Bebelusi de Martie-Aprilie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Micaalsa,felicitari pentru dintisor!!Se pare ca micuta ta e mai precoce decat Matei.La el inca nu se simte nimc,insa se vad bine liniutele albe pe gingiuta de jos.
Am vazut filmuletele si pozele!Scumpa foc vorbareata mica...pupam cu drag falcutele ei!
Iar tati e in extaz...asa se uita la ea cu drag...Cred si eu.Doar e fata tati.

Va imbratiseaza cu drag
Monica si cei doi pitici: Vlad(27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Pozele noastre

Mergi la inceput

Mai astept doritori pentru iesirea la "pascut"!!!Haideti fetelor...

Va imbratiseaza cu drag

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Monica, multumim frumos de felicitari dar tare am fi vrut sa fie mai tarziu momentul asta cu dintisorii, ca ne chinuie tare tare. Noaptea trecuta n-am inchis un ochi din cauza asta si Iulia saracuta mai fura si ea cate-o juma' de ora de somn. Mi-e o mila cand o vad cum urla ... nu stiu, chiar asa de tare sa-i doara? Ca mie mi se face pielea de gaina cand o vad cum se chinuie. Nici chef de vorba nu mai are, ea care toata ziua gangurea si chiuia .
Intr-adevar, e fata tatii , el si-a dorit-o fff mult si mai ales, sa fie fetita.
Ce ne-ar place si noua sa iesim la "pascut" cu voi ... dar e tare departe si din pacate-s singurica din Alba in randul mamicilor de martie - aprilie . Asta e, Bucurestiul e miezul .

Andreea, frumoasa vacanta a avut Theea, cred ca i-a placut de minune aerul curat de la tara. Si mai ales livada bunicilor. Iulia mea, cand sta in camera ei tot timpul e cu ochii pe geam pentru ca am un nuc mare in fata si i se vede coroana, o fascineaza de-a dreptul cum se misca frunzele. Sa mai creasca putin si o taiem si noi la strabunica la tara . Am vazut intr-o poza scaunelul de masina al Theei, imi poti spune te rog ce firma e? Eu caut de-o groaza de vreme si nu gasesc unul care sa se rabateze complet pe spate. Toate sunt facute sa stea copilul in pozitia aia indoita ... mie una nu mi se pare ca ar fi comod pentru ei desi vanzatoarele zic ca-i pozitia cea mai comoda pentru bebe, ca si cea din burtica.
Mai fetelor, ale voastre cum sunt? Ca pe mine ma termina lucrul asta, nu stiu ce sa fac si de care sa cumpar .

V-am pupat, fug la bebic.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

micaalsa,FELICITARI ptr primul dintisorsi ptr fata frumoasa foc din filmulete!!!poate vrei sa treci momentul primului dintisor la Ce au mai facut bebeii nostrii!!!

poze Iulian la munte

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Micaalsa,noi avem din ala obisnuit...scoica pentru 0-13 kg.Si eu m-am gandit daca nu ii face rau la spate...dar nu am gasit altfel(poate nu am stiut unde sa cautam) si apoi mai sunt si alti bebelusi care stau in scaunele din alea...si in plus doar nu sta non stop acolo.Zic si eu...
Imi pare rau ca o doare..Dr nu v-a spus sa folositi nimic?Stiu ca e un gel care se da direct pe gingiuta(Calpol parca)...dar nu stiu de la ce varsta.Lui Vladut nu i-am dat nimic.A fost un super bebe.Nu a avut febra de la dinti si nici nu a plans de durere.Sper sa fie bine si cu Matei.
Un pupic Iuliei ca sa ii mai treaca!
Voiam sa te intreb,goblenurile alea tu le-ai facut?Ca sunt frumoase rau.Si florile tale sunt superbe!

Va imbratiseaza cu drag

Pozele noastre

Mergi la inceput

ANDREEA G. sunt superbe pozele,dar eu oricum sunt topita dupa fiica ta
dar stii ca ,capsuna nu se da inainte de 8 luni?
oricum felicitari ptr prima capsunica papata si poate treci momentul la Ce au mai facut bebeii nostri!
cred ca o sa ziceti ca sunt obsedata de subiectul asta dar chiar sunt,cred!!!
aaa si daca tot sunt obsedata am uitat sa va spun ca e la mine la semnatura

poze Iulian la munte

POZE ANA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Cristina, am semnalat si noi primul dintisor in "Ce au mai facut bebeii nostrii" desi nu ne bucuram prea tare ca doar ce ne-a mai trecut din colici si acuma alta pacoste pe capul nostru. Si mai ales, ca mai auzim incoace si incolo ca dintisorii iesiti prea devreme nu sunt foarte rezistenti . Acum, ce-o fi o fi, noi o sa avem mare grija de ei ca doara sunt de-ai nostri.

Monica, eu nu stiu ce sa mai cred, dar sincer mie tare nasoala mi se pare pozitia aia pentru ei. Am pus-o intr-un magazin, cand am vrut sa-i cumparam, si cand am vazut cum sta saracuta, indoita-n doua, am renuntat. Noi avem si drumuri lungi de facut, de 300 - 400 km, nu stiu cum ar suporta mititica sa stea in pozitia aia atata vreme.
Pe gingii o dau cu Calgel dar nu mi se pare sa-i fie de vreun folos. Se linisteste doar cand o masez cu degetul meu pe gingii, in rest, e un urlet continuu. I-am mai dat Nurofen ca sa-i mai calmeze durerea, si dupa ala mai poate sa doarma cate-o juma de ora, o ora.

Da, eu am facut goblenurile alea, in vremurile mele de liniste dar stai linistita ca acum n-as mai putea sa mai lucrez la vreunul. Am unul la care mai am doar un coltisor mic de facut ... dar de unde vreme? Am avut si eu o preocupare in tineretile mele . La flori inca n-am renuntat, nu pot, ca-mi sunt tare dragi dar nu-ti spun cand am de le udat ce de treaba e pentru ca, toata casa, de jur imprejur are balcoane si-mi sunt pline de flori. Mi-am tras furtun din bucatarie pe balcoane ca sa le pot uda ... se uita lumea din strada la mine ca la avioane. Asta e ... fiecare cu pasarica lui, sau cu stolul, n-avem ce face.

Va pupacim, va dorim un weekend placut ca noi s-ar putea sa nu mai putem scrie pana luni. Speram sa venim cu vesti bune si fara dureri de gingivute.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Micaalsa,si eu am avut pasiunea asta in tinerete...Acum nu mai am timp chiar daca as vrea,plus ca mi-a cam slabit vederea de la atata lucru pe calculator.
Asa,Calgel se numeste...Imi pare rau sa aud ca nu are efect.
Un we placut si tie!

Va imbratiseaza cu drag

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

DEA, dar bebitza ta papa o gramada! Poate daca ai incerca sa ii maresti intervalul dintre mese ar papa mai mult la o masa? Ai incercat? Sau la ora 4 sa ii dai nste ceai in loc de lapte, si incet, sa i-l scoti si pe ala… Cu greutatea cum sta?

DELIA, i-a trecut raceala? Poate sa-l mai lasi o saptamana, sa vezi cum ia in greutate daca i-a zrecut, si apoi sa mergi. Principalul e ca a luat in greutate si nu a stagnat….

MONICAAAA, ce-am mai veni si eu la gratarel!! Uoffff, de ce naiba-s asa departe…..

ANDREEA, v-ati distrat misto, ati fost rasfatzate – excelent! Deci nu mai alaptezi deloc! In cazul asta faci diversificarea mai repede? Va pup, ma bucur ca v-ati intors si ca v-ati simtit bine! Vraeu super reteta de praji cu visine! Am mai primit una de la Noe… Foarte misto si aia!

TCELEN, unde a fost Iulian? Foarte misto pozele!

MICAALSA, mi.e rau, deja ii ies dintzisorii? Iulia e nascuta in aceeasi zi cu Oana, deci pot sa ma astept??! Multa sanatate si sa ii iasa cit mai usor! Se gaseste ceva la farmacie? O crema cu care sa o ungi pe gingiutze? Da-I sa roada jucarii din alea umplute cu gel, pe care le tii la frigider un pic. Asta daca zici ca o ajuta cind o masezi tu cu degetul….

KIM, nu am uitat de poza, sper sa ajung s-o fac azi!

PISPI, ce-i cu matusa, e pe dugheana deja?

La multi ani Maia si Vlad Lucas! Sa cresteti mari, voiosi, norocosi , sanatosi si fericiti!!!

La noi, nimica deosebit, azi joaca germania si au innebunit toti. E delir!!! Sunt toti apucati, daca pierd va fi doliu national! Toti claxoneaza, sufla in trompete si fuieritze, nu vreau sa ma gindesc ce e pe malu’ Mainului.... Apropo, in ecranu’ ala mare a intrat ieri un vapor… nu stiu exact ce pagube sunt, dar corespondentu’ Catrinel Mamaluoana se va interesa.

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

catrinel17,multumim
ei au fost la Predeal,dar au colindat ,la Busteni,Brasov,sus la Babele,Sfinxul,La Trei Brazi etc...si pe unde or mai fi fost

poze Iulian la munte

POZE ANA-MARIA

Mergi la inceput