Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Treitzi, am poze dar sunt pe laptop care e la servici...Nu-s foarte artistice, dar exista...:)
Le pun cat de repede pot.
Daria, supcese maxime...hehehe...Cuminte, sa aiba cine sa traga in stanga de tine cand Giulia fuge in dreapta...:)))

Io cica acum pregatesc prezentare si articol pentru conferinta de la Milano...(dependenta curata moncher!)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Aaa, vad ca pitici bolnaviori sunt mai multi...Sanatate la toti!
In Magurele, ca noi aici stam, bantuie un virus, ala cu care s-a captusit si Maria. O gramada de pitici se manifesta cu muci si tuse behaita...
Evident ca mancarurile mai solide le refuza cu un "nu!" apasat, dar cred ca nu poate sa le inghita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Mai ce face boala asta din omu' mic. Doarme Tudor de vreo 5 ore si ceva si nu da semne ca s-ar trezi. si azi n-a baut decat lapte la 8 dimineata. Febra n-are ca l-am controlat... ma tot gandesc daca sa ii dau antibioticul sau sa ma duc la exudat cu el maine.

sanatate si botosicii!!

Mergi la inceput

Mitzule, multumim iar noi pupam sa treaca...Nici Maria nu are febra, dar are mancarici in fund...e tot titirez!
Noua nu ne-a dat antibiotic la ultimele 3 ture de muci, ca nu am avut rosu in gat...dar ne-a zis ca la rosu d'ala bacterian de gat trebe sa dai antibiotic sa nu se suprainfecteze. Nu stiu ce sa zic, imi dau si eu cu presupusul intr-o pauza de scris la articol...
Gata, se trezeste maria sa Maria. O seara linistita la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara!

LA MULTI ANI TUDOR!
LA MULTI ANI MARIA!

LA MULTI ANI si Domnisoarei Pasarica de la Iesi, sa ne traiesti si sa ne veselesti in continuare!

copilasilor bolnaviori multa sanatate si pupici. imi pare tare rau ca sunt bolnaviori si sper sa se faca repede bine.

mandra mea este la mama, in weekend am avut nunti si nu am reusit sa mergem la ea. in weekendul care vine recuperam. am vorbit cu ai mei si mi-au povestit ca s-a dus cu mamaie in zmeuris si a papat zmeura culeasa de ea, ca povesteste toata ziua si canta cu bunica. piscina ramane printre locurile preferate de joaca.
eu - care sunt rupta de oboseala - nu aveam somn aseara, asa ca am umblat in cutia de carti (ca biblioteca la noi acasa e inca in stadiul de proiect) si am regasit Levantul lui cartarescu. si citeam azi noapte pe la 10 si radeam de una singura... iar de dimineata m-am apucat sa ii citesc si lui catalin pasajele care mi-au placut. of, aproape ca uitasem cat de extraordinar de bine te simti dupa lectura unei carti bune. sunt aproape doi ani de cand nu am mai avut timp sa stau sa citesc seara...
as avea o intrebare pentru nicole - exista un producator bun de ochelari de soare pentru copii? care sa nu coste o avere...? mercic.

simona - am aflat abia astept sa ne vedem sa mai povestim. da-mi un PM cu nr tau de tel, te rog. pupici

o seara frumoasa tuturor!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata...azi este foarte leker..numai eu si sotu din doatre pe aici...restul si-au luat liber..pt ca miine este oricum liber..4 iulie!
Asa ca v-am citi la o cafeluta..
Eu stau si ma minunez si i-am spus si Emei...cum pot sa prescrie pediatrii Peritol ununi copil care nu a papat doar pt ca a fost bolnavior...m-am indignat!
Adela sfatul meu....daca ar fi copilul meu eu i-as face exudat...nu poti decide daca trebuie antibiotic sau nu fara asa ceva ...doar daca esti magician..ce daca dureaza 2 zile! Nu exista si teste instant pt Streptococ?
Sanatate Botosicai! AStept poze!
Irina ...pupici sa -ti treca durerea de cap! Ce mai face Raducu?
Carmen hai la mai multi! Ce esti asa scurta in ultimele zile?
La multi ani pt bunica, Dana! Primit PM..sper sa ne vedem...doar sper

Edit..ca nu terminasem:))) Vazut Mileu la munte ! Cool! Si mami ce slaba este!!
Simo de ce mami? Eu nu am voie sa gatesc?
Daria felicitari...vad ca a mers usor...tati parea mai greu de convins..
Andrea tin pumnii ...sa vina repede bb2!

Si trebuie sa va spun.....am 50,850 KG

Mergi la inceput

Mai, in tot necazul, mai sunt si scurte momente de veselie: M-a auzit Tudor ca vorbeam despre antibiotic si dupa vreo zece minute il aud "Tanti Bioti". Prima data nu m-am prins, dar dupa aia am inteles ca asa a inregistrat el cuvantul antibiotic. Asa ca ne-am si distrat un pic. In rest, febra 38 care ii scade dupa antitermice si iii creste apoi iar. I-am dat si antibioticul totusi, sper sa nu aiba urmari nedorite.

Marcela, noi am luat niste ochelari de soare super, pe care ti recomand, de la Chicco, sunt polarizati, au filtru contra razelor ultraviolete, si cel mai fain e ca sunt facuti antirupere si antispargere, adica pot sa intinzi de toarte sau sa-i arunci pe jos ca sunt cumva dintr-un material elastic. Si arata si foarte bine. Aaa, si am primit si etui la ei (intra in pret). Au fost 500 000 (ROL).

Mergi la inceput

Kim, da, asa mi-am propus si eu initial, sa-i fac exudatul, dar cand l-am vazut acum iar apatic de la febra, n-am rezistat si i-am dat totusi antibioticul. Oricum m-am invatat minte, cand mai face o chestie de felul asta, ma duc intotdeauna intai la exudat si apoi la medic cu rezultatul. Ca e clar ca el nu ma trimite niciodata. Nu cred ca se poate rezultatul mai repede de atat, ca am sunat la cea mai tare clinica particulara din Sibiu, si la ei dureaza 2 zile.

ma gandesc ca singura justificare cu antibioticele astea date asa orbeste, este ca se prescriu din astea cu spectru larg, care teoretic ar trebui sa atace mai multe tipuri de bacterii.

Sunt curioasa, oare medicul Emei i-a facut lui Codrut vreo analiza inainte sa-i prescrie Sumetrolimul. Ca din cate stiu eu, asta e boala generala in Romania, cu antibioticele astea date fara antibiograme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

v-am citit, am zis ca vin sa nu cumva sa mai pierd sirul zile intregi. nu pot sa scriu insa ca facem imediat baita. poate vin dupa ce doarme piciul!

Kim, te felicit si aici pt kilele in minus, vai, de-as putea sa-ti urmez exemplul..ia zi, ai baut apa?

O sa caut si eu sa pun poze noi, ca am multe, insa nu am avut timp sa le triez. Sa vedeti ce mare a crescut si Serban...va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roxa..nu am facut nici sport..si nici nu am baut apa..in fiecare zi ..de miine!
Adela...pediatrul Emei nu a facut ex de nici un fel...Antibioticele pot avea spectrul larg..dar adaca treba este virala (si astea predomina) antibioticul este dat degeaba..si uite asa apare rezistenta la antibiotice!

Mergi la inceput