Piticlontzi de iulie-august 2004 (189)
Raspunsuri - Pagina 19
carmenp spune:
felicia, felicitari
liliana, n-am inteles, mai sunt sanse sa le recuperezi?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
BLUE ANGEL spune:
LIA La multi ani !!! Sa traiesti , sa infloresti ...sa iubesti si sa fii iubita !!!
Multa sanatate , o sarcina usoara si o bbelina frumoasa si desteapta
si petrecere frumoasa
pupam toata lumea
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
ina32 spune:
La multi ani Lia, sa fii sanatoasa, si sa te bucuri de copilasi sanatosi.
Carolina-ce pisicina faina aveti, si noi vrem!!
Am incercat si noi ieri sa renuntam la pampersi, a udat 3 perechi de chilotei si a facut pipi prin diverse camere. Asa ca mai amanam.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
papadie spune:
LIA Sa fii fericita si iubita! Sarcina usoara si un bb sanatos!
Liliana si mi-au furat geanta in Germania...cu toate actele in ea:( A fost un calvar sa merg in RO cu titlu de calatorie si pe urma a fost distractia cu pasaport, buletin etc In America mergeam frecvent si cu geanta deskisa si mi s-a intimplat ever ceva nasol. nu-ti mai zic ca intr-o statie de bus era anunt ca gasise unu o verigheta si-si lasase emailul sa fie contactat de proprietar.
vazut pe frumosul domn Pufulescu
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
iren spune:
La multzi ani, LIA, sa fii fericita
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
diana21 spune:
Lia, La Multi Ani, sa fii fericita!
Fetelor, cred ca mai intru si deseara, dar daca nu, va pup si ne auzim peste o saptamana. noi plecam la Sibiu in weekened, apoi la Timisoara, la bunici. O s-o lasam pe Ianca acolo vreo zece zile, cred ca v-am mai spus.
Marcela, daca am timp, iti spun ceva interesant despre povesti. Cele mai bune sunt basmele, este o mare difenta intre povesti si basme. Am facut asta si la facultate, un semestru intreg. Pupici!
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
diana21 spune:
Lia, scuze ca am scris mic, am vrut exact contrariul, si uite...Pupici!!!!
Poze strumfesti
Poze mai vechi
Dorsilia spune:
Fetelor, va tzuc si va multumesc tuturor pentru gandurile bune si urarile frumoase ce mi le-ati transmis mie si puilor mei!
La noi ziua a inceput cam asa: ne-am prezentat la coafor unde Danut a stat cumintel si a privit cum ma frezeaza tanti pe mine, s-a uitat prin reviste, s-a uitat la celelalte tanti ce lucreaza, nu a fost aglomerat la ora 10 dimineata oricum, apoi l-a tuns tanti si pe el cu masina, iarasi, a avut o rabdare exemplara asa ca n-am avut nici o problema cu el acolo, ma gandeam initial ca o sa ramana unul dintre noi cu freaza la jumatate, dar a zambit intruna. Asa ca acum are un capsor ca de bobocel, numai bun de pupacit, ii sta tare bine asa tuns la 3 cm si in plus se spala usor, se usuca si mai usor si nici nu mai transpira.
Am venit acasa, dupa ce am trecut prin billa la niste cumparaturi rapide, i-am facut o baita ca era plin de parut de la tuns, pe gat si-n urechi si-l manca, se scarpina intruna. Cum n-a fost tata-su acasa, l-am imbaiat in cadita lui, i-am umplut-o cu apa si s-a balacit de a umplut cu apa tot in jur. Dar n-am vrut sa-i stric veselia. Apoi a avut rabdare sa ma spal si eu, a stat cuminte langa cada mare si m-a stropit intruna cu pistolul cu apa ce tocmai i l-am luat din Billa, ca raspalata ca a fost asa intelegator si cuminte la coafor.
Apoi am mancat impreuna un mic-mare dejun, sandwichuri cu icre de hering, favoritele lui, branza almette, salam putin, telemea de oaie, rosii. La trezire a baut doar 220 ml lapte cu miere si 3 lingurite de cereale.
Ne-am mai jucat pana acum cand l-am bagat la culcare ca deseara sa fie odihnit, vrem sa mergem sa facem poze in parcul rozelor.
I-am cumparat din metro (asa, ca pt ziua lui:)) o masinuta de carting cu baterie si e tare incantat, se plimba zilnic pe aleile umbroase din parcuri. E sigura, usoara, incape bine in portbagajul masinii si o caram cu noi peste tot unde mergem.
In rest, eu astept sa vad miercuri ce se va mai vedea la eco, si probabil ca mi se va spune sa merg la analize pt triplul test, de care nu prea am chef, amniocenteza am zis ca nu fac in ruptul capului....Danut imi pupa zilnic burta, v-am zis deja, atata afectiune si grija are pt "bebe" de imi dau lacrimile.
Cu caldurile astea nu prea mai mananc nimic, beau apa ca sparta, si Danut mananca mult mai putin si mese mai putine, bea mult suc de fructe, am cumparat un nou storcator care face un fel de nectar fain. Ii bag o piersica, o portocala, un mar, o felie de grapefruit, sau in loc de porto un kiwi, si iese o ditamai cana de 300 ml de suc pe care i-l dau asa sau diluat cu apa.
Acum ar trebui sa merg sa-i fierb puiului o supa de pui, dar cand ma gandesc ce caldura e la bucatarie....dar nu prea am de ales. Pt noi adultii o sa comand ceva de undeva, macar azi sa nu ma fortez prea tare. Prajiturile si tortul sunt la rece (traiasca patiseriile si cofetariile ca eu n-as face prajituri pe canicula asta) si va trimit tuturor cate o tavita virtuala si o berica rece.
Celor ce aveti in familie Petrisori, Petronele, Petruti, Pavel, le urez o zi onomasdtica minunata !
v-am pupat, va doresc o zi minunata, sanatate !
diana21 spune:
Suneti-mi si mie cum pun povestea nasterii la semnatura, va roooog!
Pupici!
Poze strumfesti
Poze mai vechi