Bebelusi de Martie-Aprilie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Zic astia la stiri ca e prapad in judetul Suceava...a fost nu stiu ce rupere de nori si ca cea mai grava situatie e in comuna Arbore...Si acolo sunt bunicii mei. Si sun de am inrosit telefonul si nu raspunde nimeni...Doamne apara-ne pe toti!

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Ceau fetele,

LA Multi Ani tuturor bebeilor, de zilele trecute cand nu am intrat. Sa cresteti mari si sanatosi!

Catrinel , eu cu moasa nu mai tin legatura de mult. Asa a fost sa fie..Pupici Oanei, la care ii face Harris cu ochiul..

Ciuf, e frumusica Eva tare, si noua ne place de ea... asa ca aranjam ceva.. pupici voua.

Andreea G, nu stiu cand vom ajunge in Ro. poate prin toamna... de ce intrebi? Pupam capsunica , e foarte dulce.

Micaalsa, felicitari pt. primul dintisor... pupici

Vorbeati de scaunelul de masina tio scoica. Si mie mi se parea ca sta aiurea in el si i-am pus o pernita sub fundulet. Acum cred ca e mai bine. Incercati si voi, sa vedeti.

Cosmina si Harris -03.04.2006

http://community.webshots.com/user/cosmina12

http://www.dropshots.com/cosmina

cateva poze botez: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=9e5ere2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Fetelor,va pup mult de tot.Imi e asa dor de voi,dar tot am fost ocupata si nu am avut timp deloc de internet.Off...ce-as mai sta si eu cu voi la taclale..dar am avut zile cand nu am deschis calculatorul absolut deloc.Am tot profitat de vremea placuta care nu e nici foarte calda nici foarte rece,e asa numa de plimbare.Ba am mai fost si la niste cumparaturi ca se apropie botezul care l-am decis pe 19 august.Incerc acum sa citesc putinel din urma desi e 12 noaptea.Prichi doarme,taica-su la fel..e maricel,miercurea asta avea 6600 grame si 64 cm.Joi avem al doilea set de vaccinuri.Va pup si promit ca maine si restul zilelor intru sa citesc si sa scriu.Multi .La multi ani tuturor bebelacilor si mamicilor care s-au sarbatorit pana acum.Excelenta idee de a repune datile de nastere cum erau candva.Va pupacesc.Revin.Mai e careva online?
Catrinel,multam de sms,dar era tel acasa,si abia acum am vazut msj,dar e prea tarziu sa iti raspund.Iti dau un tzar maine pe fix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Oh, Doamne, Monica, sa dea Domnu' sa nu fie ceva rau cu casa bunicilor tai. Tine-ne la curent.
Tina, ma bucur ca mai dadusi un semn de viata. Scuze ca fugii de pe Ym dar ma pomeni cu nasii Evei si ne intinseram la taina si comandaram mancare chinezeasca. Ma umflai de pui cu nuci cu sos dulce. Fu super.
Astept sa mai treaca o juma de ora si ma duc sa o spal pe Farfuzel.
Atentiune, atentiune. E prima oara cand imi spal fata. LOL. Nu mai este socrella sa o spele ea.
Pup gasca de mamici cu pitici.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

TINA, meeeey, ce mare s-a facut davidutzu!! Mai pui poze? Cind ati facut primul set de vaccinuri, ca nu mai tin minte? Oana face luni abia primul set. Mi-e groaza… Oare sa o tin eu in brate? Eu ma gindeam la strategia AndreeiG si as vrea sa n-o tin...

COSMINA, ce curtat e Harris!! Nici nu ma mir, asa o dulceata de baietzel!! Nu exagerez deloc, e FOARTE dragutz! Era asa simpatic in filmuletz cum gingurea! Ai promis filmuletz cu bibe in actiune! M-am uitat la pozele de la botez, se pare ca Harris nu a avut nici o treaba, parca era la el acasa, zburliciul

MONICA, auzi, febra musculara la retina… Ferestruica aia e tot timpul obturata de o clapeta a caruciorului, si voiam sa oun pluloverul intre clapeta si plasticul transparent…. Da ei ii place clapeta aia, banuiesc, e cu puncte mici mici, ce stiu io ce vede ea acolo… Aoleu! Ai reusit sa dai de bunici? Sau de vreun vecin? Sper ca e bine totul? Sa ne scrii! Neaparat!

Da’ MARIANA, de ce te-ai panicat acuma cu sarcina? Ai dus la capat trei sarcini perfecte, de ce sa fie acuma altfel? Doar si dr ti-a dat liber, totul este OK… nu mai baga in seama tot ce citesti, sunt exceptii foarte triste, dar exceptii! Tu ai o istorie fara probleme, asa ca nu e bine sa ti le faci singura!! Pliz, pliz!! cind incepi cu diversificarea la Markus? Ii dai ceva suc deja?

AIDA, v-ati mutat? Cum va simtiti? Superbe pozele, m-am tot uitat!

KIM, tu cind incepi diversificare? Pe la 6 luni cum e recomandat? Incepi cu cerealele? Ca am inteles ca asa e recomandat la voi.

PISPI, vin eu si pun matusa in tren! Direct de pe dugheana!

TCELEN, abia astept sa faca Oana ceva pt prima oara, si scriu la subiectul tau!

Eu... ma car inapoi in pat, i-am dat lui Oana sa suga si acuma vjjj in pat pin la 10!! Azi nopate capiatii astia au claxonat, au tzipat, au fluierat, de-mi venea sa-i omor pe toti, noroc ca Oana dormea tun. Delir total, mai ales ca s-au adaugat si italienii dup-aia. Las ca se bat ei marti, ca joaca impreuna.

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Va pup pe toate, fete dragi Ca de obicei aici gasesc sustinere Sigur cand va fi sa fie bebe veti fi primele pe care le anunt

Am citit cateva din ispravile nazdravanilor vostri si m-au amuzat teribil. Pup toti strunfii; sa creasca mari si sa va bucure tot mai mult

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

MP - ce stii de bunicii tai??? Ai reusit sa dai de ei, sunt bine?? Daca te putem ajuta cu ceva, sa ne spui. Eventual sa dam noi niste telefoane pe la vreo primarie sa aflam mai multe ...
Cum crezi! Eu sper sa fie bine si sa nu fie nevoie.
Pupici multi si sa dea Dumnezeu BINE!

adar si MAIA(30 martie 2006)
minunea mea

maia - minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Adar e frumoasa foc Maia Chiar ca e o minune cu oki mari

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

of, fetelor, i-am trimis Sms Monicai sa vad ce si cum...si nu raspunde nimeni...,ma rog sa fie ok cu bunicii ei, ca am vazut si eu pe Realitatea ce dezastru e in satul lor

...

Catrinel, sa stii ca Bia e mare amatoare de apa si de dushuri...nu a plans in apa decat la botez..da nu se pune ca ala era un plans continuu...nush', o fi din cauza ca e zodie de apa?si are ascendent tot in zodie de apa (in Rac, ca mine)...oriucm treaba cu dushul i-am 'prezentat-o' ca pe-o joaca, si nu o spal cu geluri si sampoane decat f rar (la dush)..asa ca se distreaza la maxim...fetele

tina, ma bucur sa te 'citesc', da' zau intra si tu mai des...ca ne e dor..

Noe si Anne Bianca(14.03.2006)

Bebe Blog
Cooking for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Buna fetelor! Multumesc ca v-ati gandit la noi!!
Am stat cu stres noaptea trecuta pentru ca nu raspundea nici unul dintre bunici la telefon...si,na,imi treceau prin minte tot felul de scenarii. Aflam de la tv ca nu e curent electric in tot satul...ca e situatia cea mai grava...ca a venit un perete de apa de 7 m(cel putin asa relata un satean speriat)...Si,desi stiam ca bunicii au casuta mai pe un deal asa,tot am stat cu stres.
Insa de dimineata am reusit sa vorbesc cu bunica la telefon.Mi-a zis ca bunicul era plecat prin sat sa vada ce si cum si daca poate ajuta cu ceva.La ei nu a ajuns apa ca erau mai sus,dar nu au avut curent si cica a fost o furtuna destul de maricica.Au gasit oameni morti si i-au scos din apa si nu ii cunostea nimeni din sat...pesemne ca erau adusi de apa din alte localitati.Cai morti...etc
Bunica a si plans un pic,am incercat sa o imbarbatez si i-am zis sa repare puntea pa care a luat-o apa ca noi intr-o saptamana-maxim doua vrem sa mergem la ei.
Of,Doamne, de ce trebuie sa se intample nenorocirile astea?
La stiri ziceau ceva de 6 morti si 14 disparuti...nu mai stiu care este bilantul acum ca nu m-am mai uitat la tv de dimineata.

Bine ca macar ai mei sunt bine(ce cinic suna...).Va mai tin la curent si va multumesc din inima inca o data!
Si sotul meu a fost foarte placut surprins de comunitatea asta a noastra si de cum ne imbarbatam reciproc in momentele grele.

Diana,multumesc de sms-uri! S-ar parea ca se duse pe apa ploii gratarelul nostru.Dar chiar si asa,daca nu ploua poate ne intalnim maine in vreun parculet.

Numai bine!

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput