bebe Blog
Cooking for my baby

Mergi la inceput

Mariana, am revenit la computeru meu si iti trimit placintileenjoy si numai bine!

dupa cum va mai spunea, reusim sa ne descurcam cu caldura asta cu dusuri zi de zi...tati vroia sa ne pozeze si in timpul , dar am zis ca mai bine ne pozeaza dupa..ca sa nu fim prea indecente. Deci puteti viziona poze cu Bia dupa dush

Bebe Blog
Cooking for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Hello...
Multumim de urari: alinaalex, andreea_g, tcelen, MP, catrinel, kim, ciuf si mariana. Va pupam si va iubim!

andreea _G: am reusit sa gasesc ceva despre ecovital. iti povestesc eu, dar acum fug la pui.

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

maia - minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Noe, e o dulcica micuta in poza asta:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/detail?.dir=/7508re2&.dnm=5e70re2.jpg&.src=ph
Pup nasucul ei

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ciuf

Noe, e o dulcica micuta in poza asta:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/detail?.dir=/7508re2&.dnm=5e70re2.jpg&.src=ph
Pup nasucul ei

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Ciuf,multumim si numai bine Evei si lu' prikindelu jmekerelu

Bebe Blog
Cooking for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MARIANA, ehhh, nu au visine!! Din parti! Au cirese negre, cu atita se lauda. Da’ as face din cirese negre....
Cu vaporul ala – era un slep olandez - a intrat intr-unul din pilonii de sustinere, dar nu s-a intimplat nimica dramatic. Nu stiu de vreo explosie… adevaru-i ca nu am vazut stirile aproape deloc saptamana asta.

KIM, retetele nu stiu daca-s testate, da arata bine. Noe! Ca de la ea le am: http://ww.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6680 (sa nu uiti sa pui 3 de w la link). Io pun linku’ cu tupeu, de ce sa fie reclama/concurenta??

MONICA, m-am conversat cu PISPI pe SMS si se pare ca e cam ocupata cu niste musafiri, dar a promis ca intra, imediat ce scapa de ei, se pare ca a mai ramas o matusa in zona PISPIII!! A mai ramas ceva din matusa?

NOE, super simpatica Bia! Ii place la baitza? Oana asa niste ragete scoate…..

Oh, CIUF, nu fi trista, precis ai procedat bine. Si Luk se va distra super si tu ai acuma mai mult timp pt Evutza si pt noi! Misto faza cu specimenele de la sala? O sa iti antrenezi privirea si o sa vezi din ce in ce mai bine!!
Apropo de manutza dreapta a Evei, mi-am amintit acuma cum i-am varat Oanei o jucarie in mina, si cum isi tot misca mana fara sa-si dea seama ca are ceva in ea, si se lovea cu jucaria in cap… ofofof, cit mai avem de lucrat. Husband a zis sa incep sa iau din nou omega 3 pt dezvoltarea brainului lu’ Oana, ca cica-i “cam tăntălaie”

Azi dupa ce a cistigat Germania, ii cintam si io fetei ca tot omul:”Finaleee – Ooo, ooo! fiiiinale! Oo-oo-oo-oo!” si ea imi rasundea: “eee,grrrr” si io iar “finaleee” si ea “grrr, eee”. M-am spart de ras. Dar nu s-a terminat aici, ca am vrut sa ii dau papa, seara primeste bibe, si incercat sa ii dau bibele ala, si ea tot avea chef de vorba… “eee, aaaa, grrrrrrr” si da-i, si da-i… in sfirsit ii bag bibele si ea cu bibele in gura, infundat, ii dadea inainte…. Rideam cu ea in brate….

Si mai una si ma duc. Cind e in carucior, se tot uita la o ferestruica cu capac din tavanul caruciorului, ca sa zic asa. Cred ca ii place materialul din care e facut capacul sau cum face umbre plasticul ala… Si azi am deschis capacul voiam sa pun un pulover acolo, era mai usor de transportat, si i-am luat fetei view-ul… sa te tii proteste… Intai urlete, dupa aia plinsete, si a plecat cu maica-mea tot bombanind si grrr-iind pina au ajuns in parc. Maica-mea i-a pus o perdeluta ca ii batea soarele in ochi, si nu se vedea titza, da’ se auzeau bombanelile… Mama s-a pestrecut de ras, bineinteles. Pe toti ne-a distrat azi titza mika

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Fetelor,au adormit pruncii si eu hop! pe forumel...

Am fost in parc dar nu ne-am intalnit cu Mari. Ne-am uitat si eu si sotul meu de am facut febra musculara la retina...dar nimic.Mari,noi am fost pe traseul intrarea dinspre piata,saltelute(obligatoriu),apoi trecut podul(la cererea lui Vladut) si stationat vreo jumatate de ora la locul de joaca de pe insulita...ala cu podul mic de lemn unde se zbenguie copiii,apoi inapoi peste pod(eu cu Vladut,ca tati cu carutul a luat-o pe partea cealalta spre terenurile de tenis) si ne-am oprit iar vreo jumatate de ora la locul de joaca de langa trenulet...De acolo am plecat spre case...tristi ca nu v-am intalnit,dar increzatori ca o veni ea si ziua aceea.

Noe,asa de dulce e Bia in toate pozele alea!!!Se vede ca ii place fetei dusuletul.(mai nou aplicam metoda si la Matei ca Vladut oricum servea dusuri de 'nspe ori pe zi). Vedem cum se anunta vremea pana duminica...si mai decidem.Iau nr tau de telefon din Notepad si te sun.Ok?

Kim,,mult mi-ar fi placut sa puteti veni si voi...si toate fetele care sunt departe. Las' ca poate venim noi pe la voi ca si asa pe tati il cam bate un gand de duca...Pana atunci va transmitem cu drag toate gandurile noastre bune si va imbratisam.

Aida,ce ochi are Alexandra!!! Doamne,o sa stea tati gardian dupa ea cand o sa fie mare.I-a mostenit de la tine.Sunt superbi! Spor la mutat in noua casa si sa aveti o viata linistita si minunata acolo!

Catrinel,deci asa cu Oana...fata cu personalitate.Pai cum sa-i obturati ei ferastruica? Si Matei cand sta intins in carut se uita pe acolo si daca ma uit la el,ma vede si zambeste. Si Pispi...hihi! I-a mai ramas o matusa rest,de aia nu mai da nici un semn de viata. N-a fugit perluta in lume deci. Te pup si iti doresc o noapte buna! Cred ca-i nebunie in Germania acum.

Ciuf,te inteleg ca esti tristulici...Daca Luca e pe maini bune(si sunt sigura ca e) si se va distra acolo,atunci e bine.Incearca si tu zilele astea sa te odihnesti daca te lasa Eva.Te pup!

Nu va urez inca noapte buna pentru ca mai stau pe aici...si cu siguranta mai intervin,ca ma mananca destele.

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Laura Ioana,ma bucur mult sa vad ca mai vii si pe la noi! Eu din cand in cand mai bag cate o privire si pe la aspirante ca sa vad ce mai fac fetele noastre dragi si ma bucur sa te observ mai optimista.Dumnezeu va avea grija de voi,ai sa vezi! Nu-ti pierde speranta si roaga-te mult pentru asta! Suntem cu voi,fetelor si vom fi cele mai bucuroase din lume cand veti intra sa ne dati vestea ca treceti la Odisee.Te pup si mai intra pe la noi! Am fost atata vreme impreuna...

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput