Bebelusi de Martie-Aprilie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 20
kim spune:
La multi ani Maia (Adar) si Vlad (LiliPrejbeanu) si Adina Nicoleta (Andra Simona)! sa cresteti mari si sanatosi! (ce chestie sa te nasti in 31, cum sarbatoresti in lunile cu 30 de zile?)
Delia, cat cantareste Rudy acum? am inteles ca la 4 luni bebeii trebuie sa-si dubleze greutatea de la nastere si ca apoi nu mai iau asa mult in greutate.
Micaalsa, felicitari pt primul dintisor care vrea sa apara (chiar si cu plansete si suferinte). Ti-am admirat si eu goblenurile, jos palaria!
Dea, ca ziceai tu de bebei mancaciosi si somnorosi, fiecare copil are ritmul lui, bebelina mea papa exclusiv san la 3 ore (chiar 4 cand doarme mai mult) deci 6 mese pe zi si noaptea doarme tun, nu mananca f mult dar parca creste si cu somn, in orice caz e obosita daca nu doarme macar o jumate de ora intre mese.
Ceela, Traian e super bine dezvoltat, cred ca i-a prins bine si aerul de mare, ba ati fost si cu trenul, bravo pt curaj!
MP, apelul tau a razbatut pana aici, chef de iesire avem si noi, ce pacat ca nu ne lasa marile si oceanele, distanta asta, of of of!
AndreeaG, bine te-ai intors cu capsunica mica. Multumim si noi de urare.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
kim spune:
Catrinel, chiar ma gandeam sa intreb de tine, dar am zis ca te las in pace ca intri tu, nu ne lasi asa... fara corespondent in Germania...
Apropo, vreau si eu retetele alea de prajituri numai sa fie testate si simple de facut.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
tcelen spune:
MULTUMESC ANDREEA G. PTR CONTRIBUTIA TA,AM RASPUNS SI ACOLO
poze Iulian la munte
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&
ANA-MARIA17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
MP spune:
Catrinel,ce mi-ar mai placea sa poti veni si tu!!!...![]()
Da' las' ca ne intalnim noi cumva candva. vezi insa pana atunci ce face Oana cu Harris...Sa nu ii franga inima baietului meu ca si asa se recupereaza acum dupa ce l-a abandonat Perluta care cred ca a fugit in lume cu un "perloi" ceva ca nu mai da nici un semn de viata.
Astept cu interes relatari de la Campeonatu'ala mondial.
Te pup si fug o tura in Moghioros cu baietii...
Cine mai vine? ![]()
Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad
(27.01.2002) si Matei
(14.03.2006)
Pozele noastre
mari78 spune:
Monica, venim noi dar mai peste o ora . Va gasim noi, nu scapati ![]()
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
www.vacanteonline.ro
adibal spune:
Multumesc pentru urari, Tcelen, Ciuf, Adar, Serependity, AndreeaG, NShiro, Adar, Kim si tuturor care s-au gandit la mine de ziua mea, dar din lipsa de timp nu mi-au urat in scris toate cele. Va pupez pe toate si fiti convinse ca am inchinat un pahar si pentru voi(caci am facut chef de 20 de persoane, ca la chel, palarie de margaritar ii trebuia! Cum sa te ocupi de musafiri cu doua gemene alaptate la san!??). M-am gandit toata ziua ca o sa fiu felicitata si nu am acces la forum.
Eu vin in fiecare vineri in Craiova pentru a spala rufele( la tara apa este ff dura si ar strica orice masina de spalat), iar aici am internet asigurat. Caci la tara... e dezastru fir-ar Romtelecomul lor sa fie! Ca teapa mai mare ca firma asta n-am vazut! Mie telefon nu-mi trebuia, am facut abonament special de Internet si dupa doua saptamani de functionare, gatza, nu mai sunt conditii tehnice!!! Pai, cum, asa, brusc??? Am luat card Vodafone, era o oferta super,am intrat pe Google si atat, de acolo nu a mai mers. Trebuie sa ai semnal full ca sa mearga. Asa ca, vinerea va vizitez, sa pregatiti dulceata! Imi e dor de voi tot timpul, nu am avut timp sa citesc vreo doua capitole, oricum, am reusit sa vad ce a facut Noe la botez, imi da emotii pentru 8 iulie cand botez gemenele. Siiii....Congratulations, Mariana1976, astept poze cu burtica!! Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi amandoi! Iar tu sa ai aceeasi putere de pana acum!
Noi suntem bine toti, fetitele mele, dragutele, se boteaza pe 8 iulie, dar desi o sa fiu in Craiova, ne vin prieteni din tara si va trebui sa ma ocup de ei. Biserica este aceeasi la care s-a botezat tati, ne-am cununat noi si ne poarta noroc tot timpul. Parintele e cam popa, de-aia imi e teama cand ma gandesc la Noe. Cheful e mic, intr-un loc f luxos si select, tot unde a fost si cheful dupa cununie, dar la chefuri am experienta, nu e problema.
Cam astea ar fi, asa, in graba, sper sa am iar Internet la tara ca cica asteapta nu stiu ce echipamente(!!)
Sa nu uit, va rog sa o treceti la data de 17 martie si pe Maria, este sora geamana a Stefaniei. Ne-ati cam uitat care cum suntem, bag seama!!
adibal spune:
Si scuze, Mariana 1976, multumiri speciale pentru urari!! Ai fost smechera, ai scris Adriana, nu Adibal, de-aia te-am vazut acum!! Iar esti super atenta! Cum oi putea???!!
ciuf spune:
Sal, iubitele
Eh, sunt intr-o pasa tare proasta. Imi plecara Istratii de acasa si ramasei eu cu Eva. Am facut consiliu de familie si pana la urma am decis ca nu voi merge cu cortul la Yellowstone. Nu ma gandeam decat la Marushka mea sa nu imi raceasca, sa faca urat pe acolo. Dupa ce am vazut ca noaptea sunt cam 2-3 grade Celsius am zis ca mai bine stau acasa. Si eu zic ca bine am facut. Bietul sot nu stia cum sa ma mai imbie sa merg, ca eu voi dormi in masina, ca imi va cumpara aeroterma de masina numai sa mearga printesele.
Asa, si de ieri am inceput cu liste, facut bagaje, pregatit papica, iar acum de dim. imi plecara. Le facui cu mana avand lacrimi in ochi. E prima data in doi ani jumate cand stau despartita de Luk Muk-ul meu. Nici cand am stat in spital nu trecea ziua fara sa nu-l vad, sa-l simt, sa-l pup. Grea meseria asta de mamica.
Eu am mers anul trecut acolo si a fost superb. Acesta este unul din parcurile naturale cele mai frumoase din lume. Pentru cine e interesat am poze de anul trecut in albumul lui ciufa. Merita vazut, asta e clar.
Farfuzelul face nanica acum. E tare cumintica. Ma topeste cand trage cate un chiot, cand vorbeste, cand isi urmareste manuta dreapta (deocamdata numai pe aia o are) si apoi si-o baga in ochi din lipsa de control. Iar eu imediat cu aparatul de filmat. Zici ca-s obsedata. Dar vreau sa-i prind toate noutatile. Zilele astea vreau sa ma duc la cumparaturi sa-i iau un album in care ii voi trece toti pasii spre un anisor. Ah si sa nu uit ca vreau sa iau si acel tablou din argila in care sa-i imprim piciorusele si manutele.
Am stabilit botezul pe 29 iulie. L-as fi vrut un pic mai tarziu dar nasica e insarcinata si naste in jur de 1 sept. Iar ca sa nu avem surprize am decis sa facem botezul mai devreme.
In we asta sper sa mergem impreuna sa ne uitam de toaleta pentru Farfuzel.
Noe, tare rau imi pare de experienta avuta cu acel preot. De fapt nici nu l-as putea numi preot avand o asa atitudine
. Oricum sa-ti traiasca micuta crestina.
Pe aici, in statul nostru, fiind montan, rar e nevoie de AC. Numeri casele care au instalatie de AC in casa. Fiind si aerul uscat, iti este mult mai usor sa simti o temperatura ridicata. Asa ca ma consider norocoasa.
Honeypuma, eu iau in continuare vitamine prenatale care sunt si pentru mamici ce alapteaza. Asa cand imi mai amintesc, sa fiu sincera. Ca este foarte bun pentru lauze. Rau nu iti va face. Poate te va ajuta la laptic.
Kim, cand primesti rezultatul la analize? Sa ne spui si noua.
Ca tot vorbeai de obsesia ta cu rochitele, de unde ai luat toaleta micutei de botez? Din Canada? Ca sunt si eu in cautare de o rochita strict de botez. Nu altceva care sa poata fi purtat si dupa.
Delia, asta imi spunea si sotul. Ca mai bine ca nu eram insarcinata cand am fost la expo. Ca m-ar fi marcat sa vad toate exponatele cu bebelusi, embrioni, etc.
Eu mai radeam. Ii ziceam sotului " Na, iesiram si noi singurei si te dusei sa vezi mortaciuni".
Nu te ingrijora atata timp cat papa Rudy si nu da semn de boala. Mai asteapta un pic.
Cosmina, Harris e un frumos. Sunt indragostita de el. Te pierzi in ochisorii lui. Va vraji fetele cu ei. Sa stii ca si Eva mea e dulcica. Vezi, vin cu fine apropos-uri.
Biuta, decat de doua ori am pus-o pe Farfuzel pe burtica. isi pune capul pe-o parte si gata. Nu incearca sa-l ridice, e prea mare efortul si nu merita
. Dar in schimb isi ridica poponeata, de zici ca vrea sa mearga de-a busilea. Parca este o omiduta.
Cameliada, ma bucur ca a fost bine micutul dupa vaccin.
Anamaria, ce goblenuri frumoase ai!!! M-ai innebunit. Eu sunt bolnava dupa ele. Am incercat candva sa fac asa ceva si am renuntat rapid. Ochii nu ma lasau. Dar mama tot face si imi trimite si mie. Mi-a placut foarte mult asta: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ro_alba2004/detail?.dir=1991&.dnm=9a4cre2.jpg&.src=ph
ai idee cum se cheama?
Florile tale sunt superbe. Mai ales begoniile. Dar cea mai frumoasa este: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ro_alba2004/detail?.dir=3a02&.dnm=7098scd.jpg&.src=ph
Si ce cutulite are!!! faine filmuletele.
Felicitari pentru achizitionarea unui dintisor. E gata de friptanski.
Polixeni, drum bun in Romania. E un dulce micutul. Mutrica lui imi inspira un copil tare bland si ascultator. Sper sa nu ma insel. Deci pana la urma a ramas numele Nikolas? Tcelen, daca esti tu draguta, poate modifici numele puiutului.
Luiza, faine pozele. Micuta a fost o printesica. Felicitari pentru crestinare. Si tu o frumoasa in rochita aceea.
Ameluta, Eva nu mai poarta caciulita de cand s-a nascut. Foarte rar i-o puneam, mai ales dupa ce o spalam pe cap si apoi dormeam cu geamul deschis. Dar in rest nu e nevoie. In mod sigur nu iti va raci pe timpul asta decat daca intra in contact cu vreun "intrus".
Mariana, fii tare. uita-te ce copii frumosi si sanatosi ai. Si eu am suferit tare mult cand am citit de micuta Maria. Ma rog pentru ea sa fie bine. Dzeu sa aiba grija de ea.
Nu te mai gandi la prostii. Asa priveam si eu lucrurile inainte. Si daca nu eram un pic scuturata poate nici nu aveam copii in ziua de azi. Ma obsedau tot felul de articole citite, documentare, etc.
Catrinel, e vorba de micuta de la mamici de mai-iunie, si subiectul ei a fost lansat la Arta credintei sau cum s-o chema. Intai a fost la discutii generale si apoi l-au mutat.
Elvie, sorry ca te-am indus in eroare, greutatea aia de 55 kg era un exemplu. Atat aveam inainte de sarcina iar acum sunt posesoarea a 64 kg
. Si ca sa scap de ele ma duc la sala. Trag de
, merg la sauna, jacuzzi, pedalez la bicicleta aia statica de nebuna, etc. Eh, si daca as putea slabi numai prin exercitiul ochilor
... ca la ce specimene de frumusei sunt pe acolo... Deh, domne, crapa tricourile de musculosi ce sunt. Inveti anatomie pe ei. Ma uit numai cu coada ochiului la ei, ca sotul e langa mine
.
Eh, uite ca acum citii ca Polixeni a slabit prin dieta. Nu o faci publica? Ca incerc si eu. Ma obsedeaza ca am ramas cu burtica. Nu prea ma incap multe.
Ema, e un scump Mario cand se intoarce. Are ceva antrenament. A invatat miscarea. Pup scumpicelul tau.
Tcelen, ce distractie faina a avut Iulian. Peisajele alea m-au uns la suflet. Mi s-a facut un dor de casa nebun.
Laura, de fiecare data ma gandesc la tine, la Ileana si Adriana. Daca Dzeu ne-ar asculta gandurile la fiecare bine ar mai fi. Iti doresc ca ziua cu cele doua liniute sa vina cat mai repede. Pup si mult optimism.
Ceela, ce grozav ca ati fost cu cortul. Mi-e tare dor de o asa iesire dar astept sa mai creasca un pic Farfuzel. In ce statiune ati fost? Felicitari pentru dimensiuni.
Andreea Georgiana, ce rasfat pe a ta micuta. Si bunica, si strabunica. A fost in centrul atentiei. Cred ca bietii parintii tai ii duc dorul Theutei. Dar taticului cum i-a fost fara fete?
Ce fain ca doarme asa mult acum. E super. Vreau si eu asa. Farfuzel inca se trezeste pe la 3-4 si apoi la 6:30-7.
De ziua sotului meu, pe 7 iulie, vreau sa incerc sa fac Tiramisu. Imi place tare mult prajiturica asta.
Catrinel, m-a amuzat faptul ca vaporul a intrat in ecranul ala mare. Ce naiba s-a intamplat? Nu l-a vazut??? Era prea mic? Sau asta e un apropos pentru instalarea unui ecran si mai mare?![]()
Onichka ta e o mica mafioata. Pup falcutele ei.
Gata, v-am lasat. Is singura si trebuie sa ma organizez bine ca sa fac si cate ceva prin casa.
Pup gasca
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
ciuf spune:
La multi ani prichindeilor Maia si Vlad!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
mariana_1976 spune:
Ciuf, ce mult ai mai scris astazi.Iti multumesc pentru incurajari si stiu ca ai dreptate in privinta cititului tuturor problemelor legate de sarcina de pe net.
Imi pare rau ca a trebuit sa te desparti de Luca, dar cred ca ai procedat bine la temperaturile alea.(desi aici exista sacuri de dormit speciale si pt. bebe, fiindca iti dai tu seama ce friguri tragem iarna pe aici.Daca sunt sub - 15 C nu ii scoatem afara, altfel si la -10C bebeii de 4 saptamini pot fi lasati sa doarma afara in carut,progresiv, mai intii 15 minute).
Adibal iti multumesc pt. gindurile bune.Listuta cu zilele de nastere au facut-o mai multe fete harnicute de aici si ma scuz ca nu am observat omisiunea Mariei de pe data de 17.Ar fi trebuit s-o vad eu imediat, fiindca stiam ca noi am nascut amindoua pe 17 dar in luni diferite.Tin pumnii sa va functioneze Internetul si la tara cit mai curind.
Catrinel, cum mey sa intre cu vaporul? Da´ cine era "carmaciul"?
Ieri la stiri mi se pare ca au aratat niste ravagii ale unei explozii in Germania. Ai idee ce s-o fi intimplat?
Aaaaa,aveti visine in Germania????Bravo, ca aici nu am vazut si le-am tot explicat ca sunt niste..."cirese acre".![]()
![]()
Ceela, mersi mult pt. urari
Cind am citit ce maricel e Traian aproape am cazut de pe scaun!(asta fiindca al meu e tot in feb. nascut si de-abia a avut saracu´ 7 kg la 4 luni)Ia spune,care e secretul ca a crescut asa voinicel si frumusel foc?
Alina/Oradea eu as da de
desi personal nu ma ating de
,dar as prefera s-o fac atunci cind se va naste, pt. ca sunt usor panicata de felul cum se va desfasura aceasta sarcina.Ia mai zi-ne cum creste flacaul,da?
Mari78 si Monica sa ne spuneti negresit daca v-ati intilnit!Plimbarica placuta!
Andreea/Canada multumesc mult pt. raspunsul la intrebare.Nu te ingrijora, ca si baietelul meu maninca cam 7-8 biberoane pe zi a cite 130 ml.Si tot asa la intervale mici si noaptea si ziua.Mie mi s-a spus ca stomacelul lui nu poate asimila mai mult deodata si din cauza asta bea des.Nu ii voi putea schimba programul decit in mom in care are cel putin 2 mese solide pe zi.
Andreea-Georgiana imi pare rau ca a trebuit sa va confruntati cu prob.de canal lacrimal infundat.Bine ca a trecut.Aici nu se face nimic pina la virsta de 1 an , daca nu exista infectii repetate...
Capsuni aici se dau de la 6 luni, dar...si de la 4 e okay, mai ales ca tu i-ai oferit doar zeama.
Cristina/Galati UNDE la munte a fost Iulian? Cred ca am recunoscut ceva Busteni, Babe...
Anamaria/Alba-Iulia sa stii ca si mie mi s-a parut scoica de pus in masina prea "adinca" pt. spinarea lui bebe.Dar daca scrie ca e conform cu normele EU de siguranta...sper ca s-au gindit si la coloana micutilor desi nu prea am incredere...
Va pupicesc mamicilor
Mariana
mama de Monica, Matei si Markus