Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)
Raspunsuri - Pagina 28
BLUE ANGEL spune:
salutare si de la noi ..am avut calc stricat acasa ..si tare rau a fost ca nu v-am putut citi ...
sunt dependenta , e clar..
In primul rand LA MULTI ANI TUDOR !!!
Sa cresti mare si voinic ..ca frumos esti !!!! si o pupam si pe mamica ta ..care arata super ..ca de obicei !!!
LA MULTI ANI BOTOSICA !!!!
Multa sanatate si noroc in viata !!! Sa-ti traiasca minunea Cristal si sa aveti parte numai de bucurii !~!!!
LA MULTI ANI !!!si pentru bunicuta Danei
... sa fie sanatoasa si sa se bucure de nepoti
si petrecere faina la munca
...si la mai multi ani in RO ...
Adema , imi pare rau de Codrut ca este bolnavior
... din pacate , nu stiu sa-ti dau prea multe sfaturi ...dar sper din tot sufletul sa-si revina repede ..sa venim sa-l pupam pe obrajori !!!! hai da-ne vesti !!! cum se mai simte ?
multumesc din suflet pentru raspunsurile despre storcator ...o sa ma duc sa testez si piata
Roxa -fata verde..bine-ai revenit
..te-am vazut pe la celelalte subiecte si am crezut ca esti suparata pe noi ...da' niste poze nu ai ? si mai zi-ne de Serban ! ..am fost pe jos de ras ..auzi "dansul cacacelului " ..

Olivia , am citit bine .." ciorba pe foc "?..vezi ca am calc de acasa stricat ..dc ai ceva mesaje trimite-le pe celalalta adresa ..stii tu !!!pup ..hai cu AMR-UL !!!!
Carmencita !!!! unde esti ?
Papa , super pozele..vreau si io la munteeeee!!! pupici la mielut si pescarus 
Marcelina , pe cand intalnirea noastra ? ti-a zis Catalin ce "bine" ne-am distrat Sambata ? a fost o muzica superba
..hai sa ne vedem ..
pupici la toata lumea ..ma intorc la munca ..ah si ce chef am ![]()
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
mitzura spune:
Buna fetele!
Intru si eu cu vesti mai putin bune. Tudor e bolnav. S-a trezit de dimineata cu febra, nu mare, 37 cu ceva, si cu o stare apatica si fara pofta de mancare. (Si eu care ma plangeam ca e prea energic, daca l-ati fi vazut azi cum atrna in pat si nu vroia decat sa doarma).
M-am dus totusi la doctor cu el (desi initial am zis ca nu merg ca nu e febra mare) si are adenofaringita, (gatul e foarte rosu). Alte simptome nu are. Tratament Ceclodyne. Fara exudat faringian, pe care daca am vrea sa il facem dureaza 2 zile pana obtinem rezultatele. asa ca o sa ii dau antibioticul, desi cu strangere de inima.
Offf, e atat de rau cand sunt bolnavi.
Adema, voi ce ma faceti?
carmenp spune:
la multi ani, tudor si botosica!
tiii, inc-oleak si-ajungeti la majorat
si bolnaviorii, sper ca sunt mai bine...
papa, pe drumul de costisa, hehehe, si ce peisaje, mi s-o facut dor de munte. pupam melu`&pescarushu`
dragelor, de azi is don`soara si intru in al 7 lea an de mariaj cu pasaroiu
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
szivarvany spune:
Hellou.
Pupam pe Sofia si pe Catrinel, doua frumuseti ! 
Mitzura - sanatate lui Tudor 
d`soara Carmenp ! Si la inca o mie de ani fericiti impreuna !
Roller - io vreau, io vreau 
O saptamana frumoasa sa aveti, cu muuulta sanatate ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Adema spune:
L-am trecut pe Codrut pe Sumetrolim si sper sa isi revina ca nu mai pot sa il vad asa! Aseara a aparut sange in scaun si m-am speriat ingrozitor!
De cand cu biseptolul nu a mai facut febra, dar e a sasea zi in care refuza mancarea.Nu mai are energie si daca se joaca putin, apoi singurel fie se cocoata in pat, fie se intinde pe covor.Ne-a dat dr. si Peritol pt. pofta de mancare.Nu stiu ce sa mai zic...
Va multumesc de suport!
Adema&Codrut
cristalina spune:
Buna ziua!
Multumim frumos de urari!
Noi am serbat in mod voios, cu multi muci, tuse behaita si o gramada de bubite care arata tare urat...Azi a venit nenea doftorul in vizita prilej cu care l-am vomitat de doua ori ca sa-i mearga bine...:))))
De ieri dimineata am ramas fara apa, distractie maxima la noi...:))))
O gramada de lume in vizita si nici un strop de apa, cam nasol momentul...:)
Am facut niste pozici si un filmulet in care parinti si bunici intr-un glas canta la multi ani si Maria rade de nu mai poate....hehehe
Dar a reusit sa stinga lumanarica singurica, a stiut ca trebe sa sufle...:)))
Am aplaudat fericiti, ea a cules figurinele iar noi am mancat tortul (preparat de Chef carrefour...
)...Toata lumea multumita!...![]()
Incerc sa citesc din urma, pupam in grup fara discriminari!
Sanatate la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
carmenp spune:
adema, ofof, nteleg ca scaunele sunt normale? de la peritol va incepe sa manince, imi pare rau
Carmen,Ilinca&Ionut
szivarvany spune:
Adema - de la Peritol are Giulia o pofta de ne sperie. Drept urmare l-a vomat pe tata`so si pe taica`miu acu` doo zile ca asta mica nu are simtul masurii
Dupa care a inceput sa jeleasca si sa ceara mancare
Multa sanatate va dorim 
Cristal - ai poze de la kef ?
Carmenp - un`ti`s copiii ???
Daria &
Giulia (2004 08 16)
carmenp spune:
cam imprastiati, unu` la maica-mea, unu la soacra-mea
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Adema - de la Peritol are Giulia o pofta de ne sperie. Drept urmare l-a vomat pe tata`so si pe taica`miu acu` doo zile ca asta mica nu are simtul masuriiDupa care a inceput sa jeleasca si sa ceara mancare
Multa sanatate va dorim
Cristal - ai poze de la kef ?
Carmenp - un`ti`s copiii ???
Daria &Giulia (2004 08 16)
Carmen,Ilinca&Ionut
szivarvany spune:
Carmenp - asta`i boierieee.
Vi-am zis ca de la anu` din toamna incepem proiectul bb2 ? Am reusit sa conving`omu` ca ne trebe inca un cupil care va fi tare cuminte si cu fundite ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)