Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

salutare din nou...

Adema, nu-mi place ce aud despre Codrut. Va tin pumnii sa gaseasca pediatra o solutie si rapid! Doamne Ajuta si sanatate multa!

Dana (roller) ai dreptate si esti foarte draguta . Am noroc de un job bun si mai nou si de intelegere...eu m-am intors cand Serban avea 4 luni, doar ca in ultima luna a fost nebunie si pare sa nu se mai termine: delegatii si cate 10-12 ore de lucru...nu se termina treaba asta domne si toate sunr a.s.a.p. ... ma enerveaza toata lumea care se grabeste, ce-i frate cu graba asta?

ai ca va las s-a trezit pustiul (care e bubos acum, l-au muscat tantzarii)...mai vin..sper sa nu mai iau o pauza de voi asa de mare...

roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Mariuta botoshel
Sa cresti mare si sanatoasa!!! Si sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata

va pove mai tarziu cum fu la munte

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roxa boxa bine ai revenit..vezi ca nu a fost asa de greu..Despre viteza..sintem in secolul vitezei...Succes la descutecire!
Ce dragut este Vic..lasa ca vin si verbele..
Sa va spun eu despre Codrut,am vorbit cu Ema acum...pediatra a recomandat antibiotic..daca trebuie sau nu..nu se stie sigur fara ex copro....Va spune ea mai multe ..mine..
Fug ca am ciorba pe foc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna seara si de la noi!

LMA Mariei Alexandra alias Botosica!

Sanatate lui Codrut! Ce are el pare o enteroviroza rebela, sper sa se puna pe picioruse repede. Nu pot decat sa spun ca inteleg cum te simti Adema cand iti vezi puiul altfel energic si vesel stand palid si flescait pe spate, fara energie, fara chef de nimic, febril si vai de capul lui. Ultima viroza a lui Danut m-a lasat cu cosmare, i-a fost tare tare rau, Doamne Ajuta ca a scapat si s-a refacut. Se va face bine si Codrut, tine-te tare.

Olivia, aici la TM o frezuire cum vrei matale costa 700-800 de mii.

Mai vroiam sa mai scriu cate ceva dar am uitat ce. Oricum neuronul meu e ceva de groaza, uit de la mana pana la gura tot ce vreau s afac, sa cumpar....

Vroiam sa va intreb...ce faceti daca in parc la joaca copilasii transpira la cap si la spate, adica se umezeste tricoul...ii schimbati sau ii lasati sa se usuce asa naturel? ca Danut alearga si el mai nou destul de mult, l-am tuns ff scurt dar nu stiu, taicasu il cam lasa sa se usuce transpiratia, nu-l schimba, nici macar nu-l cauta la spate, eu cand iesim in parc il mai pipai la spate sa vad cum e, il mai sterg, ii schimb eventual tricoul, dar tatane-su ma face nebuna ca cica tre sa-l las in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

La Multi Ani, Botosica! sa cresti mare si sanatoasa si sa fii o bucurie pentru parintii tai!

Multumim de aprecieri si de urari! Vreau sa-i raspund Danei (roller)
-jucariile erau toate intregi pentru ca erau cele primite de ziua lui, ca in rest si jucariile noastre sunt toate stricate. Avem un sac plin cu jucarii stricate sau parti de jucarii
-si camera in dezordine nu era dupa petrecere, ci era intr-o seara normala, dupa ce se duce el la culcare. Masa o rasturnam noi ca altfel se urca intr-una pe ea, dar in rest totul era facut de manutele lui

Adema, sanatate multa lui Codrut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata cu noaptea-n cap. Eu sunt zombie, sunt singura cu Matei, a plecat tati aseara la Bucuresti si, normal,Strumfu' s-a marait toata noaptea. La 6 si ceva, cand dormeam si eu, m-a sunat soacra, care n-avea somn, sa vada ce facem singuri...
ADEMA, intreaba pediatra de Loperamid sirop, la noi a functionat cel mai bine, in plus i-am dat ceai de sunatoare, menta cica nu-i asa de grozava. Sanatate multa!
LIA, si Matei transpira foarte tare, dar il las asa pana acasa, nici nu ar accepta sa-l schimb afara. Ieri am fost in piata si a facut pipi pe el, l-am adus fleasca acasa, am vrut sa-i cumpar repede o pereche de pantaloni de la o toneta si a inceput sa urle:"NUUUU, alte haine, nuuuuu!", asa ca am decolat in viteza spre casa.
Am inceput sa numar zilele pana plecam la mare, parca nu mai trec...
Ma duc sa bag o cafea (nr.2) si mai revin!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna fetelor si o saptamana frumoasa va urez.
Am intrat ca sa le urez chiar daca un pic cu intarziere piticilor cei frumosi Tudor (febletea mea de pe vremea cand semana a fetita - caci acum e baietel mare si tot frumos) si Botosica cea cu ochii de baga satul in boala, La multi ani pui frumosi. Si voua mamicilor aferente multa sanatate si sa va bucurati de copii pe care ii aveti.
Adela sarcina usoara si Cristal si tie idem (cat de curand).

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Adela, . Si io care credeam ca numai al meu distruge tot
Lia, si Vic transpira mult afara, mai ales pentru ca alearga in nestire. Nu il schimb, il las sa se usuce si nu a racit niciodata pana acum de la asta.
Adema, cum mai sunteti?
Olivia, trimis PM. Spune-mi daca nu-l primesti ca trimit pe YM.

Noi azi ne sarbatorim la job, facem 9 ani de prezenta in Ro. Avem masina de inghetata, de ciocolata si vata de zahar. Cine vrea, ca trimit o portie?

Saptamana linistita, fara incidente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna dimi si la multi ani lui Tudor si Mariei!!! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii.
Vazut pozici cu Tudor care e un suuuuuper frumos (ca doar de aia e febletea mea).
Am o durere de cap groaznica, asa ca revin later.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

La fragarie ete cateva pose de la munte. mai multe cand le-oi primi. a fo fain:)

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput