Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)
Raspunsuri - Pagina 26
amironeanu spune:
[size=2]
TUDOR 

MARIA 
[b][size=2]
Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti noroc in viata! LA MULTI ANI!
Imi pare rau ca nu am reusit sa mai intru in ultimul timp, dar parca au intrat orele in sac. Plus ca am acumulat destul de multa oboseala, asa ca m-am hotarat sa-mi iau concediu, sa o iau pe Stefi si sa ma duc la Onesti (la mama acasa). Am planuri mari pentru saptamana viitoare, vreau sa renuntam si noi la pampersi si la mersul afara la mami in brate. Avem si noi citeva zile de cand stam mai mult cu chilotei, dar inca ii pun cand iesim afara si cand doarme. Azi a venit la mine si mi-a spus pipi, dar pana i-am adus olita a facut un pic pe ea, dar eu oricum consider ca am facut un pas inainte.
Si in ceea ce priveste vorbitul am facut progrese, are un vocabular destul de bogat si repeta foarte des ce spunem noi.
Am citit doar ultima pagina, sper sa recuperez.
Adema, ai mare grija cu deshidratarea, inca este periculoasa la varsta lor. Sanatate multa!
Ma duc sa vad pozele de la petrecerea lui Tudor si sa citesc citeva pagini.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
amironeanu spune:
Hai sa raspund si eu ...
Mitzura, sunteti o familie foarte frumoasa, sa fiti fericiti, sarcina usoara in continuare.
Roberta si Kro, felicitari pentru licenta!
Simona, eu am un Moulinex Vitafruct, sunt foarte multumita de el si ocupa si putin loc.
Papadie, sper ca ati avut vreme frumoasa si v-ati simtit bine. Mai, dar cite bunatati ai facut cu 2 ajutoare!
Gabi, deci al tau sot s-a descurcat foarte bine si singur cu Stefan. Asta este bine. Se pare ca ai avut noroc si cu vremea ca azi a turnat in toata tara.
Alice, din cite am vazut la stiri, pana la urma a plouat foarte tare in Bucuresti. Stii, este o vorba, ai grija ce iti doresti![]()
Carmen, gata, a plecat si Ionut? Cum este cu casa goala?
Adina, apartament ati mai gasit?
Ma duc sa citesc povestile scrise de Ioana si Diana, nu cred ca mai ma intorc, o saptamana frumoasa va doresc!
A, uitasem, dupa ce am citit povestea Pescarusului si ultimele postari ale Papadiei, m-am hotarat, incepem sa lucram la bb2.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
speel spune:
LA MULTI ANI TUDOR!!!!!Sa ai parte in viata numai de bucurii,sa iubesti pe mami,pe tati si pe surioara ta si sa fii fericit alaturi de ei!Esti tare tare frumusel,mai ales cind rizi,sunt sigura ca o vei adora pe surioara ta.
szivarvany spune:

MARIA ! 
Asteptam pozici de la petrecere!
Mitzura - inca o data sa-ti traiasca feciorul, m-am minunat ce mare si frumos este, iar tu o frumusete de graviduta.
Adema - sanatate muuulta lui Codrut. Ati ajuns la doc ? 
O duminica faina tuturor. La noi plouaaa 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
kim222 spune:
Maria-Botosica!!! Sa cresti mareeee...si sa ai mult noroc!
Eu ma duc la TV...si apoi la nani..O duminica placuta!
roxana1974 spune:
fetelor! dupa asa o pauza mi-era si jena sa mai vin in zona, dar mi-am luat inima in dinti
. Profit de ocazie si le urez din suflet mamicilor Adela (mitzura) si cristalinei sa va traiasca puisorii. La multi ani! Tudor si La multi ani! Maria Alexandra . Sa cresteti mari si frumosi!
Nu are rost sa a mai plictisesc cu "plangerile" mele legate de job si alte prostii...o vreme mi-a lipsit forumul, am intrat foarte rar si ma deprim cand nu pot sa tin pasul cu forumul...imi place sa ma bag peste tot si sa citesc si sa scriu, insa trebuie sa ma resemnez cu faptul ca altele sunt lucrurile importante
.
Vad ca ati facut progrese cu puii, cum vorbesc ei, cum scapati incet de scutece...si noi suntem in plina campanie de "descutecire", numai ieri am spalat 5 chilotei, facuse 4 pipi in 2 ore si spunea de fiecare data mami pipi canbd pipi era deja pe picior si in papuci! Surpriza a fost cand a cerut oala sa faca pipi, asta dupa cei 4 pipi facuti deja si i-am dat-o doar ca sa nu zica ca nu i-o dau si suprpriza, a facut kk...am inventat pe loc un dans al cacacelului si in "ura" si "bravo" plus pasii de dans am aruncat trofeul la wc, drept pentru care azi surpriza s-a repetat, Doamne tine-i naravu' si ne-am extazat toti ca a facut iar kk la oala...asadar fiuko zice pipi si la kk, dar nu ma deranjeaza!
Adema, imi pare rau ca puiutul e bolnavior, am mai auzit cazuri, din cauza caldurii sa pateasca asa. Tinem pumnii sa se faca bine, intre timp, mie, fiind neexperimentata cu chestii de genul asta, nu-mi vine sa-ti zic decat ceea ce stii deja, hidratare si iar hidratare. Mult bafta si aveti grija...
la toate fetele si mai ales la gravidute!
Roxa
kro spune:
LA MULTI ANI MARIA ALEXANDRA ! 
MULT NOROC IN VIATA SI MULTA SANATATE !
MONICA - sa va traiasca printesa ! Petrecere frumoasa !
ADEMA - imi pare rau ca Codrut e bolnavior . Chiar ma gandeam zilele trecute la tine...ca nu ai pus pozele din vacanta, si ma interbam daca e totul OK. Sper ca sunteti mai bine acum....Daca citesti da-ne un semn...spune-ne cum mai e Codrut...Sfaturi nu stiu ce sa-ti dau...eu cand am patit asa ceva cu Feli nu am avut asa o problema grava, in sensul ca ea accepta cate putin ceai din cand in cand si usor, usor s-a restabilit si a inceput sa manance...Insista pe langa el cu lichidele, fiecare lingurita e impotranta ...Pupici multi si sanatate...
ADELA...felicitari inca o data ! L-am vazut pe Tudor
... ce mare s-a facut...Iar tu, ca de obicei, arati f. bine...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
Adema spune:
La multi ani pt. Maria! Sa creasca mare si cuminte si norocoasa!
Va multumesc tuturor pt. grija! Din pacate, Codrut e tot rau! Desi scaunele s-au rarit(dupa un bombardament de Smecta, Ercefuryl,Enterol, Calciu Carbonic, ceai de salcam si menta), azi a re-inceput sa creasca febra peste 38.Nu mananca mai nimic , zace si abia mai tine ochisorii deschisi.La ora 17 ne primeste acasa pediatra lui.Astea sunt vestile noastre.![]()
kro, sincer ca nu mi-a ars de poze, dar promit ca imediat ce se face bine Codrut sa ma ocup de ele!
Va pup si we placut!
Adema&Codrut
kro spune:
Adema, te inteleg...e timp de poze mai tarziu, cand o sa fiti mai bine...
Succes diseara la medic...o sa fie bine, vei vedea...medicul te va sfatui cel mai bine..
Pupici ...si te asteptam cu vesti mai bune...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
roller025 spune:
Buna ziua!
La multi ani, Maria Botoshica!!! 
Cristal, sa fiti fericiti impreuna!
Adela, am vazut pozici. Sunteti frumosi toti si sunt sigura ca Tudor isi va iubi enorm surioara.
Pe mine m-au impresionat 2 lucruri in poze: jucariile care sunt intregi (la noi toate au ceva lipsa) si sufrageria dupa petrecere (asta seamana cu apartamentul nostru la sfarsitul zilei, cand Vic nu iese afara) ![]()
Adema, multa sanatate lui Codrut. Nu stiu ce sfat sa iti dau, in afara de hidratare, dar iti va spune mai multe pediatra. Sper sa fiti mai bine! 
Roxa, pupici! La job o sa-ti revii. Va fi foarte nasol o buna perioada de timp, mai ales daca nu exista intelegere. Mult succes!
Dupa o zi in care s-a mai calmat caldura in Bucuresti si s-a mai spalat praful, am reusit sa dormim o noapte fara treziri. WE asta am fost iar singurica cu fi'miu si m-am impacat cu Vicu. Intr-o vreme aveam noi doi o vorba haioasa: io il intrebam: pe cine iubeste mami mult? raspuns: "ti" (adica, pe el, Victor) intrebare: "si tu pe cine iubesti mult?" raspuns: "taaatiiii" saptamana trecuta Vicu n-auzea intrebarile astea, ignorandu-ma total. Acum si-a revenit, numa ca el nu-l mai iubeste pe tati, ci orice altceva: apa, pupi, nanu (fratemiu). Si conversam din ce in ce mai mult. Singura parte de vorbire pe care n-a studiat-o e verbul
asa ca propozitiile au numai substantive.
Un rest de saptamana nemaipomenit!