Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare si de la noi ..am avut calc stricat acasa ..si tare rau a fost ca nu v-am putut citi ...
sunt dependenta , e clar..
In primul rand LA MULTI ANI TUDOR !!! Sa cresti mare si voinic ..ca frumos esti !!!! si o pupam si pe mamica ta ..care arata super ..ca de obicei !!!
LA MULTI ANI BOTOSICA !!!! Multa sanatate si noroc in viata !!! Sa-ti traiasca minunea Cristal si sa aveti parte numai de bucurii !~!!!
LA MULTI ANI !!!si pentru bunicuta Danei ... sa fie sanatoasa si sa se bucure de nepoti
si petrecere faina la munca ...si la mai multi ani in RO ...
Adema , imi pare rau de Codrut ca este bolnavior ... din pacate , nu stiu sa-ti dau prea multe sfaturi ...dar sper din tot sufletul sa-si revina repede ..sa venim sa-l pupam pe obrajori !!!! hai da-ne vesti !!! cum se mai simte ?
multumesc din suflet pentru raspunsurile despre storcator ...o sa ma duc sa testez si piata
Roxa -fata verde..bine-ai revenit ..te-am vazut pe la celelalte subiecte si am crezut ca esti suparata pe noi ...da' niste poze nu ai ? si mai zi-ne de Serban ! ..am fost pe jos de ras ..auzi "dansul cacacelului " ..
Olivia , am citit bine .." ciorba pe foc "?..vezi ca am calc de acasa stricat ..dc ai ceva mesaje trimite-le pe celalalta adresa ..stii tu !!!pup ..hai cu AMR-UL !!!!
Carmencita !!!! unde esti ?
Papa , super pozele..vreau si io la munteeeee!!! pupici la mielut si pescarus
Marcelina , pe cand intalnirea noastra ? ti-a zis Catalin ce "bine" ne-am distrat Sambata ? a fost o muzica superba ..hai sa ne vedem ..
pupici la toata lumea ..ma intorc la munca ..ah si ce chef am

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

Intru si eu cu vesti mai putin bune. Tudor e bolnav. S-a trezit de dimineata cu febra, nu mare, 37 cu ceva, si cu o stare apatica si fara pofta de mancare. (Si eu care ma plangeam ca e prea energic, daca l-ati fi vazut azi cum atrna in pat si nu vroia decat sa doarma).
M-am dus totusi la doctor cu el (desi initial am zis ca nu merg ca nu e febra mare) si are adenofaringita, (gatul e foarte rosu). Alte simptome nu are. Tratament Ceclodyne. Fara exudat faringian, pe care daca am vrea sa il facem dureaza 2 zile pana obtinem rezultatele. asa ca o sa ii dau antibioticul, desi cu strangere de inima.
Offf, e atat de rau cand sunt bolnavi.

Adema, voi ce ma faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, tudor si botosica!tiii, inc-oleak si-ajungeti la majorat
si bolnaviorii, sper ca sunt mai bine...
papa, pe drumul de costisa, hehehe, si ce peisaje, mi s-o facut dor de munte. pupam melu`&pescarushu`
dragelor, de azi is don`soara si intru in al 7 lea an de mariaj cu pasaroiu

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hellou.
Pupam pe Sofia si pe Catrinel, doua frumuseti !
Mitzura - sanatate lui Tudor
d`soara Carmenp ! Si la inca o mie de ani fericiti impreuna !
Roller - io vreau, io vreau

O saptamana frumoasa sa aveti, cu muuulta sanatate !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

L-am trecut pe Codrut pe Sumetrolim si sper sa isi revina ca nu mai pot sa il vad asa! Aseara a aparut sange in scaun si m-am speriat ingrozitor!
De cand cu biseptolul nu a mai facut febra, dar e a sasea zi in care refuza mancarea.Nu mai are energie si daca se joaca putin, apoi singurel fie se cocoata in pat, fie se intinde pe covor.Ne-a dat dr. si Peritol pt. pofta de mancare.Nu stiu ce sa mai zic...
Va multumesc de suport!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!
Multumim frumos de urari!

Noi am serbat in mod voios, cu multi muci, tuse behaita si o gramada de bubite care arata tare urat...Azi a venit nenea doftorul in vizita prilej cu care l-am vomitat de doua ori ca sa-i mearga bine...:))))

De ieri dimineata am ramas fara apa, distractie maxima la noi...:))))
O gramada de lume in vizita si nici un strop de apa, cam nasol momentul...:)

Am facut niste pozici si un filmulet in care parinti si bunici intr-un glas canta la multi ani si Maria rade de nu mai poate....hehehe
Dar a reusit sa stinga lumanarica singurica, a stiut ca trebe sa sufle...:)))
Am aplaudat fericiti, ea a cules figurinele iar noi am mancat tortul (preparat de Chef carrefour...)...Toata lumea multumita!...

Incerc sa citesc din urma, pupam in grup fara discriminari!
Sanatate la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

adema, ofof, nteleg ca scaunele sunt normale? de la peritol va incepe sa manince, imi pare rau

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Adema - de la Peritol are Giulia o pofta de ne sperie. Drept urmare l-a vomat pe tata`so si pe taica`miu acu` doo zile ca asta mica nu are simtul masurii Dupa care a inceput sa jeleasca si sa ceara mancare Multa sanatate va dorim
Cristal - ai poze de la kef ?
Carmenp - un`ti`s copiii ???

Mergi la inceput

cam imprastiati, unu` la maica-mea, unu la soacra-mea

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Adema - de la Peritol are Giulia o pofta de ne sperie. Drept urmare l-a vomat pe tata`so si pe taica`miu acu` doo zile ca asta mica nu are simtul masurii Dupa care a inceput sa jeleasca si sa ceara mancare Multa sanatate va dorim
Cristal - ai poze de la kef ?
Carmenp - un`ti`s copiii ???

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Carmenp - asta`i boierieee.

Vi-am zis ca de la anu` din toamna incepem proiectul bb2 ? Am reusit sa conving`omu` ca ne trebe inca un cupil care va fi tare cuminte si cu fundite

Mergi la inceput